בדיקות רפואיות...:p

קרני

New member
בדיקות רפואיות...:p

בעוד שעה, (כן, כן אני יודעת שזה מוזר...) אני עוברת בדיקת CT ו... אתם יודעים, פעם ראשונה (ואני אישית מקווה שגם אחרונה...) תמיד מפחידה... אחזור לספר מה קרה (אם אשאר בהכרה עד אז...) אז הוידוי שלי לשעת לילה מאוחרת זו היא ש... אני מפחדת לא יודעת אם מהתוצאות או מהבדיקה עצמה... מה שבטוח זה ... שהפחד מחלחל לו... יהיה בסדר לא? את זאת נדע בפרק הבא בסדרה ER (שימו לב שעל המקדלת בעברית האותיות הן: קר..... ומה נשאר? ני! טוב, די עם השטויות...it`s time to go) נשתמע... אני

קרנייייייייייי....שמעי משהו

אני הייתי פעם בבדיקה כזו מה זה פחדתי יכולת לשמוע את הלב שלי ברחבי הארץ רק מה זה היה כל כך כלום..... חוצ מהרעש של המכונה שיכול להפחיד זה הכל את לא מרגישה כלום ובקשר לתוצאות כולנו איתך פהההההה בהצלחה

קרני

New member
דובש, טאי וחוצי...

תודה על המילים... שוות הון בעולם המטורף של היום... הבדיקה הסתיימה לאחר קרוב לשעה בה הרגשתי כמו חטופה של חייזרים, שמאבחנים כל מקור אנרגיה בתוכי... טאי, אם החזקת לי ידיים ורגליים, אני החזקתי את הפיפי שלא יברח מרוב החרדה... ואת צודקת חוצי, המון המון רעש... וגם הרבה אקרובטיקה מעניינת של מכונה חסרת רגש שחקרה אותי ללא כל בושה... אבל הנה, אני כאן היום יושבת כמו תמיד מול המסך ומדחיקה את התוצאות... היי, יש לי יומיים לחיות, למה להעכיר את האוירה?! ;-)) שיהיה לכולכם ערב מהנה, ושוב, תודה על המילים... @ @ J U

למעלה