בדיקות מציאות...

sarah

New member
בדיקות מציאות...

התחלתי להתעניין בתחום הזה,אתם יכולים להציע לי כמה בדיקות מציאות שקל לעשות ? איך לזכור לעשות בדיקות מציאות כל הזמן? תודה מראש (ולא מזנב) שרה

arty

New member
בדיקות מציאות

הדבר הכי פשוט לדעתי הוא להסתכל בשעון כל 10-30 דקות פעם אחת, ואז להסיט את המבט לכמה שניות ואז להביט שוב בשעון, ולראות אם השעה השתנתה או השנית מתחלפות בקצב וסדר מוזר. את יכולה לשים שעון מעורר כל פרק זמן מסויים, או לשים צבע או סרט על השעון וכך לזכור להביט בו. הרבה מהחלומות הצלולים שלי היו כרוכים בזיהוי שהשעון שלי לא עובד בצורה מציאותית. בהצלחה, ארטי רובין

arty

New member
נראה לי...

נראה לי שעם שעון דיגיטלי זה עובד יותר טוב, כי הוא נותן יותר מידע. אבל יכול היות שאני טועה, אז תנסי את השיטה שהכי מתאימה לך ותשיכי איתה.

Panther

New member
לא בעיה!

את פשוט מסתכלת שהמחוגים זזים בקצב נורמלי, שהשעה תואמת את מידת האור\חושך שבחוץ, ושהשעה נשארת אותה שעה (בערך) כשאת מסתכלת, מסיטה את מבטך ושוב מסתכלת בשעון.

Panther

New member
לא בעיה!

את פשוט מסתכלת שהמחוגים זזים בקצב נורמלי, שהשעה תואמת את מידת האור\חושך שבחוץ, ושהשעה נשארת אותה שעה (בערך) כשאת מסתכלת, מסיטה את מבטך ושוב מסתכלת בשעון.

אלון ב

New member
בדיקת המציאות הפשוטה ביותר

בדיקת המציאות הפשוטה המהירה והקלה ביותר היא "בדיקת ההגיון". זו בדיקה פשוטה מאד שלוקחת בדיוק 5 שניות, פשוט מאד תשאלי את עצמך "האם יכול להיות שבעצם אני חולמת עכשיו ?? האם יש כאן משהו מוזר או לא הגיוני ??" ותוך כדי שאת שואלת תסתכלי סביבך במשך מספר שניות ותראי אם את רואה משהו מוזר ... תראי אם את נמצאת במקום מוזר או אם את מבחינה במשהו לא הגיוני ... ( אין כמעט חלום שבו לא תוכלי למצוא משהו לא הגיוני ! ) כדי שתזכרי לעשות הרבה בדיקות מציאות פשוט תחליטי לעצמך על כמה סימנים שיזכירו לך לעשות בדיקת מציאות, לדוגמה מהיום תתחילי לעשות בדיקת מציאות - בכל פעם שאת עובדת מחדר לחדר. בכל פעם שאת קמה או מתיישבת. בכל פעם שאת מתחילה לשתות . ותוכלי להמציא עוד סימנים רבים משלך ... נ.ב - אני מציע לך לקרוא את דפי האתר שלי, שם רשמתי כבר את כל הדברים האלה. בייי אלון

דנה^^

New member
בדיקת ההיגיון

אלון אתה בטוח שבדיקה כזו יכולה לעבוד? בחלומות בד"כ כל דבר נראה מציאותי והגיוני לחלוטין (למרות שיכול להיות שזה לא הגיוני) אז אם כשאני אבדוק את החדר אני באמת אזהה בחלום שזה לא הגיוני..?

אלון ב

New member
בדיקת ההגיון בהחלט תעבוד !

העניין הוא שבזמן חלום את לא חושבת בכלל שאולי זה חלום, את פשוט זורמת עם הדברים ומאמינה שהכל מציאותי, בדיוק כמו שעכשיו את בטוחה שאת ערה ואת לא עושה בדיקת מציאות ( ואולי עכשיו את חולמת ? ). כמעט תמיד בזמן חלום תוכלי להבחין ( אם רק תנסי ! ) בדברים מוזרים או לא הגיוניים, כמעט תמיד תמצאי את עצמך במקום שאין לא מושג איך הגעת אליו או במקום מוזר שאת לא מכירה, כמו כן כמעט תמיד תבחיני בדברים מוזרים ולא הגיוניים סביבך. לדעתי זו בדיקת המציאות הטובה היעילה והפשוטה ביותר וחבל להסתבך עם בדיקות מציאות אחרות, בדיקת ההגיון היא בדיקה של 5 שניות בדיוק ואת עושה אותה אצלך בראש ככה שאף אחד שנמצא לידך לא יחשוב שאת מתנהגת בצורה מוזרה. אלון

דנה^^

New member
אחלה!

זה נראה לי עדיף מאשר להסתכל על השעון כל הזמן.. חוצמזה איך ידעת שלא עשיתי בדיקת מציאות? עכשיו כשהזכרת לי עשיתי.. אני לא חולמת! תגיד שיחה כזו יכולה לקרות נגיד בחלום שלך..?

אלון ב

New member
בטח שכן דנה !

לא מזמן אפילו מישהו כאן בפורום כתב שהיה לו חלום צלול ( עם רמת צלילות מאד גבוהה ! ) ובחלום הצלול הוא דיבר בצ´אט עם אנשים כאן מהפורום ! אלון

korinalir

New member
בדיקת מציאות שאני תמיד משתמשת בה

והיא יעילה מאוד מבחינתי היא קריאה פשוט בחלום את לא יכולה לקרוא ואם תסתכלי על ספר יהיה כתוב בכותרת משהו שונה או ג´יבריש לי למשל יש מלא פוסטרים על הקירות וכרזות כל מה שאני צריכה לעשות כדי לדעת אם אני חולמת בהנחה שהחלום בחדר שלי הוא לקרוא כרזה אחת אם הכיתוב לא הגיוני או מוזר ברור שאני חולמת:)

למעלה