בדיקות מציאות

morel12341

New member
בדיקות מציאות

קשה לי לזכור לבצע בדיקות מציאות יש לכם שיטות שיעזרו לי? אני רוצה למצוא את בדיקת המציאות שהכי תתאים לי, איזה בדיקות כדי לנסות? איזה בדיקה עובדת לכם הכי טוב? שיתוק שינה יכול להימשך המון זמן אפילו כמה שעות בגלל זה לא כדאי להיכנס אליו בתחילת הלילה כשאני ערני אבל אני לא שולט במתי להיכנס לשיתוק שינה אני פשוט חושב על משהו ופתאום זה מתחיל יש דרך לשלוט בזה? (אני לא רוצה להיות בשיתוק שינה במשך 3 שעות מבלי להירדם) כמה זמן צריך לכתוב יומן חלומות? אני לא מצליח למצוא עוגנים בחלומות שלי אני בכול לילה חולם על משהו אחר מה אפשר לעשות?

silverhawk

New member
הרבה שאלות :)

1. יש כמה דברים שאתה יכול לנסות. קודם כל, אתה יכול לכתוב ב.מ. על היד ולבצע בדיקת מציאות בכל פעם שאתה שם לזה לב. שנית, אתה יכול (ומומלץ) לבצע את הבדיקה בכל אירוע שגרתי כלשהו (כגון בכל פעם שאתה עובר בדלת, מדבר בטלפון וכו'). סביר שתוך זמן קצר תזכור לבצע בדיקה בכל אירוע שכזה. 2. הבדיקות שאני ממליץ עליהן בחום הן מבחן השעון/הקריאה וכן מבחן ההיגיון. הראשונות פשוטות ומהירות לביצוע ויעילות מאוד. האחרונה אורכת קצת יותר זמן, אך סיכויי ההצלחה שלה גבוהים ביותר. נסה ותראה מה הכי נוח לך. 3. יש לך בלבול כלשהו. שיתוק שינה מתרחש מידי לילה ולאורך כל הלילה (בהפסקות). באשר ליצירת שיתוק שינה באופן אקטיבי, כשאתה מנסה את שיטת הווילד, אחת מתופעות הלוואי בדרך לכניסה לחלום הינה שיתוק שינה. בכל אופן, אתה לא תמצא את עצמך ער אך משותק למשך 3 שעות. ישנן שיטות "להוציא אותך" מהמצב הזה, ובכל מקרה הוא יחלוף מעצמו בתוך לא יותר מכמה עשרות שניות (לכל היותר). 4. המטרה הראשונית של יומן החלומות היא שיפור זכרון חלומות (לצד מציאת עוגנים). ככלל, מומלץ להמשיך בכתיבה כל הזמן, אבל הבסיס ההכרחי הוא עד שתזכור את חלומותיך בצורה טובה. 5. אכן, עוגנים באים והולכים ולא תמיד תמצא עוגן. פשוט תמשיך עם יומן החלומות (בעבור המטרה הראשונה), ובשלב זה או אחר אני מבטיח לך שגם תצליח לאתר עוגן. בהצלחה!

sharonsitti1

New member
נשיכה באגודל :)

הטריגר הוא להבין במשהו לא הגיוני שמתרחש בחלום (ולא קשה למצוא משהו כזה) ואז כדי לבדוק אם זה אמיתי או לא - נושכים את האגודל - אם מרגישים שהאיזור רדום, אתה חולם. זה טריק שאמא שלי לימדה אותי כשהייתי קטנה (כיתה ג-ד) כדי לא לפחד בזמן חלומות מפחידים. עובד לי מאז ועד היום ואני אפילו לא צריכה לבצע בדיקות כלשהן כדי לדעת אם אני בחלום.

למעלה