בדיקות מערכת

פפסי21

New member
בדיקות מערכת

שלום לכולם, אני חיילת , ובמסגרת הצבא אני בודקת מערכת חדשה שמפותחת ע"י חברה די ידועה וגדולה בשוק האזרחי. אני רק בת 22 ומעולם לא עברתי שום הכשרה לבדיקות מערכת. היות ואני משתמשת במערכת הישנה ומכירה אותה היטב אז החליטו לתת לי את התפקיד בתור בודקת של המערכת הישנה. התנסתי בכתיבת מפרטי בדיקות, TEST DIRECTOR, תהליכים שהבאגים עוברים, אפיון מסכים בשלבים מאוחרים של המערכת וכדומה... האם יש סיכוי שאוכל להשתלב איכשהו באיזה משרה דומה באזרחות? משרה חלקית אפילו לעת עתה? והאם לימודים לתואר ראשון בהנדסת תוכנה ושילוב הנ"ל יכולים לקדם אותי לתחומים יותר מעניינים ופרקטיים? אשמח לתשובות תודה

vinney

Well-known member
בהחלט

תחום בדיקות תוכנה זה תחום רחב וגדול, וביקוש לבודקים מנוסים רק הולך וגובר ככל שהחברות קולטות שלדעת לתכנת זה לא מספיק כדי לכתוב תוכנה. יש פורום לתחום הQA, שאת מוזמנת לבקר בו

ויני די אמר הכל...

לפי מה שאת מתארת, הצבא צ'יפר אותך... הצעד הטבעי מבחינתך (אם הנושא מעניין אותך) הוא לעשות תואר-ראשון ובאיזשהו שלב לעבוד במקביל ב-QA/תכנות כדי לצבור עוד נסיון. את מתחילה את הלימודים ביתרון על סטודנט ממוצע - יש לך נסיון במקצוע - זה יעזור לך בחלק מהקורסים, זה יעזור לך במציאת עבודה ואת נכנסת לתחום שאת כבר יודעת במה מדובר ויותר קל לך לנבא אם תאהבי את זה בעתיד.

בטח.

אני מניח שתלוי איפה לומדים וכמה ביקוש למשרות QA יש, אבל שוב - יש לך יתרון של ניסיון, שבד"כ אין לסטודנטים - ככה שאין סיבה שתתקלי בבעיות.

פפסי21

New member
הרבה אומרים את זה...

אבל ניסיתי לחפש במלא מקומות משרה של סטודנט בתחום הזה....ואין....

למעלה