"בדיקות התפתחות"...

gaichuk

New member
"בדיקות התפתחות"...

אתמול אחה"צ צילמתי את כל הנחשים שלי והרי התמונות.

gaichuk

New member
כרכן אלבינו זכר

1.20-1.30 מ' בערך,בן שנתיים. התמונה הזו בצל.

gaichuk

New member
זה מה שקורה כששולחים אותך בגיל 13

לקטוף בננות... ואז מסגרות... והרבה חלבונים... קשה...

Or Jacob

New member
זה בערך האורך של הכרכנית שלי .

כניראה שטעיתי כשהערכתי את זה בהתחלה כ 70... היא באורך של הכרכן שבתמונה .

Or Jacob

New member
שאלה בקשר לכרכן../images/Emo53.gif

איך בדיוק הוא הורד את הטרף ? הוא נחש חנק או נחש עם ארס ? כי אני רואה שהוא נכרך סביב הטרף כאילו הוא חונק אותו אבל מצד שני הוא גם נושך . הנשיכה משחררת ארס ? מה קורה שם בדיוק ? אם יש ארס אז מה הוא עושה לבני אדם? ואותה שאלה לגבי בואות ופיתונים . תודה. אור

הנחש שלך הורג על ידי חניקה

וכריכה זה אותו הדבר במקרה הזה רק שבארץ כבר הייתה קיימת משפחת החנקים אז החליטו לתת לו שם דומה אבל לא בדיוק... הנשיכה עוזרת לנחש להחזיק את הטרף שלא יברח ממנו לפני החניקה ובדרך כלל כשהטרף מת הוא משחרר את הנשיכה. ולא הוא לא ארסי.

Or Jacob

New member
אה או קיי תודה . כשהייתי קטן

אמא שלי פעם ראתה זעמן זיתני (וגם הכרכן הוא מהזעמניים אז הנחתי שזה דומה) ומרוב הסטריה (נו פולניה.. למרות שהיא בכלל ייקית) ניסתה להרוג אותו עם מקל של מטאטא. אז אני ואבא תפסנו אותו ובספר של הזוחלים היה כתוב שהוא תת ארסי ולא הבנתי אף פעם מה זה . כמובן שכמה ימים אחרי זה שיחררתי אותו ביער שליד הבית . אבל מה זה באמת הקטע של התת ארסי ? מה זה אומר?

זעמן זיתני הוא לא נחש תת ארסי

תת ארסי אלו נחשים ששיני הארס שלהם ממוקמות בערך מתחת לעיניים ולא בקדמת הלסת כמו בנחשים ארסיים. בנוסף שיני הארס הן מרזביות כך שהארס מטפטף לאורך חריץ בשן וחודר לפצע לא על ידי הזרקה כמו בנחשים ארסיים. רוב הנחשים התת ארסיים אינם מסוכנים לבני אדם אך יש יוצאי דופן.

gaichuk

New member
גופרית נקבה

80 ס"מ,קונטרס מהמם (לדעתי),מעט כתום בלחיים ונקודות פזורות לאורך החצי הקדמי.

gaichuk

New member
גופריות אלבינו

אורך זהה של 60 ס"מ,אחת קצת יותר אדומה בכתמים והרקע לבנבן, השניה יותר כתומה... תיאבון של זאב...

gaichuk

New member
כרכן צהוב

זכר מעורב עם קצת בולסנייק כנראה,2.10 מטר. כרגע בשביתת רעב עקב חרמנות יתר וצינון שחטף ברגע של חולשה...

gaichuk

New member
רק בשביל פרופורציה...

תמונה שצילם שחר בנחשיה במצובה.

למעלה