בדיקות דם

gui1

New member
בדיקות דם

אחרי שנה שלא ביצעתי בדיקות דם החלטתי לראות מה קורה ? גם כי אני עייפה ויש לי כל הזמן תחושת נימול בכפות רגליים הפרטין שלי היה נמוך 4 אני במכבי והערכים בין - 20-167 הרופאה התקשרה אליי ושאלה אם אני חולה אמרתי שאולי בגלל האנדו או בגלל שאני מדממת כמעט שנה והתחלתי להריח את ריח האדמה - אני עכשיו בתקופה הדיכראונית של החורף וכל הזמן חושבת על מוות - לא על משהו יזום חוח - פשוט חורפ כזה - אבל יש לי בעיה כשאני לוקחת ברזל הדימומים מתגברים מלמרות שאני על גלולות ברצפ הן לא משפיעות על הגופ מלבד משמינות אותו ומנפחות אותו אני חושבת להחליפ גלולולת כמו כן שוב התחילו הדימומים בשתן ואין לי כוח לבדוק להתעסק עם הגופ לגלות עוד מעלילי האנדו נמאס לי מהמשחקים הלא מצחיקים של א ל ו ה י ם בא לי פשוט להיכנס למערה ולישון ולא לראות או לשמע ואולי לקום באביב

../images/Emo201.gif

בוקר טוב מתוקה חורף
, מוכר מוכר קצת מדכא אבל כמעט בכל יום חורפי
יש
יפה שמאירה ומראה שבכל זאת העולם לא אפרורי תמיד יש אור ותמיד השמש תזרח ותאיר ותראה לנו כמה יפה העולם. ותזכרי שתמיד בסוף החורף מגיע האביב ואז ציפורים
ים וריח הפריחה
. אל תעלמי לתוך מערה לפעמים ישנם קשיים שלא ברור למה הם שם אבל הם שם ומה שנשאר זה להרים ראש למרות הכל ולחייך.
(וחוץ מזה אם תעלמי לך בתוך המערה איך תגיעי למפגש
???? וגם חשוך שם ומפחיד ואולי אפילו יש שם
(קצת יותר מפחידים מזה)) את בטוח יודעת אבל כותבת בכל זאת פרטין נמוך מעיד על מחסני ברזל ריקים והדימומים שיש לך לא עוזרים. מכיוון שגם תוסף ברזל לא עוזר אז אולי כדאי לנסות לקבל ברזל דרך תזונה עשירה בברזל בתוספת ויטמין C שמגביר את ספיגת הברזל. חשוב להקפיד לא לערבב עם קפה, תה, חלב או תוספות סידן כל אלה מונעים את הספיגה של הברזל בגוף. ברזל היכן: בבשרים מסוגים שונים, בירקות עלים ירוקים (תרד, מנגולד, פטרוזיליה ...), בקטניות (שעועיות יבשות, אפונה, פול, חומוס, בעדשים), במוצרי סויה למיניהם (טופו, טמפה, חלב סויה, קמח סויה ...), באגוזים, בזרעים, בטחינה, בברוקולי, באבטיח, באבוקדו, בפירות יבשים (תאנים, משמשים, שזיפים, מיץ שזיפים ועוד), בקינואה, במולסה, בבורגול בשמרי בירה. אוהבים אותך

../images/Emo24.gif מבינה את "באסת" החורף...

אני מאלה שבכלל לא אוהבת את החורפים... מאחלת לך הרבה בריאות, עוד לפני האביב...
שולחת לך מעט אנרגיות:

vered140870

New member
היי

אם תראי את השרשור בדף זה שנוגע לי תביני שאת לא לבד. האם את מתכוונת שבכל חודש את מקבלת מחזור? עם איזה גלולות את?אל תכנסי למערה- תעזרי בבנות הפורום, כולן מקסימות...שיהיה המשך יום טוב יותר

shirani

New member
גם אני אישה של קייץ הרבה יותר מחורף

וגם אותי ימים אפרוריים יכולים לדכא. אבל כמו שאמרו פה: בכל חורף יש גם שמש, ואז היא הכי נעימה וחמימה. ואין כמו להתכרבל מתחת לשמיכה בחורף לעשות מקלחת חמה חמה לאכול מרק לשתות תה סתם להיות בבית להתפנק.... לגבי רמת הפריטין הנמוכה - את צמחונית? או כמעט ולא אוכלת בשר ותחליפים אחרים? תרגישי טוב ו -

gui1

New member
אז ככה

התחלתי בברזל פעמים ביום ועשיתי הפסקה עם הגלולות - אוטוסיקלן - אולי אחרי שאקבל מחזור הדימום ירגע הייתי צמחונית עד לפני 5 שנים ומאז אני אוכלת בשר או עופ לפעמים אני ממש מרגישה קנבלית שרק בשר ירגיע אותי ואז אני מקנחת בשווארמה אני לא יודעת איזה מנגנון בגופ שלי שואב את הפרטין אולי הדימומים הקבועים ? אולי האנדו שמהווה את הדלקת הכרונית? האם עוד בנות כאן סובלות מפרטין נמוך ? כל פעם בבדיקות השתן מופיעים חיידקים המעידים על דלקת ודר סוריאנו אמר שיתכן וזה בגלל מוקד שיושב לי שם ובנוגע למערה בנתיים כל מי שנכנס למערות רק דברים טובים יצאו משם לדוג אנשי קומראן , בר יוחאי אז לעלום אי אפשר לדעת...

נו מי יכולה לסבול מפרטין נמוך

כמובן אני אצלי ברגע שנכנס ברזל הוא כבר בשימוש המחסנים שלי רקים כבר המון זמן ולא מצליחה לאגור ... טוב,אני לא נמלה. סיבות : או שהספיגה שלנו לא מספיק טובה ואז יש דרכים אחרות (זריקות) להכניס ברזל אבל זה רק אם רמת הברזל (לא במחסן) מאוד מאוד נמוכה. או שאנחנו לא אוכלות מספיק ברזל (אה...) ויש את האפשרות שאם את אוכלת מוצרי סידן ביחד או אחרי מוצרי הברזל הם קושרים אחד את השני ואז אין סיפגה של אף אחד מהם וכך הם הולכים להם לאיבוד. (לא לאכול חלב ובשר ביחד זה לא נאמר סתם...) חיידקים בשתן כדי לפנות לרופא שמבין בזה. והמערה -יפה להם ואיפה הם עכשיו? אני עדיין מאמינה שמערות הם לדובים ושודדים (אין לי אייקונים) חוץ מזה היום יום יפה במערות כרגע סתם חשוך וקרררררר נשיקות

yaelma1

New member
חמודה!

השמש בחורף יפה ונהדרת אז שימי על עצמך משהו ולכי לעשות שופינג זה הפתרון שלי לימים מבואסים. בקשר לברזל הנמוך: למרות העובדה שאין לך חשק להיבדק כדאי לך לדעתי לפנות לגסטרואונטרולוג (רופא מומחה לבעיות מעיים וקיבה) שיבדוק למה הברזל כ``כ נמוך כי לפעמים יש בעיות בקיבה שגורמות לברזל לרדת נמוך וגם לדיאטנית שתתן לך תפריט מאוזן עם הרבה ברזל. למערה אל תיכנסי כי לא נעים שם, חושך, דובים ועטלפים ואת לא רוצה את זה.

gui1

New member
גסטרולוג אולי

ואולי אסטאולוג נראה בנתיים אבדוק את ההשפעה של ברזל עליי אני לוקחת 2 ביום אני ממש מרגישה את היכולות הקוגניבים שלי בשפל אני חסרת ריכוז ועם רמת זיכרון שואפת לאפס אני מקווה שזקו שמיזה לפחות את לא סובלת ...

gui1

New member
תלוי באיזה קופח

במכבי זב נחשב לערך נמוך [ טוב מאד ] אני התחלתי ב 78 והגעתי למעלה מ 129]

ואו יקרה ../images/Emo24.gif

מקווה שכבר לא בא לך להיכנס למערה ושכבר יותר טוב וקל
שמחה לשמוע ממך

למעלה