בדיקות דם

בדיקות דם

עשו לי לפני יותר משעה בדיקות דם. הכאב............ מי אמר שזה כיף?! מי?!?!?!

BLecker

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

בדיקות דם זה הדבר הכי כיפי בעולם!!!!

אוי זה באמת כיף!

לראות את המבחנה מתמלאת בדם הבורדו המגעיל....!!!

Gal-Mo0D

New member
אני איתך ../images/Emo70.gif

אחד הדברים היותר נוראים שאפשר לעשות בזמננו הפנוי הוא בדיקות דם! אני לעולם לא אהיה מסוגל ללכת לקופת החולים בלי לתפוס לעצמי ביד ולהרגיש את המחט נתקעת בי אפילו לפני שנכנסתי לבנין
בקיצור, בדיקות דם זה סיוט אחד ענק!

hilase2

New member
אני גם עשיתי השבוע - 6 מבחנות!!

נראה לי שהרופא פשוט לא ידע לאיזה בדיקות לשלוח אותי, ורשם שם כל בדיקה אפשרית. בד"כ לוקחים לי רק 3. אבל זה לא כואב אם לא מסתכלים, אני פשוט מפנה את הראש. האמת, כמה שזה מוזר - דווקא הבנות בחר"פ עושות ככה שלא מרגישים, וגם לא נשאר סימן בכלל. אם אתם בצבא, אני ממליצה לעשות בחר"פ בצריפין.

6 מבחנות????

תגידי... לרופא הזה... היו במקרה ניבים נורא ארוכים, סלידה מוזרה משום ומשום-מה לא הייתה לו השתקפות במראה?

hilase2

New member
הוא החליף את הרופאה הרגילה

ולדעתי פשוט לא היה לו מושג מה לעשות איתי.. ניסית להפנות אותו להיסטוריה הרפואית, לתיק האישי או משהו, אבל הוא החליט שזה יקח לו יותר מדי זמן - "עד שאמצא את הבדיקות בתיק" זה מה שהוא אמר. אז הוצאתי לו אותן בעצמי (תוך שנייה). מי אמר שהרופאים בצבא לא יודעים מה הם עושים ?

אני אמורה ללכת בעתיד המאוד קרוב.

אמא שלי כבר לקחה לי, לאבא שלי ולאח שלי טפסים מהרופאה. מבצע משפחתי. אז מי מתנדב לבוא ולהחזיק לי את היד? ואני מהירה מראש, יש לי צפורנים! אבל אנימבטיחה כמה שריטות נעימות כפיצוי אחרי זה. גרררר.....

למעלה