בדיקות גנטיות

• פותח הנושא ipi1
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ipi1

New member
בדיקות גנטיות

בדיקות גנטיות
היי לכולכם. האם ידועה לכם דרך לבצע בדיקות גנטיות בקופ"ח בלי לשלם כלכך הרבה כסף (1000 ש"ח לאחר החזר המושלם)?

topaz4

New member
הי IPI ../images/Emo42.gif

בדיקות גנטיות
היי לכולכם. האם ידועה לכם דרך לבצע בדיקות גנטיות בקופ"ח בלי לשלם כלכך הרבה כסף (1000 ש"ח לאחר החזר המושלם)?
הי IPI

על איזה בדיקות גנטיות את שואלת? . התורמת אמורה לעשות בדיקת X שביר. אם הבדיקה איננה כלולה במחיר שאת משלמת עבור העוברים, תבקשי מבחנת דם של התורמת ותבצעי את הבדיקה בארץ. אני יודעת שיש מכונים שמסכימים לעשות את הבדיקה תחת שמך ואז במיוחד אם יש לך כל מיני משלימים למיניהם (כמו מכבי זהב) המחיר לא גבוה. בכל מקרה כדאי שתתאמי קודם עם המכון הגנטי שיגידו לך מה לעשות בדיוק. לגבי הבדיקות האחרות תלוי מה המוצא של בן זוגך. בכל מקרה לא צריך יותר מבדיקת ציסטיק פיברוזיס (זה בן זוגך יכוך לעשות) כי התורמת איננה יהודיה. ושיהיה המון בהצלחה

סביון1

New member
אני לא יודעת על איזה קופת חולים

הי IPI

על איזה בדיקות גנטיות את שואלת? . התורמת אמורה לעשות בדיקת X שביר. אם הבדיקה איננה כלולה במחיר שאת משלמת עבור העוברים, תבקשי מבחנת דם של התורמת ותבצעי את הבדיקה בארץ. אני יודעת שיש מכונים שמסכימים לעשות את הבדיקה תחת שמך ואז במיוחד אם יש לך כל מיני משלימים למיניהם (כמו מכבי זהב) המחיר לא גבוה. בכל מקרה כדאי שתתאמי קודם עם המכון הגנטי שיגידו לך מה לעשות בדיוק. לגבי הבדיקות האחרות תלוי מה המוצא של בן זוגך. בכל מקרה לא צריך יותר מבדיקת ציסטיק פיברוזיס (זה בן זוגך יכוך לעשות) כי התורמת איננה יהודיה. ושיהיה המון בהצלחה
אני לא יודעת על איזה קופת חולים
את מדברת אבל נדמה לי שבמכבי יש סידור של ביצוע הבדיקות במעבדות הקופה. זה לא בחינם אבל אולי יוצא יותר זול. אני לא ממש יודעת כי מעולם לא ביררתי, כי בעלי בכללית. בכל אופן, בעלי גם עשה סט בדיקות שהסתכם בסכום נכבד של כסף. אני לא זוכרת כמה בדיוק אבל זה בהחלט היה יותר מ-CF. נכון שהעובדה שהתורמת איננה יהודיה מפחיתה פלאים את הסיכוי למחלות גנטיות אבל בעלי עשה את כל הבדיקות שהיועצת הגנטית המליצה.

ayoosh

New member
והנה שרשור שהיה בעניין

בדיקות גנטיות
והנה שרשור שהיה בעניין
נטאשה ריכזה את החומר, ויש גם דיון על הבדיקות החשובות.

אפרוח2

New member
בעלי עשה את כל הבדיקות במכבי

בדיקות גנטיות
בעלי עשה את כל הבדיקות במכבי

מצב
הנושא נעול.
למעלה