בדיקות גנטיות

בדיקות גנטיות

היי בנות.. אנחנו עדיין לא הגענו למרפאה לתרומת ביצית אבל הבנתי שלוקח הרבה זמן עד שעושים את הבדיקות הגנטיות. שאלה: אני במאוחדת ובעחי בכללית. מי מביא לי את ההפניה? ואיפה אנחנו יכולים לעשות את הבדיקות?

kobi932

New member
בדיקות גנטיות

לאיזה בדיקות גנטיות את מתכוונת לא ברור

ברוכה הבאה את הבדיקות הגנטיות בעלך יכול לעשות דרך הקופה (שלו) או במעבדה פרטית. עד כמה שזכור לי זה לוקח כ 3 שבועות- חודש בדרכ הרופא פוריות המטפל נותן את ההפניה. ייתכן ושווה ללכת ליעוץ גנטי קודם לכן ואז ייתנו לכם את ההמלצות. בהצלחה איילת

תודה רבה איילת....עוד שאלה

אז את מציעה שאנחנו בעצם נקבל את כל ההפניות מהרופא שיטפל בנו? איפה את מציעה לנו לקבל תרומת ביצית כולל מיון זרע במעבדה בארץ? את ההחזרה ארצה לבצע כמובן בארץ. ואשמח לדעת קצת מה התהליך לתרומה וכמה זמן הכל לוקח עד שמתבצעת החזרת העוברים. תודה

שאלה קצת מורכבת...
השאלה היא היכן את מתכננת לעבוד את התרומה
מניחה שזרע טרי ממיון תוכלי לעשות רק עם תורמת בארץ, אין הרבה תורמות והתור גדול יותר.
שאר החברות מעבירות את הזרע קפוא לחו"ל או שנותנים את הזרע במקום המעבדה.
לגבי הפניה לבדיקות הגנטיות, לשם הבדיקות הגנטיות תצטרכו לדעת את מוצא התורמת על מנת להכניס זאת לשיכלול, לא?
איילת

היי איילת

אז לא תהיה בעיה לבצע מיון זרע במעבדה בארץ ולאחר מכן להקפיא ולשלוח לחול לא? הרי בכל הטיפולים שלנו אנחנו חייבים לעשות מיון זרע עקב בעיית זרע.

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה אנסה לברר לך עם אחד המסלולים איילת

אז ככה
כל הליך ההפריה בחו"ל מבוצע מזרע שהגיע מהארץ קפוא. גם זרע שעבר מיון או כל הליך אחר.
בכל מצב, הזרע מגיע לחו"ל קפוא ולא טרי והמעבדה בחו"ל מפשירה את הזרע במקצועיות ויוצרים את ההפריה עם הביצית.
אין דרך אחרת וכך עובדות כל המעבדות בחו"ל.
לגבי מה שנכתב בהמשך על שיטת ההפשרה המידע שם אינו נכון. אם שיטת ההפשרה לא היתה מקצועית לא היו יכולים לייצר עוברים במסלול המוזכר
בהצלחה
איילת

מצטערת לא הבנתי אותך

ממה שהבנתי- אנחנו כן יכולים לבצע מיון במעבדה בארץ ולהקפיא לא?

בובוני2

New member
מיון זרע לתרומה

הי,
אנחנו במסלול מנור וגם רצינו מיון זרע שזה אומר למיין את הזרע פה להקפיא תאים ולהטיס אותם. במעבדת mfc אמרו לנו שלא עושים את זה יותר כי מנור עברו מרפאה בקייב והם לא יודעים להפשיר כמו שצריך. בברטוב המחיר אסטרונומי לתרומה והרופא שלנו אמר שגם מברטוב לא ידעו לעשות את זה. בכל אופן בסוף ויתרנו על זה אבל הרופא הציע שאם נצטרך שוב נשקול להביא את הביציות לפה ואז לעשות את המיון וההפריה פה בארץ.
מקווה שעזרתי
בהצלחה

בובוני2

New member
לא יודעת לא ניסינו...

בדרך כלל במסלולים האלה ההפריה נעשית שם אחרי השאיבה ומביאים עוברים לארץ

למעלה