בדיקות גנטיות

מאירה72

New member
בדיקות גנטיות

שלום לכולן,
אני צריכה לעשות בדיקות גנטיות על פי יעוץ גנטי. לפי בקשת הרופא לפני IVF ופנייה לבנק הזרע. הבנתי שהבדיקות לוקחות הרבה זמן !!!
למי יש עצה איך אפשר לקצר תהליכים ? אני מעוניינת להתחיל בטיפולים כמה שיותר מהר...

תודה מראש ....

אולי במעבדות זר..שווה לבדוק

זה פרטי. אבל אני כשהתחלתי היו לי עוד בדיקות שלקחו זמן..האישור מכירורג שד שהצריך ממוגרפיה + אולטראסאונד שד, HIV,

השואלת14

New member
אם יש לך ביטוח פרטי

אז תוכלי לבצע את הבדיקות באופן פרטי והתשובות מגיעות די מהר. כבר לא זוכרת כמה מהר אבל שבועות בודדים ואת מקבלת פאנל מלא. בקיצור, הזירוז במקרה הזה תלוי בעומק הכיס ...

a morph

New member
אני קיבלתי תשובות תוך כ-3 שבועות לבדיקות הגנטיות

וזה כולל זמן הגעת התשובה בדואר, כי זה מגיע רק בדואר.
זה לא סוף העולם, יש בדיקות אחרות שעלולות לקחת יותר זמן.
התשובה של HIV למשל לא הגיעה גם אחרי חודש, רופא המשפחה שלי נאלץ להתקשר בעצמו למעבדה כדי שיוציאו לי תשובה.
גם בדיקת PAP לוקחת לרוב יותר מחודש, אם אין לך בדיקה מוכנה בתוקף.
יש מעבדות פרטיות שאת יכולה למצוא בגוגל, אבל צריך לבדוק איתם האם הם מבצעים את כל הבדיקות שאת צריכה, זה עלול לעלות הון תועפות וכאמור לא בטוח שיקצר לך את כלל התהליכים...

מאירה72

New member
הי.... איזו מעבדה גנטית נתנה לך תשובה תו 3 שבועות ?

הי a morph
איזו מעבדה החזירה לך תשובה תוך 3 שבועות לסקר גנטי ?
בבקשה אם תוכלי להחזיר לי תשובה כי מחר אני רוצה לעשות בדיקה גנטית

a morph

New member
עשיתי דרך קופ"ח כללית

המעבדה המבצעת היא בבי"ח בילינסון. אם את מתגוררת באיזור, לדעתי את יכולה אפילו לבוא לבצע את הבדיקות ישירות אצלם, בתחתית העמוד הזה תמצאי מספר טלפון לקביעת תור:
http://hospitals.clalit.co.il/HOSPI...Pages/Raphael-Recanati-Genetic-Institute.aspx
אבל אני כאמור עשיתי בסניף קופ"ח הקרוב לביתי (ירושלים) וכל הסיפור כולל שליחת הדם לבילינסון, הבדיקות הגנטיות וקבלת תשובות בדואר לקח 3 שבועות... סביר בהחלט.

השואלת14

New member
מאירה - לגבי איזו מעבדה

אני עשיתי דרך בנק הזרע סופרם (היום אסותא סופרם) וגם אני קיבלתי
תוך 3 שבועות בערך, אולי חודש אבל לא יותר

היא321

New member
לא עשיתי בדיקות סקר לפני הטיפולים אלא רק אחרי שכבר התחלתי

אלה לא בדיקות חובה אלא המלצה בלבד

מאירה72

New member
בדיקת סקר גנטי נדרשת עי הרופאים

הי
לא ברור לי....מתשובתך
בדיקות סקר גנטי הן תנאי לפני שהולכים לבנק הזרע... גם דורשים את זה הרופאים הם לא מוכנים לעשות IVF בלי זה
איך נתנו לך? מה בדיוק עשית אם אפשר לשאול ...
תודה

a morph

New member
בבנקי זרע הבדיקות הגטיות הן אכן חובה

מי שלא זקוקה לתרומת זרע, יכולה לבצע את הבדיקות בנחת בקצב שלה.
מי שכן, צריכה אותן בשביל להניע את התהליך....

למעלה