בדיקות גנטיות .

• פותח הנושא ilev
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ilev

New member
בדיקות גנטיות .

בדיקות גנטיות .
שלום בנות .שאלה איפו כדי לעשות בדיקות גנטיות ?במכון פרטי בב"ח תל השומר או בקופת חולים .?מה עלות של בדיקות? האם משהי יודעת האם עושים בדיקה X - שביר ל תורמת ביציות בפדיוס? מה גם עם מסלולים אחרים גם כן אצל קלדרון קיאב ו זיהי? תודה על התשובות .

ROSMARY

New member
הייי אילב

בדיקות גנטיות .
שלום בנות .שאלה איפו כדי לעשות בדיקות גנטיות ?במכון פרטי בב"ח תל השומר או בקופת חולים .?מה עלות של בדיקות? האם משהי יודעת האם עושים בדיקה X - שביר ל תורמת ביציות בפדיוס? מה גם עם מסלולים אחרים גם כן אצל קלדרון קיאב ו זיהי? תודה על התשובות .
הייי אילב
אני יודעת רק לגבי רומניה - שהם כן עושים בדיקת X שביר . ואת יכולה מעבר לזה - על חשבונך לעשות איזה עוד בדיקות גנטיות שאת רוצה . רוזמרי

ilev

New member
בדיקות גנטיות .

הייי אילב
אני יודעת רק לגבי רומניה - שהם כן עושים בדיקת X שביר . ואת יכולה מעבר לזה - על חשבונך לעשות איזה עוד בדיקות גנטיות שאת רוצה . רוזמרי
בדיקות גנטיות .
תודה רוזמרי . אולי משהו בכל זאת יודעה האם עושים בדיקת X - שביר בפדיאוס ?

shal10

New member
בדיקת X - שביר בפדיוס

בדיקות גנטיות .
תודה רוזמרי . אולי משהו בכל זאת יודעה האם עושים בדיקת X - שביר בפדיאוס ?
בדיקת X - שביר בפדיוס
שלום לך התשובה לשאלתך היא - כן. הבדיקה אינה נכללת במחיר הבסיסי. עלות הבדיקה, (120 או 260) דולר, בהתאם לסוג הבדיקה. אם מישהו יסביר לי איך לצרף קובץ, אסרוק דף נתונים עדכני על פדיוס, ואצרף.

shal10

New member
תיקון לעצמי

בדיקת X - שביר בפדיוס
שלום לך התשובה לשאלתך היא - כן. הבדיקה אינה נכללת במחיר הבסיסי. עלות הבדיקה, (120 או 260) דולר, בהתאם לסוג הבדיקה. אם מישהו יסביר לי איך לצרף קובץ, אסרוק דף נתונים עדכני על פדיוס, ואצרף.
תיקון לעצמי
זה לא סוגים שונים של בדיקת X - שביר אלא, תלוי בדחיפות הבדיקה. הם מגדירים NORMAL ו- URGENT (דחוף, מיידי).

ilev

New member
בדיקת X- שביר .

תיקון לעצמי
זה לא סוגים שונים של בדיקת X - שביר אלא, תלוי בדחיפות הבדיקה. הם מגדירים NORMAL ו- URGENT (דחוף, מיידי).
בדיקת X- שביר .
תודה על התשובה. הבדיקה נעשת אצלם במכון ? תוך כמה זמן מגיע תשובה אם זה URGENT. ? ואם זה NORMAL האם יש אפשרות לקבל תשובות אלה לפני שאת נותנת OK על התורמת .?לאיזה עוד דברים חשובים צריך לשים לב לפני שאת נותנת את הסכמתך?באיזה שלב הם דורשים להעביר את הכספים ? לדעתך קבוצת דם של אמא ו תורמת צריכים להיות זהים ?איך הולכת כל הפרוצדורה בדיאוס. תודה על כל התשובות.

shal10

New member
X - שביר

בדיקת X- שביר .
תודה על התשובה. הבדיקה נעשת אצלם במכון ? תוך כמה זמן מגיע תשובה אם זה URGENT. ? ואם זה NORMAL האם יש אפשרות לקבל תשובות אלה לפני שאת נותנת OK על התורמת .?לאיזה עוד דברים חשובים צריך לשים לב לפני שאת נותנת את הסכמתך?באיזה שלב הם דורשים להעביר את הכספים ? לדעתך קבוצת דם של אמא ו תורמת צריכים להיות זהים ?איך הולכת כל הפרוצדורה בדיאוס. תודה על כל התשובות.
X - שביר
אין לי תשובות לרוב שאלותייך. תשובותיי מסתמכות על מסמך שקיבלתי מהם, לא על סמך נסיון אישי. עד כמה שידוע לי, הבדיקה מתבצעת אצלם במכון. התשלום מתבצע שם במקום, במזומן, בוודאות. הסתייגות אחת מתשובתי הקודמת, אני מניח שמדובר בבדיקת התורמת ולא הניתרמת.

זהות בין סוג דם תורמת-נתרמת

בדיקת X- שביר .
לדעתי כדאי שתהייה זהות. אם ברצונך שהמידע ישאר חסוי זה מונע תמיהות ושאלות. חוץ מזה אני לא בטוחה אבל מה קורה במצב בו יש מעבר/מגע בין דם השליה דם האם במהלך ההריון, כמו שקורה ב\RH-. האם יכולה להווצר בעייה כשסוג הדם שונה ולא מתאים? כדאי בכל מקרה להתייעץ עם הרואפ עמטפל.

אדוינה

New member
לגבי ה RH ,אין שום בעיה.

לדעתי כדאי שתהייה זהות. אם ברצונך שהמידע ישאר חסוי זה מונע תמיהות ושאלות. חוץ מזה אני לא בטוחה אבל מה קורה במצב בו יש מעבר/מגע בין דם השליה דם האם במהלך ההריון, כמו שקורה ב\RH-. האם יכולה להווצר בעייה כשסוג הדם שונה ולא מתאים? כדאי בכל מקרה להתייעץ עם הרואפ עמטפל.
לגבי ה RH ,אין שום בעיה.
סוד דם o- אומר שאין את הנוגדן ששמו Rh או D על גבי כדורית הדם האדומה. סוג דם o הוא שכיח(35-50%,תלוי באיזה אוכלוסיה),Rh- הוא יותר נדיר. עם בלידה יהיה לתינוק Rh+ (מהאבא או מהתורמת), אז נותנים לאישה לאחר הלידה חיסון-שנקרא אנטי D שמנטרל את הנוגדנים שנוצרו אצלה בעקבות החשיפה בזמן הלידה,וזה בשביל העובר בהריון הבא של האשה. בקיצור העניין של סוג הדם לא מהווה שום בעיה בטיפול הזה.לפחות זה. וכך גם בסוגי הדם האחרים. וכן מסכימה לגבי העובדה שזהות בסוג הדם תמנע זיהוי בעתיד שמדובר בתרומה,ייתכן שכן יהיה אפשר ע"י בדיקת DNA אך לא מבינה בזה.

זהות סוג דם

זהות סוג דם
אני לא ביקשתי זהות סוג דם , ואת האמת להתעכב בגלל ענין שכזה לא כדאי לטעמי, ובסוף לבני סוג דם AB+ ולי יש AB- . בכלל כמה ילדים יודעים את סוג הדם של ההורים שלהם .לפעמים נתוני התורמת יכולים להיות מצוינים ואז סוג הדם לא מתאים האם לחכות. אני אומרת שאצל כל אחת זה אינדוידואלי , אני הגעתי לבני ציון לאחר שנה וחצי של התעסקות בענייני התרומה , בהתחלה אני קיבלתי רגליים קרות לאחר כל הבדיקות , וכשהחלטתי ראשון נתפסו עם הבציות בדיוק לפני המחזור שלי , ואז החזירו לי הכסף , עברתי להדסה גם שם החלו עיכובים בגלל בעיות שלהם , הגעתי לקלדרון עם הלשון בחוץ , את המידע ידעתי מהפורום , תאמינו לי לא שאלתי כלום , עד כמה הוא התאים אין לי מושג , לדעתי בני לא דומה לבעלי בעצם דומה כנראה לתורמת . וזה ממש לט משנה הוא ילדי לכל דבר. גם בתהליך שלנו ישנם מספיק בעיות , יש נשים שנקלטו רק בפעם הרביעית , יש לי חברה שלא בפורום ועד שהרתה דרך קייב הפילה לפני כשלשה שבועות , הפלה יזומה בחודש חמישי בגלל רעלת שהעמידה אותה בסכנת חיים . לאחר התיעצות עם גדולי המומחים . לגבי מידע חסוי כל מידע רפואי אמור להיות חסוי , את יכולה לבקש שיכתבו רק IVF ללא הED אצלי זה כן היה כתוב , בבלינסון , נדמה לי שלא תמיד כתבו. מי מחטט בתיקי לידה או רופא נשים , אני משערת שהרופאים שומרים על חשאיות. בסה"כ יש לי הרגשה שלפעמים אנחנו עסוקים מדי בהתאמות , ועלולים לפספס . גם אצלינו אנחנו לא יודעים איזה גנים חבויים עוברים מדורי דורות . אני כל יום מודה לקב"ה ולרפואה שמצאה את פיתרון התרומה בכדי להגשים את משאלתי שנם את שנתו בעגלה על ידי , וללוא הפורום העיסוק באיך הגיע לעולם כמעט ואינו קים. בהצלחה

shal10

New member
פדיוס-דף נתונים

תיקון לעצמי
פדיוס-דף נתונים
נסיון בתקווה להצלחה

עולמי5

New member
בהצלחה

בדיקות גנטיות .
בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה