בדיקות בהריון

taliba2

New member
בדיקות בהריון

שלום
רציתי לדעת פרטים לגבי בדיקות ופעולות שיש לעשות כאשר מעוניינים להכנס להריון או אם מגלים הריון? חשוב לי לציין כי בתחילת קבלת הטיפול לאחר גילוי האפילפסיה נטלתי טריליפטין אשר גרמה לי פתאום לפרכס גם בזמן ערות. לכן הוחלפו לי הכדורים כעת נוטלת למיקטל במינון של 100 מ"ג בבוקר ו100 מג בערב
וכמובן חומצה פולית 5 מ"ג בבוקר
ברוך ה' אני כמעט שנה בלי פרכוסים.(עכשיו מתחילה גם לסדר את כל עיניין במשרד הרישוי לסידור הרישיון והביטוח, אם יש למשהו להמליץ על עו"ד אשמח.צריך לחתום ולאשר את הבחנת הנורולוג)
חשוב לי לדעת פרטים כי אנחנו מאוד רוצים להרחיב את המשפחה.עברתי גם ייעוץ גנטי שבמהלכו ביצעתי מספר בדיקות כדי לבדוק גנים מסויימים.
אשמח לפרטים
תודה

mori17

New member
קודם כל מזל טוב

בנוגע להיריון, כל ממליצים לגשת לנורולוג לפני אבל אני לא ניגשתי אלא רק אחרי שנקלטתי.
בהריון הייתי מטופלת אצל רופא היריון בסיכון (המפגשים יותר צמודים מהרגיל).
הבדיקות אותן בדיקות, עושים גם אקו לב לעובר, תהיי במעקב עם הנורולוג תצטרכי כל חודש לבדוק את רמת התרופה בדם(כלי הדם מתרחבים בהיריון -אני ברגיל מקבלת 150 בבוקר וגם בערב, בהיריון הגעתי ל600 ביום).

בנוגע לרישיון, אני נגשתי למשרד הרישוי עם הטופס ירוק העבירו את הטופס לרופא שלהם התקשרו אליי ביקשו אישור מהנורולוג שאני כשירה לאחר שבועיים בערך משהבאתי את האישור התקשרו אליי והודיעו לי שאני יכולה ללמוד.
לא הבאתי שום מסמך מעו"ד

taliba2

New member
תודה על תגובתך מורי

שלום מורי
תודה על העזרה והתשובות לגבי הריון(וכמו שרשמתי אנחנו בנסיונות..חח.)
600 זה לא המון בהריון זה לא מסכן אותי או את העובר? אני כרגע לוקחת למיקטל 100 מ"ג בבוקר ו100 בערב?
ולגבי הרשיון אני צריכה לגשת ולעשות פעולות אחרות כי ברשותי כבר רשיון נהיגה
לכן ההתנהלות לגביי שונה משלך.
תודה

mori17

New member
בהצלחה עם הרישיון

לגבי המינון, זה הרבה בכללי אבל מכיוון שכלי הדם מתרחבים אז המינון עולה כדי להשפיע כמו המינון הנמוך.
הסיכון יותר גדול הוא לקבל התקף מאשר השפעות הכדור

למעלה