בדיקה

בדיקה

מה מהשירים באלבום הראשון הייתם מחשיבים להיטים (זה אולי ישמע פלצני אבל אני פשוט לא יכול לבחור שיר אחד מ2 וגם רציתי את הדיע של כולם): 1. אופטיקאי מדופלם 2. עתיד מתוק 3. אנה 4. בלדה לסוכן כפול 5. כרים עבדול זמר 6. רכבת לילה 7. אבל אין 8. אניגודין 9. כי לא בא לה 10. התותח מצלצל פעמיים

להיטים

יש הרבה אבל הכי נראה לי (לא לפי סדר): אופטיקאי מדופלם עתיד מתוק אנה בלדה לסוכן כפול רכבת לילה אניגודין ואם אפשר להוסיף עוד אחד כי זה הרבה אז גם כי לא בא לה

הייתי רוצה עוד אנשים כדיי לקבל כולל

אפשר כמה להיטים שרוצים לא מוגבל גם כל האלבום אם אתה בוחר יכול להיות להיטים

mrioshi

New member
הי...

בדרך כלל מחשיבים את כל השירים באלבום כלהיטים חוץ מאחד- התותח מצלצל פעמיים כנראה השיר היה פשוט יותר מדי "כבד"בזמנו

mrioshi

New member
אלא מה...

בהונג קונג מחכה למפגש פורום.... אני חוזר אחרי פסח לכבוד איזו להקה שאני מקוה שתחליט להתאחד...

לפני חודש ומשהו נזכרתי בך

עברתי בהלוך וחזור בשדה התעופה של הונג קונג בדרך לנסיעה מהעבודה ליפן. לא היה זמן למפגש פורום...

Lenard

New member
לדעתי:

האופטיקאי, עתיק מתוק, אנה, הבלדה, רכבת לילה. בגלל שאת אלה יש בגלגלצ אז אנשים יותר מודעים אליהם.

Vdrums

New member
הבחירה שלי

רכבת לילה אופטיקאי עתיד מתוק אנה בלדה אניגודין

N a V e

New member
וגם את שאר הדיסקים של משינה../images/Emo13.gif

... לאחר הרבה סיווגים וקיטלוגים זו רשימת הלהיטים לדעתי: 1.עתיד מתוק 2.אנה 3.רכבת לילה 4.בלדה לסוכן כפול 5.אופטיקאי מדופלם אני מקטלג את "כי לא בא לה" ו"אבל אין" כפוטנציאל מבוזבז של להיטים

למעלה