בדיקה

יאיר B

New member
זאת יופי של תוכנה, תחליף חביב לפרטישן מג'יק

והינה הגרסא למי שרוצה להשתמש בלי קשר ללינוקס: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=115843&package_id=271779 מורידים את ה-ISO, צורבים בתור קובץ אימג', מרסטים את המחשב ובהנחה שה-CD זה הראשון שעולה, התוכנה תעלה ואפשר יהיה לשנות פרטישנים. זהירות! לא למחוק מחיצות שצריך! מסובך לשחזר אחר כך!
 

tweeg

New member
כתבתי את זה כי

בפ' תוכנה וחומרה המליצו למישהו להשתמש בזה לפירמוט dok שאי אפשר היה לפרמט אותו דרך הwin שמעת משהו על זה?
 

יאיר B

New member
אני משתמש בה כבר די הרבה זמן. זה מה שיש

בלינוקס כדי לפרמט כוננים/נגנים/DOK/דיסשקיח חיצוני ועוד כל מני כאלה. היתרון הוא שאתה לא תלוי במערכת ההפעלה שרצה על המחשב באותו רגע (הוא מעלה מערכת הפעלה משל עצמו).ככה שניתן לשחק עם פריטישנים על כל התקן שהוא. הוא יודע לפרמט בכל הפורמטים הידועים (גם NTFS אגב). חשב, חשוב חשוב!!! לשים לב באיזו מחיצה נוגעים! (זו הזהרה מניסיון
)
 

tweeg

New member
אאוץ'

יש לי את ההירנס cd,על bootable דיסק. מחיצות,אנטי וירוסים,וכו' וכו'. יותר מדי שטויות בשביל להשתמש,אבל שימושי שיהייה. אני לא חושב שניתקל בנגן שאי אפשר לפרמט דרך הווינ,אבל עדיף שיהיה פתרון בשלוף אני פעם בזבזתי 5 gb,כי פיניתי אותם לאובנטו,ואי אפשר להחזיר שיש טורנטים פעילים (ולהפסיק/למחוק לא היה אופציה משהו) וככה הלכו לי 5gb לאיזה כמה שבועות.(יש לי רק 80,ואני מתמרן בין 4-5 סדרות) למחוק מחיצה שלמה זה באמת מבאס,אני מניח שזה המקור לחתימה? אין לי שום דבר חשוב על המחשב,חוץ מהפליליסט,שמגובה על 3 אימלים. (ו60 תמונות שאני צריך לגבות,אבל אני עצלן,יש למישהו רעיון טוב(אינטרנטי))
 
למעלה