בדיקה ביתית

בר 84

New member
בדיקה ביתית

היי
עשיתי שאיבה 3 ב24.11 וב27.11 שזה יום חמישי שעבר עברתי החזרת עוברים.
מרוב לחץ והרגשת תסכול החלטתי לעשות בדיקה ביתית, וקניתי הפעם את הבדיקה של לייף עם גיל ההריון ("בדיקת הריון פלוס"), למעשה זו חבילה של 2 ערכות.
בדיקה אחת עשיתי אתמול ולאחר מספר דקות ראיתי שהתוצאה שלילית והנחתי אותה, לאחר כשעה- שעתיים הסתכלתי (סתם מתוך סקרנות) והיא הראתה לי 2 קווים ב25 וב100 יחידות של הבטא.
היום החלטתי לעשות אותה שוב ושוב לאחר מספר דקות לא ראיתי כלום ולאחר כשעה הופיעו שוב 2 פסים ב25 וב100 והפעם מעט יותר חזקים מאלו של אתמול.
(את 2 הבדיקות עשיתי עם השתן הראשון של הבוקר).
אני מבינה שמבחינת ההוראות של הבדיקה רשום שאין לייחס חשיבות לתוצאות הבדיקה מעבר לזמן שרשום אך מצד שני אף פעם בשום בדיקה שעשיתי אי פעם לא השתנתה לי התשובה (תמיד היה שלילי וזהו..) (אומנם הערכות היו של כל מיני חברות אחרות ..)
אני מבינה שעשיתי טעות בזה שבכלל בדקתי אבל כרגע אני מרגישה עוד יותר מבולבלת!!
מצד אחד הייתי מתה שהתוצאה החיובית אכן תהיה כזאת ומצד שני אני מבינה שאין סיכוי.. עובדה שהפסים לא הפיעו בזמן הדרוש ע"פ הבדיקה..
חוץ מזה שיש לי כאבי מחזור וכאבים בחזה כמו שתמיד מופיע אצלי לפני המחזור..אז אני מבינה שהסיכויים שלי קלושים...
יש מישהי שזה קרה משהו כזה עם בדיקה ביתית וקיבלה וקיבלה תשובה חיובית בבדיקת דם?

acka

New member
גאון

מי שמוכר את הבדיקות הללו הוא גאון מרושע.
ראיתי כבר הכל בפורום בדיקה שלילית ובטא חיובית, בדיקה חיובית ובטא שלילית וכו'.
גם הסימנים שלך יכולים באותה מידה להעיד על הריון ועל אי הריון.
בקיצור לא נשאר הרבה לעשות חוץ מלכסוס ציפורניים עד הבטא ולקוות לטוב

בר 84

New member
ממש גאון מרושע

אני מבינה שאת צודקת, פשוט העניין שהתשובה במקלון השתנתה לחיובית לאחר הזמן לגמרי הצליחה להוציא אותי מדעתי...
למרות שאני מבינה שזה כנראה לא אומר כלום..

פיץ25

New member
לי זה קרה ואכן הייתי בהריון . א ב ל

אם הזרקת אוביטרל לפני פחות מ 10 ימים זה יכול להיות עדיין האוביטרל ... אז בעצם חשוב אם קיבלת אוביטרל כתמיכה או לא

בר 84

New member
סתם מסקרנות, עשית את אותו סוג של בדיקה? זאת עם גיל ההריון?

פיץ25

New member
כן

אבל רק שתדעי שהבדיקות האלו חרא! הוא בקושי זיהה לי לס של 500 שהבטא הייתה מעל 20,000. אבל זיהה אצלי הריון בשתי הריונותיי הקודמת והנוכחית .

baby96

New member
בהמשך להודעה שרשמתי לך בפרטי.... איזה אושר לראות את מה שרשמת

עד הזמן של האולטראסאונד הראשון אני ארד מהפסים....

בר 84

New member
מיואשת לגמרי, פשוט רק בא לי לבכות!!

אני בעבודה , והיום התחילה הפרשה ורדרדה שכנראה מסמלת את המחזור...
אין לי כוחות יותר!!!!
אין לי מושג איך ממשיכים....

napit

New member
לא בהכרח

ההפרשה הורודה הזאת לא מבשרת על כישלון ולא על הצלחה.

למעלה