בדיקה בדיקה

בורגניה

New member
אה, כפתור ותרח

הכל עובד כהלכה. שלום, אני חדשה פה, הגעתי בטעות והחלטתי להשאר לזמן מה, לבדוק את שוק הבשר, לצבוט בציצקאות של המגלומניה ובעיקר לספר לכם שלפני כמה ימים הגיעה אלי פיסת מידע חשובה והיסטורית, שבה צוין טבין ותקילין כי ישו הקטן אהב לצוד חוגלות.

קפת

New member
אנחנו

עד שלא מוכיחים לנו ש... 1. המקור אמין 2. יש לו חסידה 3. יש לו אחות 4. היא זונה 5. גם החסידה זונה 6. שישו הלך על פני המים, היה דייג וגם אהב דגים ...אנחנו לא קונים. האמת, אפפם אנחנו לא קונים. פה זה למוכרים בלבד. ככה זה בשוקי בשר. וצלעות, וירכיים וחזה.

סליחוש,

שלום, גם אני מחפשת בית, אז אני אתפוס גל . ועכשיו, ברשותכם, נעבור לראיון קבלה קצרצר. למרות שאתם נראים כחבורה חביבה למדיי ומסתברת על הדעת של אנשים, שמתי לב שההודעות לא זורמות פה בקצב III. זותומרת, מה כבר יש לכם לעשות חוץ מזה? בהחלט נקודה בעייתית. אני צריכה משהו שימלא את זמני (מקרמה כבר נסיתי), יעשיר את חיי (מקרמה כבר נסיתי) וילמד אותי דברים חדשים, רצוי 24 שעות ביממה. יש לכם במקרה הצעות? כיבוש מדינות שכנות? החרבת תרבויות? העיקר שיהיה מעניין.

קפת

New member
יש לי הצעה בשבילך

האפשרות הסבירה והטובה ביותר להעשיר את חייך ולמלא אותם תוכן היא - לסגוד לי. לפחות עד שיבוא פטר חמור (ה-פ"ח המקומי) ויטען אחרת. כדי לסגוד לי אני מציעה 1. לרקוח את הריבה החביבה עלי מעלי גפן 2. לטפל ברגלי המיובלות עם המשחה של האפגנית מחדרה 3. לצבוע לי את הצפרניים בורוד פריחות 4. לקלוע לי צמות בגב זהו, בנתיים. אחר כך נמצא לך עוד מטלות.

לסגוד לקפת זה לא מענין

למעשה, זה אפילו פחות מענין מלנהל איתה שיחה. בכלל, קשה לי להעלות על הדעת משהו מענין שקשור לקפת, אבל בגלל שאני כזה יצירתי אז התאמצתי ומצאתי. אני אפילו אגלה לכם. אבל לא עכשיו*. בקיצור, אם את צריכה משהו שימלא לך את החיים בתוכן, אני מציע לך לסגוד לי. רק החיפוש היומי אחרי בתולה שתועלה לי לעולה ימלא לך שבוע כל יום. ועוד לא דיברנו על טקסי המין הפגאנים, על משיחתם של כופרים בדבש וקשירתם לקיני נמלים ועוד כל מיני פרפראות כאלה. * טוב נו, להביט בקפת עולה באש ולגחך זה די מענין**. גם להביט בה תקועה עם הטרנטה על פסי הרכבת, מנסה לשווא לנסוע רוורס ומקללת את היום שבו אמרה כמו אשה טיפוסית "טוב נו, אז אני אחפש מקום חניה רחב ואחנה קדימה". אבל זה בערך הכל. ** אולי משעשע היא מלה מתאימה יותר. בעצם, גם להביט בקפת עירומה זה מעניין. אבל רק אם אתה מדען מטורף באמת.

אנשים, אנשים, אחד אחד. לא להתנפל.

חוששתני עד למאד שאתם חווים מחסור חמור בקהל. אני, בניגוד לכם, לא מרשה לכל אחד לסגוד לי ובטח שלא לזר הראשון שנקרה בדרכי. נו, שוין, לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להיות בררן בימנו. כנראה. מכל מקום, האפשרויות שהצגתם בפניי עד כה נראות לי מעט מוגבלות. בכלל, אני חושבת שיהיה גם מן הראוי לשנות את שמו של הפורום ל...כמעט כל דבר שיש בו "קפת": קפת בראש מילה, בגדי הקפת החדשים, אני וקפתי עוד, וכן הלאה וכיוצא בזאת, לשיקולכם. עכשיו מי אמר הר טרמיטים ולא קיבל?

קפת

New member
אני מסכימה

לשנות את שם הפורום ל"פורום קפת". אפשר גם "קורומפפת". בעצם, זה היה כבר. אני חווה תחושת דז'ווה קלה. יכוליות שזה נובע מצריכה מופרזת של כימיקלים, מסוג יוגורט פירות. ואני רוצה להצהיר, ולהתוודות: אפפם, בחיים שלי, מעולם, לא קיבלתי הר טרמיטים. תתביישו לכם.

למעלה