בדים

אהובהלי

New member
בדים../images/Emo92.gif

אבקש לקבל אתרים בחול שאפשר להזמין בדים לקיוולט והם שולחים לארץ חסרים לי בדים תודה לכולם

mirysal

New member
בדים

אני הזמנתי בדים דרך ETSY - יש בבלוג שלי קישור ל2 חנויות שמהן הזמנתי. השתמשתי במשלוח במעטפה ,USPS Priority Flat Rate Envelope שעולה 12$. הבדים הגיעו תוך פחות משבועיים בדואר רשום אלי. שתי המוכרות היו מאוד נדיבות, אך את יכולה גם לעשות חיפוש כללי בETSY. המבחר ענק. והמחירים ממש לא יקרים. מה גם שעכשיו יש הרבה מכירות לקראת החגים. בהצלחה! אם תצטרכי עוד פרטים, אשמח לעזור. מירי

justmom

New member
כמה חנויות שאני מחבבת

ואף תורמת בעין יפה לפרנסתן
איקווילטר - חנות נהדרת. המחירים שלהם לא הכי זולים ברשת אבל המבחר מחפה על זה, והשירות שלהם נפלא. מוכנים להכניס כ-7 יארד למעטפת Global Priority. האנקוקס - האמא של חנויות הקווילט - מבחר גדול של בדים, מילויים ועזרי תפירה. ביגהורן - עוד חנות עם מבחר ענק במחירים שפויים, מוכנים להכניס עד 8 יארד (שזה הרבה מאוד) למעטפת GP. ועוד כמה קישורים לחנויות מוצלחות: זאנדס - ZandS - חנות משפחתית מתוקה עם יופי של מחירים. מכניסים 6.5 יארדס למעטפה. דספרט קווילטרס - Desparate Quilters - אחלה חנות - אין לי מושג איך, אבל הן הצליחו לדחוס לי 3 jelly rolls למעטפה אחת - באמת הישג
ועוד טיפ - לפני שמזמינים, כדאי לחפש (או בדף הבית של החנות או ב"אגפים" שלה9 סעיף שנקרא shipping information - בהרבה מקרים החנות מציינת כמה יארדים הם מוכנים להכניס למעטפת Global Priority. אני אישית לא קונה מחנויות שמכניסות למעטפה כזו פחות מ-6 יארד, כי זה לא יוצא שווה כשמחשבים גם את 12 הדולר שעולה המשלוח. ואם יש ספק - עדיף לשלוח מייל לחנות לפני שמזמינים ולשאול כמה יארדים הם מוכנים להכניס במעטפה כזו. Better safe than sorry.

למעלה