בדים באינטרנט

shiroosh2005

New member
בדים באינטרנט

מצאתי אתר עם בדים שנראים ממש יפים, וממש לא יקרים. אני שוקלת להזמין ורוצה לשמוע ממי שעשתה את זה כבר. זה אתר אמריקאי.

shiroosh2005

New member
השאלה היא לא לגבי המחיר

השאלה היא בכלל לגבי הזמנת בדים באינטרנט, הזמנה מחו"ל. האם כדאי? האם יש מישהי שיכולה להמליץ?

shiroosh2005

New member
מלבד מחיר

שזה ישר רואים כי מצויינים המחירים באתר, יש את עניין אמינות האתר ואיכות הבד. אני אישית מוכנה לשלם גם קצת יותר כדי למצוא דוגמאות מיוחדות של בדים.

סמויה בדרך כלל...

אבל סוף סוך יש לי מה לתרום חזרה... ואני מקבלת כל כך הרבה מהפורום הזה
את רוב הקניות שלי (לצערי!) אני עושה באינטרנט - כי אני לא מגיעה לקנות... המסקנות שהגעתי אליהן - מאתרים כמו fabric זה שווה אם: 1. את מבינה היטב את תיאור הבד (אני לא מבינה מספיק וקרה שקניתי בדים מהממים אבל התחושה שלהם לא כפי שדמיינתי) 2. מנצלים מבצעים - שווה להרשם לאתר יש להם המון מבצעים.... 3. אני בדרך כלל מזמינה לבעלי כשהוא בחו"ל ומוזילה דמי משלוח 4. בגלל שקשה לי להבין איך מרגיש הבד אני לרוב מזמינה בדי כותנה של quilting - שמהם אני יכולה בכיף לעשות שמלות לבנות שלי, וגם עבודות יד אחרות (בובות למשל) - תמיד יהיה לי מה לעשות עם בדים כאלו... יש עוד אתרים - בעיקר של בדי quilting זולים שעושים גם משלוח לארץ... אני יכולה להעלות קישורים אם יש רצון בהצלחה!

shiroosh2005

New member
תודה

הכוונה היא באמת בעיקר להזמין בדי כותנה, בעיני המחירים שם היו סבירים והדוגמאות מאוד מוצלחות ויותר מגוונות ממה שראיתי כאן. בארץ יש את האתר של פיסות, שהם מתמחים בquilt , אבל המחירים שלהם מאוד גבוהים. אני שמחה לשמוע שיש לך נסיון חיובי איתם. יש לי חברה בחו"ל שתוכל לשלוח לי כך שאין בעיה עם זה. אם יש לך עוד אתרים מוצלחים אשמח לקבל קישור.

ayala26

New member
אני מזמינה כל הזמן באינטרנט

ומכירה עוד הרבה בפורום אמנות הטקסטיל ובקומונת תפירת בובות שמזמינות באינטרנט. לא מכירה ספציפית את החנות הזו כי הם לא מקבלים תשלום דרך פייפאל ואין לי כרטיס אשראי אבל לרוב זה מצויין. אני מזמינה בעיקר בגלל חוסר זמן להגיע לחנויות שמתמחות בבדי קווילט. זה נוח, אפשר לקחת את הזמן ולגלוש באתר שעות
ואחר כך ההזמנה מגיעה עד הבית. איכות של בדי קווילט ובעיקר בדי מעצבים (שמות כמו איימי בטלר, היית'ר ביילי, קפה, מודה, אלכסנדר הנרי וכדו') הם מעולים! גם בדי באטיק הם באיכות מצויינת. בדרך כלל משלוח 12 דולר זה על 6-7 יארד בד.

למעלה