בדיחמין לשבת

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בדיחמין לשבת

איך קוראים לגרוזיני שירד מהארץ? ישראל לובישבילי... איך סדאם חוסיין מבקש מאשתו ללכת? תשובה: "טיל כימי פה..." יום אחד הילרי קלינטון מתקשרת לביל לפלא-פון ושואלת אותו איפה הוא בשעה כ"כ מאוחרת, אז הוא אומר לה שהוא תקוע בלוינסקי. ילד אחד שואל את אימו:"אמא אפשר לאכול אור"? "מה פתאום למה אתה חושב ככה"?עונה האם. הילד: "כי אתמול בלילה אבא אמר לך, יאללה יאללה תכבי את האור ותכניסי אותו לפה" בלונדינית והחבר שלה הולכים לכייף בלונה פארק. אומרת הבלונדינית: "אני רוצה לעלות לגלגל הענק." עונה החבר: "לא. את עם חצאית וייראו לך את התחתונים." החבר הולך לשניה לקנות גרעינים ושהוא חוזר הוא רואה מלא גברים מסביב לגלגל הענק. צועק החבר: "אמרתי לך לא לעלות לגלגל הענק, עכשיו כולם רואים לך את התחתונים." עונה הבלונדינית: "אל תדאג התחתונים ביד שלי." שלוש בנות שחורה ,ג'ינג'ית ובלונדינית פוגשות מכשפה עם מראה, המכשפה אומרת להם שזו מראת קסמים שאם אומרים בה אמת מקבלים כסף וזהב ויהלומים , אבל אם משקרים נעלמים. שלושת הבנות התקרבו אל המראה אחת אחת: השחורה אמרה: אני חושבת שאני הכי יפה בעולם, ונעלמה. הג'ינג'ית אמרה: אני חושבת שאני הכי מצחיקה בעולם, ונעלמה. הבלונדינית אמרה: אני חושבת... ונעלמה

למעלה