פתיון כריש
New member
בדיחות
מורה אחד בודק מבחנים, ומגיע למבחן של תלמיד שטעה בהכל.. המורה התעצבן וכתב "חמור גדול" ... כשחילק המורה את המבחנים בא אותו הילד ושאל: המורה למה לא כתבת מה הציון ? אמר המורה: כתבתי תראה .. אמר הילד : לא אני רק רואה שחתמת! פולניה מגיעה לביתה ומוצאת את העוזרת מכופפת על השולחן במטבח והבן, יאצק, מבצע בה את זממו, נאנח וגונח מהנאה. היא מתקרבת ומביטה בתדהמה ואז שואלת בקול מאיים : "את לא יכולה להתכופף עוד קצת? את לא רואה שהילד סובל
?" שאלה: מה זה נוסע ועוצר, נוסע ועוצר תשובה: בלונדיניות ברמזור ירוק מהבהב בן מתקשר לאמו הפולניה ואומר לה: "אמא, אני מתחתן!" "מזל טוב, בני" אומרת האם. הבן: "אני מביא את הכלה לארוחה ביום שבת שתכירו אותה" האם: "אין בעיה" הבן: "וגם ההורים שלה באים" האם: "בסדר בני" הבן: "הם באים גם לישון. צריך להכין להם מיטות" האם: "בסדר, הבחורה יכולה לישון איתך בחדר" הבן: "ואיפה ישנו הוריה?" האם: "הם ישנו אצלנו בחדר, אבא שלך ישן בסלון" הבן: "ואיפה את תשני אמא" האם: "עד יום שבת אני כבר אמות..."
מורה אחד בודק מבחנים, ומגיע למבחן של תלמיד שטעה בהכל.. המורה התעצבן וכתב "חמור גדול" ... כשחילק המורה את המבחנים בא אותו הילד ושאל: המורה למה לא כתבת מה הציון ? אמר המורה: כתבתי תראה .. אמר הילד : לא אני רק רואה שחתמת! פולניה מגיעה לביתה ומוצאת את העוזרת מכופפת על השולחן במטבח והבן, יאצק, מבצע בה את זממו, נאנח וגונח מהנאה. היא מתקרבת ומביטה בתדהמה ואז שואלת בקול מאיים : "את לא יכולה להתכופף עוד קצת? את לא רואה שהילד סובל