בדיחות

בדיחות

אתם מכירים את השלטים האלה "זהירות איילות חוצות, 500 מטר" ? מאיפה לעזאזל האיילה יודעת ששם בדיוק היא צריכה לחצות את הכביש? אה?

עוד

פיל פרה ופרפר הולכים ביער מסוממים. פתאום הפרפר אומר: "תראו, כולנו מתחילים באות פ'." אז הפיל אומר: "מה פתאום, אני בכלל קוראים לי ניסים..."

עוד

*ראש הממשלה הלך לארץ של קניבלים. הנשיא קיבל את פניו והשרים את שאר החלקים *איש אחד בא לצביקה פיק ושאל אותו מתי ההופעה הבאה שלו אז צביקה פיק עונה לו : " מתי נוח לך?". *שיעור שחייה כומר מלמד נזירה לשחות. באמצע השיעור שואלת הנזירה: "אבי, באמת אטבע אם תוציא את האצבע ?"

תטוב אני לא ישים יותר סורי

מה המצב אנשים מי שאולך להופעה ב10/02/04 שיענה

מועלימה

New member
הופעה ?!

איזה הופעה יש ב10 לחודש ואיפה אם אתם יכולים תענו לי בדחיפות !!!

chany

New member
רחל. שיר לכבודך............../images/Emo8.gif

מה עושות האיילות בלילות? הן עוצמות את עיניהן הגדולות. הן שולבות את רגליהן הקלות, ישנות האיילות בלילות. מי שומר על חלומן המתוק? הירח הלבן מרחוק. הוא מביט אל תוך הגן בבת צחוק ואומר לכוס ותן: נום ושתוק! מה חולמות האיילות בלילות? הן חולמות כי הפילות הגדולות שיחקו איתן בג'ולים וגולות, ובכל, בכל זכו האילות. מי מעיר אותן עם שחר משנתן? לא הפיל, ולא הקוף, ולא התן, לא ארנבת, לא שכוי ולא שפן, כי איילת השחר חברתן מעירה אותן בבוקר משנתן . ומזמרת שיר של המלכה שרית חדד שמשמח אדם גדול וגם גמד, האיילות נהנות מאוד מהזמרת ועונות לה ..... את נהדרת יש לך פורום מלא שי גרשון וחן רוצה איתנו שרית היפה להתחתן?

לילה טוב לכולם בהצלחה לשרה בפלקה כו

שריתתתתתתתתתתתתתתתתתתת נשיקותתתתתתתתתתתתתתתת בהצלחההההההההההההה תרימי את כולם על הרגליים כמו שאת יודעת

מושיק20

New member
שימו

חוקי הפורומים בתפוז קובעים: הודעות שאינן קשורות כלל לנושא הפורום (במקרה שלנו שרית חדד
), יש להוסיף בכותרת ההודעה את הסימן
לדוג'
סיפור.

למעלה