בדיחות

בדיחות

גמדים מחליטים לקחת 2 נערות ליווי למלון כל אחד לוקח חדר ונכנס הגמד הראשון לא מצליח לקבל זקפה ומתבאס כי כל הלילה הוא שומע מעבר לקיר את הגמד השני אחד שתים שלוש הופ'לה אחד שתים שלוש הופ'לה אחד שתים שלוש הופ'לה אחד שתים שלוש הופ'לה ככה כל הלילה בבוקר הם נפגשים הגמד הראשון אומר לשני, אל תשאל איזה לילה היה לי לא עמד לי כל הלילה הגמד השני: מה אתה בוכה, אני כל הלילה לא הצלחתי לעלות על המיטה.........

zivsb

New member
שוטר 82 חזר זה בשבילך!!!!!!

אחד נוחת בנתב"ג ונכנס לאולם עם שני תיקים גדולים. בבדיקה במכס מוצא המוכס בתיק הראשון חבילות של שטרות מסוגים שונים. איך השגת את הכסף?" שואל המוכס. לא תאמין" עונה הנוסע "אבל נסעתי בכל רחבי אירופה. בכל מקום שהגעתי נכנסתי לשירותים ציבוריים. כל פעם שראיתי מישהו משתין, הוצאתי סכין גדולה ואמרתי לאדם "תרום כסף לתמיכה בישראל או שאני חותך לך את הביצים". זה סיפור מאד מעניין" אומר המוכס "ומה יש בתיק השני?" לא תאמין כמה אנשים באירופה לא תומכים בישראל" עונה הנוסע ...

זיו אם כבר דיברנו על חו"ל

ביום של החזרה שלי לארץ היה לנו פקק בניויורק מתחת לגשר כל שהוא(לא זוכר תשם) הקיצר הייתי אמור להגיע לשדה תעופה JFK ההמראה היתה אמורה להיות ב6:30 בול- עליה למטוס היא בשעה 5:30 בערב- הגעתי לשדה ב6:00 בול רצתי עם בן דוד שלי עם המזוודה שליכמו מטורף-מה מסתבר הבני ז.... נתנו תמקום שלי לאחד אחר בגלל שפספסתי תטיסה הטיסה הבאה זה ב12:00 בלילה מפה לפה חיכינו בשדה תעופה כמה שעות טובות הגיעה ערבי לשדה- החבר'ה שלנו של אל על בדקו אותו הביא אותו עוד ערבי אותו אחד הלך הקב"טים קיפלו אותו ולא העלו אותו על המטוס

למעלה