בדיחות

חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

כל הכבוד לאקי

ל א ק י

New member
משעמם לי... אז הנה עוד כמה...

פין נוקיו מאת: ניב פועל ותום לב סיפור זה סופר לא מכבר הימים אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים סיפרו אותו אז לילדים הקטנים וזו הגרסה לילדים הגדולים בכפר קטן, שקט ורגוע גר לו נגר, אומלל ופגוע דבר אחד לא יכל המסכן, מה שכולם עושים - לזיין ביום יפה בהיר וצח באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד הזין שלך יעמוד כמו עמוד" שלוש נקישות היא נקשה במקל והזין שלו נעמד כמו סרגל ועכשיו כבר ניתן במלאכה להתחיל "אתה עוד תחווה כאן זיון לא רגיל" מה שהתרחש שם אסור לי לומר בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד כזה זיין - בשבילה זה כבוד היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון ומייד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך לילד תקרא על שם הזין הארוך אז סבא ג´פטו נסע עד לטוקיו והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו פין נוקיו גדל והיה ילד עץ עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ וכך מאושר לו ג´פטו היקר כן כן בחיים - הוא כבר מסודר: יש לו ילד עץ אדיר שמזיין כמעט את כל בנות העיר ואת הסיבה להבין לא כל כך קשה כולן רוצות זיין מעץ כזה נוקשה פין נוקיו היה מפורסם בין בנות העיר וכולן רצו את איבר מינו להכיר אבל פין נוקיו הרגיש שמשהו חסר והוא רצה את העניין לברר הוא פשוט הבין שהוא עושה בושות כי לזיין מעץ - אין תחושות... ולכן הוא בעצמו לעולם לא גומר מקרה מבאס ובעיקר מצער עוד באותו יום פין נוקיו החליט "אהיה ילד אמיתי בכל דרך אפשרית!" ואמנם מהר מאד חשב על מזימה והזמין אליו לארוחה את הפייה המדהימה הפייה הגיעה, והם התיישבו לאכול פין נוקיו לא חסך בשתייה באלכוהול כמובן שבכוס של הפייה המדהימה, פיזר פין נוקיו קצת סם הרדמה הפייה נרדמה, ופין נוקיו לא איחר, על חלומו - להיות בן אדם - לא רצה לוותר הוא חיפש לפייה בכל הכיסים כי רצה למצוא את מקל - התכסיסים הוא מצא אותו תוך כמה שניות וקרא: "ילד אמיתי אני רוצה להיות!" פין נוקיו לא האמין למראה עיניו במראהו החדש הוא היה מאוהב!!! הוא הפך לילד אמיתי ממש והוא היה כל כך נרגש! בינתיים התעוררה הפייה השיכורה והוא ערך עליה את זיון הבכורה פין נוקיו נפרד מהפייה לשלום אחרי שאמרה לו "היית חלום!!" פין נוקיו צלצל לכל חברותיו: ואמר: "בואו ,אני ילד אמיתי עכשיו!!" מאז ועד היום פין נוקיו מכייף ( ואת הזין הוא כבר לא צריך לשייף! ) יש לו ביום עשר זיונים נטו ולפעמים גם מסדר לסבא ג´פטו... שאלה: "מה בלונדינית עושה כדי לא להדבק באיידס?" תשובה: "שמה קונדום על הויברטור..." שאלה: "מה קורה כשבלונדינית יורה חץ לאוויר?" תשובה: "היא מחמיצה..." שאלה: "מה רואים כשמסתכלים לעיניים של בלונדינית?" תשובה: "את השיער שמאחורה..." שתי בלונדיניות נתקעו במעלית. אחת מהן החלה לדפוק על הדלת והאחרת לצעוק: "הצילו! הצילו!" כעבור כמה זמן לאחת הבלונדיניות צץ רעיון מבריק. היא פנתה לשניה ואמרה: "אם נצעק ביחד ישמעו אותנו יותר טוב." הבלונדינית השניה הסכימה, הן ספרו עד שלוש וצעקו: "ביחד! ביחד!" שאלה: "מה זה צהוב בחוץ וריק בפנים?" תשובה: "ראש של בלונדינית..." שאלה: "מה עושה בלונדינית שרואה תמרור עצור?" תשובה: "נותן לו כיף וממשיכה..." שאלה: "איך בלונדינית מכינה מרק פטריות?" תשובה: "מרתיחה מים ומערבבת עם הרגל..." שאלה: "כיצד בלונדינית שברה את רגלה בזמן שהיא אספה עלים?" תשובה: "היא נפלה מהעץ..." בלונדינית אחת קיבלה במתנה דגי זהב, והיא התקשרה לחברתה הג´ינג´ית כדי לשאול איך מטפלים בהם. הג´ינג´ית הסבירה: "פעם ביומיים, את מפזרת להם אוכל על המים, אבל ממש קמצוץ." הבלונדינית השמחה המשיכה להתעניין: "מגניב, וכל כמה זמן נותנים להם לשתות?" שאלה: "למה בלונדינית ביקשה מכל חברותיה לתת לה נורות שרופות?" תשובה: "כי היא היתה צריכה אותן לחדר החושך שהיא בנתה..." שאלה: "למה בלונדינית שתפעלה מעלית פוטרה מעבודתה?" תשובה: "כי היא לא יכלה ללמוד את המסלול..." שאלה: "איך בלונדינית הורגת ציפור?" תשובה: "היא זורקת אותו מהצוק..." שתי בלונדיניות שיחקו במשחקי הימורים. תוך כדי, בלונדינית אחת אומרת לחברתה: "אם תגלי כמה מטבעות יש לי בכיס, אני אתן לך את שלושתם." בלונדינית אחת התקבלה לעבוד בחברה הבונה כבישים. היא קבילה משימה לצבוע פס באמצע הכביש. בשעה הראשונה היא צבעה 100 מטר. בשעה השניה היא צבעה 50 מטר נוספים. בשעה השלישית היא צבעה עוד 20 מטר. מנהל העבודה ניגש אליה ושאל אותה: "למה ככל שהזמן עובר את צובעת פחות ופחות?" הבלונדינית הסבירה לו: "כי כמה שאני מתקדמת יותר, ככה לוקח לי יותר זמן לחזור לדלי..." שאלה: "איך יודעים שבלונדינית עבדה במחשב?" תשובה: "ליד העכבר יש גבינה..." שאלה: "איך יודעים שבלונדינית השתמשה במחשב?" תשובה: "הג´ויסטיק רטוב..." שאלה: "איך יודעים שעוד בלונדינית השתמשה במחשב?" תשובה: "כתוב על הטיפקס..." שאלה: "איך יודעים שבלונדינית השתמשה במחשב?" תשובה: "יש טיפקס על המסך..." ארבע בחורות חזרו מחופשה מחו"ל. לאחת מהן התעוררו נקיפות מצפון והיא אמרה לחברותיה: "כשאני אגיע הביתה אני אספר לבעלי על כל הבחורים ששכתבי איתם בחופשה." החברתה השחרחורת הרהרה לעצמה: "איזו מטומטמת!" החברה הג´ינג´ית חשבה לעצמה: "איזה אומץ!" החברה הבלונדינית חשבה: "איזה זיכרון..." שאלה: "מה ההבדל בין בלונדינית לכדור באולינג?" תשובה: "לכדור באולינג אפשר להכניס רק שלוש אצבעות..."

ל א ק י

New member
../images/Emo12.gif

כשכתבתי את הבדיחות לא היה שם את הסיפור המפגר שיש בהתחלה.... מאיפה הוא הגיע?

F R E A K O U T

New member
היי

אני חדש פה... רציתי להביא לכם כמה בדיחות נחמדות אולי אמרו אותן כבר.. לא חשוב: איך יודעים שבלונדינית עבדה ב"וורד"? יש טיפקס על המסך... איך יודעים שבלונדינית שיחקה בסימולטור? יש קונדום על הג´ויסטיק... מה אומרת ירך שמאל של בלונדינית לירך הימין? כלום הן אף פעם לא נפגשות... 3 בנות אחת שחורה אחת ג´ינג´ית והשלישית בלונדינית המראה היא מראה מיוחדת כל פעם שאומרים משהו לא נכון נעלמים. השחורה: אני חושבת שאני יפה: בלופ נעלמת... הג´ינג´ית: אני חושבת שאני יפה בלופ נעלמת... הבלונדינית: אני חושבת בלופ נעלמת... 3 משוגעים הגיעו לאיצדטיון כדורגל משוגע א´ למשוגע ב´: אני יהיה קבוצה א´ ואתה תיהיה קבוצה ב´ משוגע ג´: ואני יהיה 30,000 אוהדים ביציע המשוגעים משחקים משחקים פתאום זורק משוגע ג´ בקבוק בירה על משוגע א´ משוגע א´: תגיד אתה משוגע? מה אתה זורק בקבוק? יכלת להרוג אותי! משוגע ג´: תגיד, מתוך 30,000 אנשים איך ידעת שזה אני? שני משוגעים חוטפים מסוק ומתרסקים איתו רופאים מחפשים את סיבת המוות ובודקים מה הוקלט בקופסא השחורה: יוסי לרפי: רפי תכבה את הווינטלטור שתי בלונדיניות נוסעות באופנוע על הן רבות? מי ישב ליד החלון..... זהו וווו שלום לכולם!

TakTik

New member
סתם כמה נוספים שקפצו לי לראש

ילד:אמא למה הספגטי כחול? אמא: שתוק או שאני אוציא לך עוד וריד ילד:אמא למה אני רץ במעגלים אמא:שתוק או שאני אמסמר גם את הרגל השניה שלך לריצפה ילד:אמא למה אני לא יכול לקבל כלב? אמא:כי יש לך כבר סרטן ילד:אמא לאיזה סרט הולכים? אמא:לא סרט - הקרנה שני גרוזינים משחקים כדורגל גרוזיני א´:תמסור לראש גרוזיני ב´:לאיזו פינה? מה הדבר הכי ארוך והכי קשה אצל הגרוזינים? כיתה א´ מה הדבר הכי ארוך והכי קשה שגרוזיני נותן לאישתו? שם מישפחה ילד גרוזיני חוזר הביתה מהיום הראשון בכיתה א´ ואומר לאמא שלו "אמא אמא אני הכי גבוה בכיתה" האמא:"יופי בן" יום אחרי הילד חוזר שוב מהבית ספר ואומא לאמא שלו "אמא אמא אני הכי חזק בכיתה" האמא:"יופי בן" ביום השלישי שוב חוזר הילד ואומר לאמא שלו "אמא אמא היום במקלחת אחרי שיעור ספורט ראיתי שיש לי את הבולבול הכי גדול בכיתה" האמא:"נו באמת מה אתה רוצה? אחרי הכול הם בני 6 ואתה בן 18" למה בחתונה גרוזינית תמיד יש שקי זבל מחוץ לאולם? כדי להרחיק את הזבובים מהכלה אישה גרוזינית הולכת לבדיקה אצל הרופא.בסוף הבדיקה הרופא אומר לה "אני צריך דגימת שתן,צוואה ודם" אז היא נתנה לו את התחתונים שלה גניקולוג מחליט לעשות הסוות מקצוע למכונאי הולך לבחינה - עושה אותה ואז מגיע יום הקראת הציונים יוצא הבוחן ומתחיל להקריא "רמי 100 איציק 98 יחזקל 80 בני (הגניקולוג) 150" פתאום רמי קופץ "למה הוא קיבל 150 ?הרי אפשר רק 100" עונה הבוחן:"נכון הוא קיבל 50 נקודות על פירוק המנוע 50 נקודות על הרכבת המנוע בחזרה ועוד 50 על זה שהוא עשה הכול דרך האגזוז" והאהוב עלי: מה עושה אישה גרוזינית לפני שהיא מחרבנת? מפליצה כדי לפנות את השיערות *הבהרה:באמת במקרה שהבדיחות פה הם בעיקר על גרוזינים שפוט נזכרתי באחת וזה התחיל לזרום *

למעלה