בדיחות שמצאתי

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
בדיחות שמצאתי

אמא רואה ששאוליק בוכה, ושואלת מה קרה. "אבא דפק לעצמו עם הפטיש על האצבע..." מתייפח שאוליק. אמא מחייכת: "אבל למה לבכות? זה אפילו מצחיק..." "כן, אמא, גם אני צחקתי כשזה קרה..." * האב החליט לספר לצחי'ק בן השתים עשרה על עובדות החיים. בארוחת הערב האב מתחיל לגמגם ולהשתעל, ואחרי הרבה היסוסים אומר: "צחי'ק, אני צריך לדבר איתך כגבר אל גבר, וביחד נפתור את בעיות המין." צחי'ק: "אין שום בעיה, אבא'לה, מה אתה רוצה לדעת?" * "כל הכבוד," אמרה המורה לשרון, "שיעורי הבית שלך השתפרו בימים האחרונים. איך זה קרה?" - "אבא יצא לחופשה ואני מכינה את השיעורים לבדי..." * האב לקח את הבת בת העשר להצגה מעט נועזת. אחר כך הוא הודה שההצגה היתה אפילו קצת יותר מידי נועזת: "מילא שהיא ראתה את ההצגה, אבל אני מוטרד מכך שהיא צחקה בדיוק במקומות הנכונים... * אמא: "מה אמר אבא כאשר הוא נפל מן הסולם?" ענת: "להשמיט את הקללות?" אמא: "בטח." ענת: "אז הוא לא אמר כלום..." אב למס' בנות מתבגרות מתוודה באוזני חברו: "השקר היחיד שלי בדוח השנתי למס הכנסה הוא בקביעה שאני הוא ראש המשפחה..." * שאלו ילדה אחת מה אביה עושה בכדי לקיים את המשפחה, והיא ענתה: "שעות נוספות..."

למעלה