בדיחות שמנים

יש אלטרנטיבות. כמו למשל:../images/Emo30.gifמסרים אישיים

(זה גם משהו שמנהלים או יוזרים כותבים למשתמשים אחרים בפורום). וממסרים אישיים אפשר להחליף כתובות , תוכנות של מסרים מידיים (שזה גם סוג של צ'אט) . וגם למי שיש בעיה עם הצ'אט , יש פורומים של תמיכה (פורום תמיכה של הצ'אט , אם לא הוחלף זה פורום מספר 500). מתקינים כמה תוכנות ג'אווה , ואז דווקא יש אפשרות שהצ'אט כן יעבוד..
.

Eran De Niro

New member
לא חשוב איך אומרים או איך קוראים לזה

העיקר שזה יבוא מדיום רר יאמי יאמי גראפסססססססססס האמת שבא לי עכשיו איזה כבש קטן עם זנב מסולסל (ה' ירחם )

מישהו ראה את הפנטזייה של הל?

זוכרת שהראו לנו את זה בשעור קולנוע... ראיתי את הסרט הזה עוד לפני אבל לא יודעת למה הוא לא הצחיק אותי לגמרי, הרעיון היה חמוד, אם היית רואה אנשים רק לפני הפנימיות שלהם היית בוחר באנשים אחרים להיות איתם? אבל הרעיון ששמו אישה שמנה כעיקרון כדי להיות הנושא הראשי בסדט הזה העבירה בי מין צמרמורת לא נעימה. כולם צחקו מכול הבדיחות "על שמנים" (ואם חושבים על זה שום בדיחה לא היתה ממש על שמנים כי אתה רואה לפניך את גווינית פלטרו שהיא בחורה רזה ודקיקה) כולם נקרעו מצחוק אבל לא הייתי מסוגלת. מזכיר לי גם את הפרופסר המטורף (עם אדי מרפי, דיי כושל אני חושבת) למי שלא יודעת על מה אני מדברת, פרופסור במימדים ענקיים אבל גאון מוצא תרופת פלא שמרזה אותו במאות קילוגרמים בעייה? היא זמנית והיא הופכת אותו לפוץ. סרט שמלא בבדיחות שכוללות המון פלוצים וזלילות וכן גם דיאטות שאנשים במימדים כאלה עושים זה פשוט מגעיייייייייייייייייייל

למעלה