בדיחות שואה

orange love

New member
בדיחות שואה

כי גם על דברים עצובים צריך לדעת להתבדח. תזרימו :)

regit knup

New member
אתה צוחק על השואה?../images/Emo46.gif זה ניראה לך

מצחיק? מה מצחיק ברצח 6 מיליון יהודים? לא מאמין שיש אנשים כמוך בעולם! ועוד בישראל! גוי! ואם כבר אז: כמה אנשים מתו בגטו? 0, יהודים הם לא אנשים!

Perfect sense

New member
"כמה אנשים מתו בגטו?"

למה אנשים בורים? גטו זו מילה לשיכון. מחנה עבודה\השמדה זה המקום בו הרצח ההמוני התבצע, וכו'. אם אתם משחקים אותה מצחיקים, לפחות אל תפגינו בורות.

regit knup

New member
אם הייתי מצחיק לא הייתי מפגין בורות

אבל אני רק משחק אותה... ואם כבר, אז רק שתדע שגם בגטו עצמו מתו מלא יהודים [נזהר לא להשתמש במילה אנשים
], מרעב ומעוד סיבות... מחנה עבודה ומחנה השמדה זה לא אותו דבר [אבל אני לא ממש בטוח בזה
]

Schizo Haji

New member
גטו:

הגטו התחיל כשיכון בסביבות המאה ה15 (+- 200 שנה...לא זוכר בדיוק) באיטליה על מנת לתת ליהודים, שסבלו מפרעות ופוגרומים, אוטונומיה משלהם בתקווה להגיע לאמנסיפציה, שניתנה אך לא ממש התקבלה ע"י ההמונים. בתקופת שלטון הנאצים בגרמניה הופצו שמועות אשר אומרות כי יש ליהודים מחלות ומטרת בידודם היא אך ורק על מנת להגן על שאר האוכלוסייה, שעה שליהודים נאמר שמבודדים אותם על מנת להגן עליהם מהפרעות. לכן נתנו להם "אוטונומיה" והשתמשו בשם המסורתי לדבר כזה: "גטו". מכיוון שבגטו היה צפיפות, חוסר במזון, חוסר בתרופות והרשימה ארוכה. עקב הרעב אנשים היו חשופים יותר למחלות כגון השפעת, הם לא יחלו להבריא עקב מחסור בתרופות והצפיפות גרמה להתפשטות מאוד מהירה של המחלה. כמו כן, ידוע כי כל יום יצאו עשרות עגלות מהגטו שעמוסות בגוויות של יהודים ובאופן מתמיד היו מתים ברחובות הגטו וריח של מוות שרר שם. מחנות העבודה נועדו לנצל את היהודים (ושאר אויבי המשטר הנאצי) ככוח עבודה זול שיעזור במאמץ המלחמתי. אלה שעבדו קיבלו תוספת אוכל בשל מאמצם. מחנות ההשמדה, לעומת זאת, הוקמו לאחר ועידת ואנזה ומטרתם היחידה היא הרג המוני. ואם כבר בדיחות: איך יהודי מתחיל עם יהודייה בשואה? "כבר יש לך מספר?"

מיליוני גרמנים מאמינים ../images/Emo163.gif

כי השואה לא התרחשה! מיליוני לקוחות מרוצים לא טועים. :)

manga9

New member
למה היטלר התאבד?

כי הוא קיבל את חשבון הגז XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDג חרוש

למעלה