בדיחות על גמגום?

azanga

New member
בדיחות על גמגום?

האם אתם מכירים בדיחות בנושא גמגום? זה לא שאני מסתלבט,אני בעצמי מגמגם וברצוני לדעת אם יש בדיחות מסוג זה תודה

shuky63

New member
יש המון בדיחות בנושא

איך ענה לי פעם שמואל שי מנהל אגף הבידור בקול ישראל כשהתלוננתי על שידור מערכון על מגמגמים: "לקויות של אנשים היו נושא להומור משחר ההסטוריה" ניסיתי פעם לעשות בפורום ריכוז של בדיחות בתוך אגף המאמרים,אבל אנשים נעלבו מזה.נותרו שם בכל אופן 3 בדיחות בלינק המצורף

younatan15

New member
דווקא בדיחות על גימגום הם ממש טובות

אני גם מגמגם ואני חושב שבדיחות על גימגום זה דווקא מצחיק.. קראתי פה את הבדיחות ואני בעצמי צחקתי.. זה לא שיש לי משהו נגד מגמגמים.. אני אפילו בעצמי מגמגם..

shuky63

New member
בואו נסכם שמי שרוצה בדיחות על גימגו

גימגום,ישלח לי מסר אישי ואני ישלח לו בחזרה את כל הבדיחות שאני יודע. אני לא רוצה לפגוע באף אחד כאן בפורום.

shuky63

New member
אמרתי לפנות במסר אישי

סיכמנו לא להרגיז פה אף אחד

b e ll

New member
באופן אישי, אני שונאת בדיחות על

מגמגמים. גימגום זה רציני ואין בזה שום דבר מצחיק! כמו שלא צוחקים על עיוורים, משותקים וחרשים אין שום סיבה שבעולם לצחוק על מגמגמים.

geeker

New member
דוקא כן

כלומר, אני מעגיף לצחוק על זה (לא אישי, ברור) מאשר לבכות על זה. זה גם חלק מההתמודדות.

b e ll

New member
זו נקודת מבט שונה.

אין כאן בחירה של לבכות או לצחוק. אני לא בוכה מהגימגום וגם לא צוחקת. אני מתמודדת איתו. ולכן על מאבקים כאלה אני לא צוחקת ועל תחושות כאלה אין מה ללגלג ולספר בדיחות.

shuky63

New member
גם לי מאד קשה לשמוע בדיחות על

מגמגמים כשאני מגמגם יחיד בין אנשים שאינם מגמגמים.אבל כשאני בחברת מגמגמים אחרים המצב שונה לגמרי.אני מרגיש שלספר בדיחות על זה דוקא מחזק אותי בהתמודדות היומיומית. אבל אני מכבד את רגשותיו של כל אחד ולא אכתוב את הבדיחות בפורום אם זה יעליב מישהו.

younatan15

New member
אני לא יודע איך לפנות במסר אישי כדי

לקבל את בדיחות של גימגום..?

למעלה