בדיחות מעולם הרפואה

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בדיחות מעולם הרפואה

בשעת לילה מאוחרת מצלצל הטלפון בביתו של הרופא הבכיר. " בשבילך", אומרת לו אשתו,"זה ד"ר לוי". "כן", עונה הדוקטור בטלפון,"מה קורה?" "הכל בסדר", עונה לו ד"ר לוי, "אני פה עם ד"ר כהן וד"ר ירון. פתחנו שולחן והתחלנו לשחק פוקר. חסרה לנו יד רביעית. אולי אתה בא ? " "כן, בהחלט",משיב הרופא הבכיר,"אני מגיע מיד". "קרה משהו ?" שאלה אשתו. "אל תשאלי", ענה הרופא הבכיר "כבר קראו לעוד 3 רופאים..." * * * * * * * * ארבעה מנחים המשתתפים בכנס מקצועי יושבים באחת ההפסקות ומתווכחים ביניהם. אומר הראשון:"הכי קל לנתח רואי חשבון.אצלם כל האברים הפנימיים מקוטלגים וממוספרים וממש אי אפשר להתבלבל." עונה לו השני:"דווקא אני הכי נהנה לנתח חשמלאים.אצלם האברים כבר מסומנים בצבעים וקל מאד להתאים ביניהם." אומר השלישי:"אני מעדיף מכונאים שרגילים בעצמם לפרק ולהרכיב. אצלם אם בסוף הניתוח אחרי שתפרנו אתה רואה שנשארת עם כמה אברים בחוץ, זה לא נורא, הם רגילים..." צוחק הרביעי:"חבר'ה אתם לא בכיוון. הכי קל זה פוליטיקאים. קודם כל אין להם עמוד שידרה, ודבר שני, אם אתה מתבלבל בין הראש לישבן,אף אחד לא שם לב..." * * * * * * רופא יהודי צעיר, גאוות אמו, סיים התמחות ברפואה פלסטית באחד מבתי החולים הטובים של ניו-יורק ויוצא להתנדב בשמורת אינדיאנים בניו-מכסיקו. כעבור שלושה שבועות הוא מתקשר לאמו הדואגת בברוקלין ומספר לה:" אמא יקרה, בעוד שבוע אני מגיע הביתה עם ארוסתי החדשה, היא אידיאנית ושמה " כוכב זורח". "נחמד" , אומרת אמא. "גם לי יש עכשיו שם אינדיאני ", ממשיך הדוקטור. "מהיום אני מבקש שתכני אותי " צבי רץ" "נחמד מאד" ,עונה אמא. "למען האמת", קובע הבן, "אני חושב שגם את צריכה עכשיו שם אינדיאני". "איזה צירוף מקרים. התפרצת לדלת פתוחה,יש לי כבר שם אינדיאני", משיבה אמא. "באמת ?" מתפלא הבן "אתה יכול לקרוא לי "יושבת שבעה"...

r66

New member
לתלות על המקרר ולזכור:

לתלות על המקרר ולזכור: 1.המנהג ההרסני ביותר – לדאוג 2. כדור השינה הטוב ביותר – שקט נפשי. 3.השמחה הגדולה ביותר היא – לתת. 4.המעשה המשמח ביותר הוא – לעזור לאחרים. 5. התכונה המכוערת ביותר – אנוכיות. 6. האנשים המסוכנים ביותר – רכילאים. 7. האובדן הגדול ביותר- אובדן הכבוד העצמי. 8.שתי המילים החזקות ביותר הן – אני יכול. 9.המתנה הגדולה ביותר – לקבל עידוד ותמיכה. 10."הלבוש" היפה ביותר של האדם הוא החיוך...... אז תנו תמיד חיוך ענקי !!!!!!!!!

r66

New member
החיים הטובים בחברת החשמל ../images/Emo13.gif

חברת החשמל אנגלי, אמריקאי ועובד חברת חשמל ישראלי נפגשים בארץ רחוקה ומתחילים לדבר. אומר האנגלי: או,כמה אני מתגעגע לאשתי. כשהיא רוכבת על הסוס שלה הרגליים שלה מגיעות לרצפה, וזה לא שהסוס שלה נמוך כמו שהרגליים שלה ארוכות. אומר האמריקאי: הו, כמה אני מתגעגע לאשתי. אני יכול להקיף את המותניים שלה ביד אחת, וזה לא שהיד שלי כזו גדולה כמו שהמותניים שלה פשוט צרות. אומר עובד חברת החשמל הישראלי : אח, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשאני יוצא לעבודה אני נותן לה פליק קטן על התחת, וכשאני חוזר הביתה התחת שלה עדיין רוטט, וזה לא שיש לה כזה תחת גדול כמו שיום העבודה שלי קצר

shoshwe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועכשיו אם פתאם יהיו לכם הרבה הפסקות חשמל, שתדעי למה...
.

למעלה