בדיחות ג'אג!

harmless

New member
בדיחות ג'אג!

Q:How do you know there is fighter pilot at your party? A: He will tell you Q: What's the difference between God and fighter pilots? A: God doesn't think he's a fighter pilot Q: What's the difference between a fighter pilot and a jet engine? A: A jet engine stops whining when the plane shuts down. עורכי דין- Q: how many lawyers does it take to screw in a light bulb? A: No one knows. When the light goes on, they all scurry back under the rug בדיחה על פסיכולוגים - ג'ורדן Q: How many psycologists does it take to screw in a light bulb? I don't know. How many? A: I don't know. How many do YOU think אייר פורס- Q: How many zoomies does it take to screw in a light bulb? A:Five. One to hold the light bulb and four to spin the ladder בדיחת ווב- Q: How many CIA opertaives does it take to screw in a light bulb? How many? A:If I told you that I'd have to kill you אתם מוזמנים להוסיף בדיחות משלכם

משהו ששמעתי מזמן:

ןלכן אני לא זוכרת את הנוסח המדיוק-ואי לכך ובהתאם לזאת זה יישמע צולע אבל הנה הרעיון הכללי: כשטייסים בטייסת הם תמיד מדברים על הנשים שלהם.. כשהם עם הנשים שלהם הם תמיד מדברים על הטיסות שלהם... או משהו כזה....חחחח.. אני כזו חלודה FCOL..... ו...תר מאיפה הבאת את זה?

טוב אז אחרי שזה היה צולע אתמול

היום הגעתי למרד והבדיחה תלויה לי פה על איזה לוח אז הנה היא: "טייס הוא אדם מבולבל... בזמן טיסה הוא מדבר על נשים וכשהוא עם נשים הוא מדבר על טיסה" בכלאופן.. גם אחרי התיקון זה עדיין נשמע צולע...
ועדיין..חחח הבדיחה הזו תלויה לי פה במשרד כבר איזו חצי שנה..... אאאאאההההההההח.. כמה שאני אוהבת טייסים....

../images/Emo124.gif הודעה חשובה ביותר.

היי אנשים, מה קורה.... אני מצטערת לומר שאני כנראה לא אספיק להגיע היום למפגש שלנו ב10. אני מודיעה לכם בזמן כדי שלא תכעסו עליי אח"כ (
).... אני כנראה אספיק להגיע רק בסביבות 11-12 ..... צץ לי משהו חשוב עד כדי כך שאני באמת נאלץ לא להיות ב22:00 איתכם... האמינו לי... אז בכל אופן.. אם תהיו כאן כשאני אגיע יופי, לא תהיה מאושרת ממני. אם לא, אז או שנעביר את זה ליום שני בערב(כלומר מחר) או שאני אשלח לכל אחד מכם מסר אישי לגבי מה רציתי. אז...מה שתחליטו... -סוזי.

Dark Storm

New member
"אני באמת נאלץ" ?

סוזי, יש משהו שאת רוצה לחלוק איתנו ? תרי הפכה גם אותך לגבר ?
(אינ יודע פתחתי פה אפשרות לקמבאק...
)

Dark Storm

New member
....Still Waiting

לא אכפת לי אם אין עוד אף אחד פה, ברגע שאת מגיעה את אומרת לי מה את רוצה מהחיים שלנו, ברור ??

Dark Storm

New member
נו סוזי... אני ממהר פה...

יש לי 2 בלונדיניות מחכות לי למטה.... לצערים גם החברים שלהן שם...

Dark Storm

New member
אני לא מדבר עם עצמי....

המוח שלי התעצבן עלי ועזב! חוצפן....

למעלה