בדיחות אחרונות

ס ד

New member
מספר בדיחות שיעשו לכם את היום.

אישה אומרת לבעלה בבוקר "יקירי אתה עובד יותר מדי קשה, כל הלילה מתוך שינה קראת למזכירה שלך". אישה שואלת את הבעל "אני לא מוצאת את הספר 'איך לחיות עד מאה ועשרים' ". "שרפתי אותו" ענה הבעל "אמא שלך רצתה לקרוא אותו". איש אחד שואל את אישתו: " למה את עושה קציצות בגודל שונה?" עונה לו האישה "אתה הרי בקשת לגוון באוכל, לא?" בחורה מתלוננת לאמא שלה על בעלה: "כבר שתיים עשרה בלילה והוא לא בבית, אני אומרת לך הוא בוגד בי". מרגיעה אותה האם "למה את כל כך פסימית ותמיד רואה שחורות, אולי הוא בסה"כ נדרס!".

ס ד

New member
עוד בדיחות

לילה, גשם. איש אחד קם מהמיטה והתחיל להתלבש. "לאן אתה הולך במזג האוויר הזה?" שאלה אישתו מתוך שינה. "קבעתי עם החבריה ללכת לדייג" אמר, ויצא מהבית. כשלושת רבעי שעה הוא עמד בגשם וחיכה לחבר'ה ואחרי שלא הגיעו חזר הביתה, התפשט, נכנס למיטה וחיבק את אישתו. "בחוץ ממש סוער" הוא אמר לה. ענתה לו אישתו "מה תגיד על זה, שבעלי האידיוט יצא לדוג עכשיו?" אישה אחת החליטה לבדוק את נאמנותם של שלושת חתניה. בוקר אחד היא הזמינה את אחד החתנים לטייל לאורך הירקון וכעבור זמן מה עשתה את עצמה מחליקה ונפלה למים. החתן לא חשב פעמים קפץ למים ומשה את החמות. למחרת, כאשר יצאה מהבית ראה סובארו חדשה חונה בחניה עם שלט שכתוב עליו "מהחמות האוהבת!". למחרת הזמינה את החתן השני והסיפור חזר על עצמו. למחרת כאשר יצא מביתו מצא סובארו חדשה עם שלט "מהחמות האוהבת!". למחרת החמות הזמינה את החתן השלישי ושוב הסיפור חזר על עצמו, רק לחוסר מזלה של החמות הוא לא ידע לשחות והיא טבעה. למחרת כאשר החתן השלישי יצא מביתו בחנייה עמדה מרצדס חדשה עם שלט "מהחם האוהב!"

ס ד

New member
בדיחות אחרונות

איש אחד קנה נעליים חדשות, מגיע הביתה מבסוט עד הגג, אבל, אף אחד מבני משפחתו לא שם לב לנעליו החדשות. האיש התעצבן עשה סיבוב בבית, אך שוב אף אחד לא שם לב. הבן-אדם חטף קריזה התפשט כולו כביום היוולדו מלבד נעליו, נעמד באמצע הסלון והתחיל לצרוח "אף אחד לא שם לב לשום דבר פה?" בתו הקטנה ניגשה אליו ושאלה "אבא מה זה שתלוי לך בין הרגליים?" ענה האב בציניות "זה חץ שמצביע על נעלי החדשות!" האם ששמעה את דברי האב צעקה מהמטבח "עדיף אם היית קונה כובע חדש". חבר אחד מתלונן לשני "קניתי נעליים חדשות, אבל הם לוחצות עלי". "אז מה" עונה החבר השני "אני שנים הולך עם נעלים שקטנות עלי בשתי מידות". "למה"? שואל החבר הראשון. "תראה..." אומר לו השני "אני נשוי לאישה רעה, מכוערת, חמותי המפלצת גרה אתנו, הילדים שלי לא לומדים ומסתובבים ברחובות, והכלב מחרבן בבית באופן קבוע. הנחת היחידי שיש לי זה כאשר אני מוריד את הנעליים".

ס ד

New member
עוד בדיחות

מגדת עתידות לבחורה: "אני רואה אותך בקרוב בזרועות גבר צעיר חיה באושר ובעושר". "תגידי" שאלה הבחורה "יש שם משהו על תגובת בעלי?" בעל ואישה אוספים פטריות. "זאת פטריית מאכל?" שאלה האישה את הבעל והראתה לו פטרייה שקטפה, "כן" ענה הבעל "כל עוד לא הכנת אותה". אישה אחת קיבלה הרעלת קיבה מפטריות. רופאים ממגן דוד אדום בדקו את האישה ושאלו את החתן שעמד לידם "למה יש לה פנסים כחולים בכל הגוף?" "היא לא רצתה לאכול" ענה החתן. איש אחד נכנס בהיסטריה לבית חולים לחולי נפש בצעקות "אישתי חולת נפש! תאשפזו אותה מיד!" "מה בדיוק הבעיה עם אישתך"? שאל אחד הרופאים. "הבית מלא שדים והיא לא רואה כלום". אישה נכנסת בהיסטריה הביתה וצועקת לבעלה "תפטר מיד את הנהג שלנו, הוא נוהג עכשיו כמו משוגע, אני חושבת שהוא ניסה להרוג אותי"! בעלה הביא לה כוס מים ואחרי שנרגעה אמר "יקירתי הנהג שלנו בחור כארז, בואי ניתן לו עוד צ'אנס..."

sragl1

New member
בדיחות

הם ראשי התיבות של בת-ים? בוא תרד יש מכות ---------------------------- פולניה אחת שואלת את בעלה: "אני לא מוצאת את הספר 'איך לחיות עד מאה ועשרים'" "שרפתי אותו" עונה הבעל, "אמא שלך רצתה לקרוא אותו" ----------------------------- שני פולנים נפגשים ברחוב שואל אחד מהם: "מה שלום אישתך, שתחייה?" השני עונה: "מה אתה מקלל...... שאשתך תחייה!" ----------------------------- כורדי אחד הולך לסיפרייה ושואל את הספרנית: "איפה אפשר למצוא את הספר 'כורדי החכם'?" הספרנית עונה לו: "קומה שלישית תחת קטגוריה מדע בדיוני" ---------------------------- אישה אחת הביאה מאהב הבייתה הוא נכנס הבייתה עם צלחת ספגטי והם נכנסו למיטה עשו מה שעשו פתאום נשמעה דפיקה בדלת אמרה האישה למאהב תתחבא מהר מהר מהר בעלי הגיע לקח המאהב את הספגטי והתחבא בחדר השני נכנס מאהב אחר והביא איתו שוקולדים נכנסו למיטה עשו מה שעשו נשמעה דפיקה בדלת אמרה האישה תתחבא מהר מהר בעלי בא לקח את השוקולדים והתחבא בארון. נכנס המאהב השלישי ולא הביא כלום איתו נכנסו למיטה עשו מה שעשו נשמעה דפיקה בדלת אמרה האישה תתחבא מהר מהר מהר בעלי בא הוא התחבא מאחורי הוילון. נכנס הבעל התיישב על המיטה הסתכל למעלה ואמר: אך אלוהים איך בא לי עכשיו ספגטי לאכול יצא החבר עם הספגטי והביא לו את הצלחת מי אתה מה אתה עושה פה שאל הבעל אלוהים שמע בקשתך ושלח לך ספגטי אמר המאהב הראשון נתן לו את הצלחת ויצא מהר מהבית אכל הבעל את הספגטי ואמר אך אלוהים איך בא לי משהו מתוק יצא המאהב השני עם השוקלדים מי אתה מה אתה עושה פה שאל שוב הבעל אלוהים שמע בקשתך ושלח לך שוקלדים נתן לו את הקופסא עם השוקלדים וברח מהבית המאהב השלישי עומד מאחורי הוילון חושב מה אני יעשה עכשיו איך אני יצא מפה חשב חשב ויצא הבעל צועק היי מי אתה אתה מה אתה עושה פה ענה המאהב השלישי: אלוהים שלח אותי להחזיר את הצלחות. ‏ברנשים יושבים בבאר על הדלפק הראשון אומר: ‏קניתי לאשתי משהו שמגיע מ-0 ‏ל-100 ‏ב -6 ‏שניות". ‏שני חבריו לא יודעים על מה הוא מדבר, ‏אז הוא מגלה להם :"‏קניתי לה מכונית פורשה חמודה ". השני אומר : " ‏קניתי לאשתי משהו שמגיע מ-0 ‏ל -100 ‏ב-4 ‏שניות ". ‏הראשון, ‏שמבין במכוניות ,‏עונה: " ‏זה חייב להיות פרארי, ‏נכון?". " ‏כן, ‏נכון: ‏קניתי לאשתי פרארי אדומה נאה". השלישי אמור : " ‏אני קניתי לאשתי משהו שמגיע מ-0 ‏ל -100 ‏ב-2 ‏שניות !" ‏השניים האחרים מתפרצים: " ‏זה לא יכול להיות : ‏אין מכונית בעולם שיכולה להגיע מ-0 ‏ל -100 ‏ב-2 ‏שניות !" "נכון, אתם צודקים, זו לא מכונית" הוא עונה להם. זה: שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת רשיון נהיגה. הנהגת נלחצת ושואלת "מה זה רשיון נהיגה?" עונה השוטרת "זה מרובע קטן ויש בו את התמונה שלך" הנהגת מוציאה מראה קטנה ונותנת לשוטרת. השוטרת רואה את עצמה ואומרת "את ממש סתומה היית אומרת לי שאת שוטרת לא הייתי עוצרת אותך..." ~~ ~ שולחים מחבל כורדי להתאבד בתל אביב. הכורדי מגיע לדיזינגוף מצלצל ושואל: "יש מסביבי 100 איש, להתאבד?" - אז הם אומרים לו: "לא זה מעט אל תתאבד". מגיע לבנייני עזריאלי מצלצל ושואל: "יש מסביבי 1000 איש. להתאבד?" "כן כן תתאבד! זה הרבה אנשים!". טיק טק מוציא הכורדי אקדח, ויורה לעצמו בראש... ~~ כורדי אחד יושב ומסתכל כמה דקות על קובית קרח. לחבר שלו נמאס תופס אותו ושואל: על מה אתה מסתכל לעזאזל ??? ההוא עונה לו: אני משתגע מאיפה הנזילה אבא אומר לבנו בן ה - 15: תראה את עצמך! אתה רק בן 15, וכבר מעשן! אני בגילך...(חשב, חשב), בעצם, תעשן, תעשן! שני חברים יצאו לקמפינג והתחילו לעלות אחד לשני על העצבים. אחד מהם הציע שהם יתפצלו ליום אחד, יחזרו בסוף היום, ויספרו אחד לשני איך עבר עליהם היום. הסכים החבר השני, וכל אחד יצא לדרכו. בערב נפגשו שני החברים וסיפרו אחד לשני איך עבר עליהם היום. אמר החבר הראשון: "ירדתי בקניון מרהיב והגעתי לאחו מדהים, מלא פרחים צבעוניים ופרפרים שעפים להם מפרח לפרח. אחרי זה מצאתי אגם עם מים צלולים כקריסטל, שחיתי שם בעירום ואפילו ראיתי אייל שותה מהאגם. עכשיו ספר לי איך היה היום שלך". אמר הבחור השני: "אני הלכתי לי לאורך השביל עד שהגעתי לפסי רכבת, הלכתי לאורך פסי הרכבת, עד שראיתי אישה קשורה למסילה. שחררתי אותה ועשינו סקס סוער במשך שעות, בכל דרך אפשרית, חוץ מאוראלי". למה לא אוראלי?", שאל הראשון. ענה השני: "בגלל שלא מצאתי את הראש שלה". זואופיל (חובב חיות), נקרופיל, פירומן ומאזוכיסט יושבים בגן. הזואופיל אומר: בוא נתפוס חתול ונאנוס אותו. הנקרופיל אומר: בוא נתפסו חתול, נזיין אותו ונהרוג אותו. הפירומן אומר: בוא נתפוס חתול, נזיין אותו, נהרוג אותו, ונשרוף את הגופה. המאזוכיסט אומר: מיאו.

סבג פתחת נושא בדיחות אחלה נחמד אבל

בבקשה תשרשר את כל הבדיחות לאותו הנושא ולא לפתוח על כל בדיחה נושא חדש יום טוב גיא

sragl1

New member
בדיחה| איך לתת שירות

איש אחד הולך ברחוב ורואה חנות חדשה. חושב לעצמו מעניין מה יש בפנים, מיד כשהוא נכנס לחנות פוגש אותו בפתח מוכר ואומר: "שלום, תודה שבאת אלינו, מה תרצה לקנות"? הקונה אומר: "אני צריך כפפות". המוכר: "מצביע ואומר לו תלך בבקשה למחלקה שם". הקונה מגיע ואומר: "שלום, אני צריך בבקשה כפפות". המוכר: "כפפות לקיץ או לחורף"? הקונה: "לחורף". המוכר: "זה במחלקה ממול". הקונה הולך למחלקה ואומר : "שלום, אני צריך כפפות". המוכר: "כפפות עור או שלא"? הקונה: "עור". המוכר: "אז אתה צריך ללכת למחלקה ההיא". הקונה לא מבין אבל עובר למחלקה הבאה. "שלום אני צריך כפפות חורף מעור" המוכר: "עם צמר אמיתי או סינטטי"? הקונה: "עם צמר אמיתי, בודאי". המוכר: "אתה צריך ללכת למחלקה שממול". הקונה מתעצבן אבל הולך בשקט. במחלקה הבאה אומר בקול רם: "אני צריך כפפות חורף מעור, עם צמר אמיתי". המוכר: "אתה רוצה כפפות עם גומי או סוגר"? הקונה: "עם סוגר". המוכר: "בסדר, תמתח בקשה את ידיך ותפרוש את האצבעות". הקונה: "בבקשה" (מותח את ידיו קדימה ופורש את אצבעותיו). המוכר מצביע ואומר: "אתה צריך למחלקה ההיא". הקונה: "מה אתם מסתלבטים עלי? תנו לי כפפות ואני הולך מפה". המוכר: "אל תלחץ, אנחנו רק רוצים לתת לך בדיוק מה שאתה מחפש כך שתצא מרוצה מקנייתך. את הכפפות אתה צריך בשביל המעיל הזה שאתה לובש"? הקונה בעצבים: "כן!" וממשיך ללכת למחלקה הבאה. הוא מגיע למחלקה וצועק על המוכר: "אני רוצה כפפות חורף מעור, עם צמר אמיתי וסוגר, לידיים שלי, ולמעיל שאני לובש!!!". המוכר: "אתה רוצה סוגר כפתור, או רוכסן"? הקונה (בגבול ההיסטריה): "כפתור". המוכר: "תפנה למוכר ההוא". באותו הרגע נפתחות הדלתות ולחנות נכנס גבר שמחזיק בידיים אסלה שנתלשה מהרצפה כשבצדדיה עדיין יש חתיכות מרצפות מהרצפה, ניגש למוכר ואומר לו: "זאת האסלה שיש לי, זה סוג המרצפות שיש לי באמבטיה, את התחת שלי הראיתי לכם כבר אתמול, תנו לי סוף סוף נייר טואלט!!!"

sragl1

New member
|בדיחה| משפחה ערבייה רוצה להתגייר

משפחה ערביה רוצה להתגייר האבא הולך לרב ושואל אותו איך הם יכולים להתגייר הרב אומר להם, תעברו בשדה מוקשים, מי שעובר - יהודי טוב, האבא מתחיל, עובר ראשון ומתגייר אח"כ האמא, עוברת חצי, גם את השני והיא מתגיירת באה הילדה, מתחילה... מתקדמת מתקדמת ו......... מתקדמת ובסוף עוברת ומתגיירת בא הילד, מתחיל לעבור ומתפוצץ האמא מתחילה לבכות ולצרוח בא האבא אומר לה . . . . . . . . . . . . . . . עזבי אותך.. סתם ערבי

sragl1

New member
מתכון| עוגת שמרים של פעם-מומלץ!!!

מרכיבים לעוגה אחת: בצק: 30 גרם שמרים טריים (או 1 כף שמרים יבשים) 1 כפית סוכר ¾ כוס חלב חמים 4 כוסות קמח ¼ כפית מלח ½ כוס סוכר 2 ביצים טרופות 200 גרם מרגרינה בטעם חמאה (או חמאה) בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות מלית: 50 גרם מרגרינה בטעם חמאה (או חמאה), מומסת ½ כוס סוכר 1 שקית סוכר ונילין 2 כפות קקאו זיגוג: ¼ כוס מים 2 שקיות סוכר ונילין אופן ההכנה: 1.בקערית קטנה מערבבים וממיסים את השמרים וכפית סוכר בחלב החמים. מכסים וממתינים 10 דקות עד שייווצר קצף (אם משתמשים בשמרים יבשים - אין צורך בהתססה מוקדמת. מערבבים אותם בקמח עם שאר החומרים ומוסיפים את החלב). 2. מנפים את הקמח אל קערת המיקסר, מוסיפים את המלח והסוכר ומערבבים. יוצרים גומה בקמח ושמים בה את הביצים, תערובת השמרים התוססת והמרגרינה. 3. לשים בקרס לישה במהירות איטית משך 10 דקות. בתום הלישה הבצק רך ודביק למדי, אך גמיש. 4. בעזרת מרית, מגרדים את הבצק מדפנות הקערה ואוספים אותו לכדור. מפזרים מעט קמח על הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים לתפיחה כשעה וחצי-שעתיים. בתום התפיחה הבצק יתפח מעט ויהיה רך מאוד, אבל פחות דביק ויותר נוח לעיבוד. 5. משמנים סיר פלא במעט מרגרינה, זורים קצת קמח בתוכו ומנערים את העודפים לכיור. 6. לשים קצת את הבצק על משטח מקומח עד שיצא ממנו האוויר, ומחלקים אותו בסכין לשני חלקים שווים. 7. מרדדים כל חלק בצק לעלה מאורך בגודל 50 על 20 ס"מ. מברישים כל עלה במחצית מכמות המרגרינה המומסת. מערבבים את הסוכר, סוכר הווניל והקקאו לתערובת ללא גושים ומפזרים מחצית הכמות על כל העלה. מגלגלים כל עלה מהצד הרחב לגלילה ארוכה ומהודקת. 8. מפתלים את שתי הגלילות זו בזו כחבל ומניחים אותן בצורה מסודרת ככל האפשר בתוך סיר הפלא המשומן. מכסים במגבת לחה ומשהים לתפיחה עד הכפלת נפח הבצק, כשעה-שעה וחצי. 9. סוגרים את הסיר במכסה שלו, ומניחים אותו על אש הכיריים, על להבה נמוכה. אופים כ-45 דקות, עד שפני העוגה שחומים וקיסם הננעץ בה יוצא יבש. 10. מבשלים את חומרי הזיגוג ביחד במשך כ-7 דקות עד שנוצר סירופ. 11. מורידים את הסיר מהאש, מעבירים סכין בין העוגה לדפנות התבנית, מכסים במכסה, מחזיקים את הסיר והמכסה ביחד במגבת והופכים את העוגה אל המכסה. מניחים על העוגה מגש, והופכים את העוגה אל המגש. פרסומת12. מברישים את פני העוגה החמה בסירופ הסוכר החם. הערות: 1. כדי שהעוגה תשחים באופן אחיד ולא תישרף יש לאפות במכסה סגור על אש נמוכה, ולהשתדל לא לפתוח את המכסה בחצי השעה הראשונה. לאפייה אחידה על הגז רצוי מאוד להשתמש באלמנט העתיק שנראה כמו טבעת ברזל עם חור באמצע (ראו בתמונה. בילדותנו קראנו לו "טוסיק", מעניין למה...) שמניחים על הכיריים בין האש לסיר. 2. אפשר לאפות את העוגה בסיר פלא בתנור אפייה בחום בינוני 180°. 3. אם אין סיר פלא, אפשר להשתמש בתבנית אמריקאית חלולה שגודלה דומה.

למעלה