בדיחותתתתת

mariana

New member
בדיחותתתתת

איש נוסע במונית. פתאום הוא רואה ליד הנהג קוף אז הוא שואל את הנהג:"תגיד למה יש פה קוף? למה הוא שימושי" הנהג:"תראה איך שאני מביא לו כאפה בתחת הוא מתחיל לרוץ בכל המונית עושה סיבובים וסלטה ישר עלי ומתחיל למצוץ לי" הנהג מביא לקוף כאפה הוא עושה סיבובים סלטה ומתחיל למצוץ לנהג. כעבור כמה דקות עוד פעם מביא לו כאפה הקוף עושה סלטה הוא מסתובב ומתחיל למצוץ. הנהג ראה שהנוסע התלהב מהרעיון ושאל אותו:אתה רוצה גם לנסות? האיש:"בסדר אבל לא חזק עם הכאפה"

mariana

New member
עוד

פעם נוסע לו זקן ברכבת,כשמולו יושב לו פאנקיסט עם כרבולת בשלל צבעים כשהוא מגולח לו בצדדים.מסתכל עליו הזקן,מסתכל ומיסתכל,עד שלבסוף נימאס לו לפאנקיסט והוא אומר לזקן....תגיד מה קרה לך,למה אתה מסתכל עלי כל הזמן,לא נימאס לך? אז אומר לו הזקן.....פעם לפני הרבה שנים,זיינתי תרנגולת,אני חושב שאתה הבן שלי........

mariana

New member
../images/Emo6.gif

זוג זקנים עושים ארוחה רומנטית בעירום. הזקנה אומרת לבעלה:כשאני נמצאת במחיצתך חם לי בלב. עונה הזקן:בלה, תוציאי את הציצי מהמרק.

תגידי מרין הבדיחות בהשראה של אילת

אהההההההה וכבר אם התירוץ של כאבי ראש הפעם זה לא יעבוד אז קחי ממלה איתך אקמול הרבה כל 5 שעות אחד תזיעי ולאריאל תגידי שזה מה.... ומיד תרגישי טוב וככה תעבירי את אילת רק ילדה לא להיות בשמש בשום אופן ויין הייתי מציאה לך לקנות בדרך ולשים במקרר הקטן של החדר אבל אם תשתי אקמול אז זה לא רעיון כל כך גדול

למעלה