בדיחונת

fantom

New member
בדיחונת../images/Emo47.gif

הבולשת דופקת בביתו של שיכור אחד. שואל השיכור: "מה אתם רוצים"? עונים החבר´ה מהבולשת: "אנחנו רוצים לדבר". שואל השיכור: "כמה אתם"? עונים החבר´ה מהבולשת: "אנחנו ארבעה". משיב השיכור: "מה הבעיות, תדברו ביניכם".
)

וואווווווווווווו פנטום........

שיחקת אותה !!!!! יודע כמה זמן אני מחפשת את זה????????? גדול!!!!!! תודה תודה תודה...... אז חברה....אם אני נעלמת שוב להרבה זמן...זה בגלל הקריוקי.. אחחחחח איזה כייף יש את כל מילות השירים.. פנטוםםםםםםם תקרב רגע }{ ...ולא להתרגל
מקסימוששששששששש

inbale

New member
באיחור קל..אבל זה מדהים!!!!

ונועם..יש שם את השיר של פיל - against all odds איזה כייף האתר הזה!!!! גם ככה אני צרודה כמו רוד סטיוארט אז עכשיו...חההההה

inbale

New member
והנה קצת חוקיי מרפי../images/Emo88.gif

אופי אנושי אם הרגשתך טובה והשמחה שורה עליך; אל דאגה,זה יעבור זמן קצר לאחר שהשלכת חפץ מסוים, תשקיע מאמצים בלתי נדלים על מנת לחפשו אנשים תמיד מוכנים להתנדב, עד... רגע הביצוע מילותיו של אדם שיכור הן מחשבותיו של אדם פיקח מי שלא ילמדו מהעבר יחזרו על השגיאות שכבר עשו אחרים; מי שילמדו - ימצאו דרכים אחרות לשגות אנשים יקבלו את הרעיון הרבה יותר בקלות, אם תגיד להם שאדם מפורסם כלשהוא אמר אותו קודם אין זה משנה כלל מה השתבש - תמיד יקום משהו שיאמר: ידעתי שכך יקרה אם אנשים היו מקשיבים לעצמם לעתים קרובות יותר - הם היו מדברים פחות מה שבני האדם לומדים מההסטוריה הוא שבני אדם לא לומדים מההיסטוריה לשגות זה אנושי; להאשים מישהו אחר זה אנושי עוד יותר אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח

judyr

New member
הדלקת את הרמקולים......../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

למעלה