בדיחה

yuria

New member
בדיחה

חברה תעלו תמונות או בדיחות!!! צריך להחיות תפורום!! מה עם הפינות?? "מה הוא חשב" צריך לחזור

יודעים מה?

הודעה חגיגית! השבוע פינת "מה הוא חשב" יחזור! אני אתקשר לאלונה, היא כנראה אפילו לא קוראת פה יותר. {יומטוב!}

N כNו T

New member
הנה אני =) ../images/Emo41.gif

דון דוןן! צריכים אבל לקבוע יום מסוים.

אליחי 1

New member
בחורה יפה הולכת לגניקולוג.

הדוקטור מעיף אליה מבט אחד המקצועיות שלו בורחת מהחלון. הוא אומר לה להתפשט ולאחר שהיא מתפשטת הוא מלטף לה את הירך. ושואל אותה אם היא יודעת מה הוא עושה. "כן", היא עונה, "אתה בודק שאין לי שריטות ופגימות בעור." לאחר מכן הוא מלטף לה את החזה ושואל אם היא יודעת מה הוא עושה . "כן", היא עונה, "אתה בודק שאין לי גושים של סרטן השד." "נכון מאוד", אומר הדוקטור, מתפשט ומתחיל לזיין אותה. "ואת יודעת מה אני עושה עכשיו?" "כן", היא עונה, "אתה מקבל הרפס..."

אליחי 1

New member
בלונדינית וגינגית עוברות ליד חנות

פרחים . פתאום אומרת הגינגית " אוף החבר שלי קונה לי פעם נוספת פרחים" . מתפלאת הבלונדינית " את לא אוהבת פרחים "? "בטח שאני אוהבת" ,עונה הגינגית , " אבל כשהוא מביא פרחים יש לו ציפיות ממני, ואין לי סבלנות לבלות עכשיו שלושה ימים עם רגלים פתוחות " שואלת הבלונדנית "מה אין לכם אגרטל ? " ובקשר לשאלה במקור זה אכן איידס אבל שיניתי על מנת שזה יתאים לתמונה . ואם כבר נחשפת למה שלא תעלה לפורום בדיחה סיפור תמונה בין אם הם מוכרים או לא ?

למעלה