בדיחה

love4101

New member
בדיחה

שוטר עוצר מרוקאי שיכור ברחוב ב-4 בבוקר. שואל אותו: "לאן אתה הולך?". עונה המרוקאי: "להרצאה" מתפלא השוטר: "איזו הרצאה בדיוק?!", משיב המרוקאי: "להרצאה של אישתי: "איפה היית?", "מה שתית", "מה עשית?"...

חחחחחחחח...... יפה!

בס"ד בר"ה אשריך ! כמו שציוה רבינו .. מילי דשטותא... אשריך שאת זוכה לקיים עיצות של רבינו.. גם אני רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה (טוב נו אחפש בדיחה בעז"ה ב"נ בזרה"ק)

בת למלך

New member
יש לציין שהבדיחות רק על הגויים..

כי אם לא מצינים.....זה נורא מעליב... אז אחים שלי, קחו בחשבון!

Sparklina

New member
מה? ../images/Emo186.gif

אני מקווה שלא התכוונת שזה בסדר לספר בדיחות על גויים אבל לא בסדר לספר בדיחות על יהודים.

love4101

New member
שבוע טוב בדיחה

אופנוען רוכב בכביש החוף במהירות של 150 קמ"ש, פתאום הוא מבחין מולו בציפור קטנה. הוא מנסה בכל כוחו לבלום כדי שלא לפגוע בה..... הוא מביט בציפור הקטנה..... הציפור הקטנה מביטה בו, אך ללא הועיל ....... בום! האופנוען רואה את הציפור הקטנה מתגלגלת שוב ושוב על האספלט, עד שהיא נעצרת ללא תזוזה. האופנוען חוזר על עקבותיו ומוצא את הציפור הקטנה שוכבת ללא הכרה. רחמיו נכמרים, הוא מרים אותה ולוקח אותה אל ביתו, קונה לה כלוב יפה ומניח אותה בתוכו עם מעט מים וחתיכת לחם, בתקווה שהציפור תתאושש. למחרת,הציפור הקטנה אכן מתעוררת..... אך מוצאת את עצמה כלואה בכלוב. היא תופסת את ראשה בין כנפיה ואומרת לעצמה: "לעזאזל! אני בפנים!! כנראה הרגתי אותו".

אינדיק

New member
חזק../images/Emo59.gif

אל תתיאשי. אם יש עוד תשלפי למרות שהפורום פה יושן

love4101

New member
בדיחה

למכירה כלב מדבר, זו הכותרת שהתנוססה במודעה מאירת עיניים בעיתון. תוך זמן קצר הגיע קונה אמיד ורצה לראות ולשמוע במו אוזניו את הכלב מדבר. הוא נגש אל הכלב ושאל. - תגיד, אתה באמת יכול לדבר? הכלב זקף את אזניו, הרים את ראשו ובמבט מלא חוכמה השיב. - איך שאתה רואה אותי, יש לי תואר שני למנהל עסקים מאוניברסיטת ייל. אני מנהל עסק מצליח בתחום הנדל"ן הבינלאומי. ובימים אלו ממש אני מסיים את הבחינות האחרונות בסוציולוגיה ומדעי ההתנהגות. הכלב סיים את דבריו, פלט אנחה קלה ונשכב על בטנו, תוך שהוא אינו מסיר את מבטו החכם מעיניו המשתאות ופיו הפעור של הקונה. פונה הקונה בהתרגשות על סף הסטריה לבעל הכלב. - הו... הו... הוא מדבר!!! הוא באמת מדבר!!! למה אתה מוכר אותו!?!? בעל הכלב מביט בקונה במבט מזלזל ולאחר מכן נועץ מבט מאיים לעבר הכלב... ועונה - נמאס לי ממנו כי הוא מצליח לעבוד על כולם. הוא שקרן פתולוגי!!!

למעלה