בדיחה....

weiss15

New member
בדיחה....

שלושה ילדים בני 10 הולכים ביער. לפתע הם רואים בית גדול הם נכנסים לתוכו, שם הם רואים ארון גדול, הם באים לפתוח אותו אבל לפתע הם שומעים צעקה. זו היתה מכשפה זקנה והיא אמרה להם: "אם לא תפתחו את הארון עד גיל 16 אז אני אתן לכל אחד מכם משאלה אבל אם תפתחו לפני יוטל עליכם עונש נוראי. הילדים עוזבים את המקום שהם מאד סקרנים. וכך עובר לו הזמן. כשבוע לפני שהילדים מגיעים לגיל 16 הם מחליטים שהם לא יכולים להיתאפק והם הולכים לבית המכשפה ופותחים את הארון. להפתעתם הארון מלא בבולבולים (זיין פשוט אי אפשר להגיד זיינים). ואז המכשפה מופיעה ואומרת לכול אחד שתורו לבצע את העונש. והעונש הוא להוריד את הזין כמו העבודה של אבא. הראשון מגיע ואומר: אבא שלי הוא נגר. המכשפה בא וחותכת לו את הזין אם מסור השני מגיע ואומר: אבא שלי הוא אינסטלטור. המכשפה בא חושבת חושבת בסוף לוקחת פומפה שואבת שואבת בסוף גם הזין שלו. השלישי מגיע וצוחק מזה צחוק פשוט לא מפסיק. המכשפה בא ושואלת מה כול כך מצחיק אני הולכת לחתוך לך את הזין. השלישי ממשיך לצחוק. והמכשפה שואלת אוקי אז מה העבודה של אבא שלך? השלישי אומר לה: מוכר בגלידריה. נו אז מה תעשי עכשיו תמצצי עד שיגמר? הבדיחה הרבה יותר מצחיקה שמספרים אותה!

singular

New member
ועוד בדיחה...

ילד אחד מגיע לקונדטוריה ושואל את הקונדוטור (בקול מעצבן):"תגיד יש לכם עוגת גזר?" והוא עונה לו: "לא אין לנו עוגת גזר" יום למחרת הילד חוזר שוב ושואל: (בקול מעצבן):"תגיד יש לכם עוגת גזר?" וזה עונה לו: "לא אין לנו עוגת גזר" ככה כל יום הילד חוזר והקונדיטור רק מתעצבן כל יום יותר ויותר וצועק: "לאאאאאאאאאא, אין לנו עוגת גזר, אין, אין, אין" בסופו של דבר הקונדיטור התייאש והחליט להפתיע את הילד ולהכין לו עוגת גזר שיפסיק להציק לו. במשך כל הלילה חיפש את המתכון ועבד על העוגה עד הבוקר. בבוקר בא הילד ושוב בקול מעצבן: "תגיד יש לכם עוגת גזר?" והקונדיטור צוהל באושר: כן, כן יש לנו עוגת גזר. אז הילד אומר לו:"אז נכון שזה מגעיל??????" מקווה שאהבתם
זה הרבה יותר מצחיק שמספרים את זה עם קול של ילד מעצבן אבל אשמח גם אם רק הצלחתי להעלות בפניכם חיוך לילה טוב לכולכם

למעלה