בדיחה

בדיחה

לכל הבלונדיניות בבקשה לא להעלב שלוש בלונדיות נכנסות לפאב ומבקשות שלוש טקילות. המוזג מסתכל עליהן ומוזג לשלושתן טקילות. הן משיקות את הכוסיות וצועקות "51 יום" ובאחת לןגמות את המשקה , מאד מרוצות מעצמן. הן מחליטות לבקש מהמוזג עוד סיבוב ושוב משיקות את הכוסיות וצועקות בהתלהבות יותר גדולה "51 יום". המוזג לא עומד בסקרנותו ושואל למה הן מתכוונות ב 51 יום. אחת הבלונדות מסתכלת עליו ועונה לו בשביעות רצון בלתי מוסתרת: זה עתה סיימנו להרכיב פזל . זה לקח לנו 51 יום ועל הקופסא היה כתוב שנתיים עד ארבע ...................

sweeny

New member
ישן, טוב, נחמד אבל פה יש לי ...

צרור בדיחות בלונדיניות איך יודעים שבלונדינית השתמשה במחשב? הג´ויסטיק רטוב... איך יודעים מי מהבלונדיניות היא המלצרית? זו הבחורה עם הטמפון על האוזן שתוהה לאן נעלם העיפרון שלה. איך קוראים לשלד בלונדיני בארון? "מנצחת במשחק המחבואים משנת 1995". למה לבלונדיניות יש כחול מסביב לטבור? כי הגברים הבלונדיניים לא יותר חכמים... למה לא נותנים לבלונדינית הפסקות קפה בעבודה? כי לוקח יותר מדי זמן להכשיר אותן אחר כך מחדש. מה זה בלונדינית שצובעת לשחור ? אינטליגנציה מלאכותית. איך קוראים לבלונדינית במוסד להשכלה גבוהה ? אורחת. שמעתם על הארנבת הבלונדינית ? היא נתפסה במלכודת, כרסמה לעצמה שלוש רגלים ובכל זאת נשארה תקועה. איך קוראים לבלונדינית עם חצי מוח ? מחוננת. ממה מתים תאי המוח של הבלונדינית ? מבדידות. מה אמרה רגל שמאל של הבלונדינית לרגלה הימנית ? כלום, הן אף פעם לא נפגשו. למה קוברים את הבלונדיניות בקבר משולש ? כי אין שום סיכוי לסגור להן את הרגליים. איך קוראים לבלונדינית עם שני תאי מוח? אישה בהריון. כשהרופא אמר לבלונדינית שהיא בהריון, היא ענתה בהפתעה: "אתה בטוח שזה ממני?" למה הבלונדינית ביקשה לא לשבת ליד החלון בטיסה ? כי הרגע היא צבעה את השער. ולקינוח פאזל בלונדיני... בלונדינית אחת מתקשרת לחבר טוב שלה ומספרת לו שהיא קנתה פאזל חדש אבל היא בשום פנים ואופן לא מצליחה להרכיב את החלקים. היא כולה נרגשת ודומעת ואומרת לו כמה היא מתביישת בגלל שהיא לא מצליחה להרכיב את החלקים והיא מספרת רק לו כי היא יודעת שהוא לא יצחק עליה בגלל שהיא בלונדינית. החבר, באהדה כנה, מתענין איזו תמונה יש על הקופסא של הפאזל והבלונדינית אומרת: "נמר כתום". הלז תוהה קלות ואומר: "או. קי. אל תדאגי אני כבר בדרך אליך רק תפסיקי לבכות ותרגעי בינתיים." רבע שעה מאוחר יותר הוא מגיע, מסתכל על הקופסא, מסתכל על החלקים שפזורים על השולחן ואומר: "קודם כל אני רוצה להרגיע אותך, אבל גם אני לא יכול להרכיב מהחלקים האלה את הנמר שמצויר על הקופסא. דבר שני בואי נאסוף את כל החלקים ונחזיר אותם לקופסא. ונקודה אחרונה: אם יש לך חלב טרי תביאי אותו עם שתי קעריות - זה הקורנפלקס הכי טעים שאני מכיר…"
sweeny [מי אמר אני ולא קיבל ...]

../images/Emo68.gifאז ככה...../images/Emo68.gif

...בלונדינית אחת שנקלעה למצב כלכלי עגום החליטה לבצע חטיפה!!!... הלכה לפארק, מצאה ילד בלונדיני יפה, קראה לו ונתנה לו פתק: "עד מחר בשעה 09:00 בבוקר אני רוצה לקבל תיק כחול ובו 100000 ש"ח בשטרות קטנות וישנות ליד העץ, לשלוח את הילד עם התיק בול בזמן, אם לא אז הוא יפגע!!!" למחרת בבוקר, הילד בא בדיוק בזמן עם התיק והכסף עם פתק בנוסף: "אייך, אייך, אייך, את מעוללת דבר כזה ל"אחותך הבלונדינית"???...
שבת שלום...

למעלה