בדיחה...

Hell is beige

New member
בדיחה...

משפחה של ערבים רוצה להתגייר... הולכים לרבי ולו יש פתרון... הוא מביא אותם לשדה מוקשים ואומר לכם ``תעברו את זה ואתם יהודים...``. האבא הולך, טק טק טק טק - עובר... האמא הולכת, טק טק טק טק - עוברת... הבן הולך, טק טק טק בום!!! מתפוצץ לקוואזיליון חתיכות פיצקיות... האמא מתחילה לבכות ``איבני!!! איבני יא איבני!!!`` האבא אומר לה ``מה את בוכה? סתם עוד ערבי מסריח!``

Hell is beige

New member
סתם שאלה...

כששאלת את נעל אם אפשר לעשות ליוזרים באן, זה היה בגללי? החמשוש מודאג

סופרמן18

New member
לא, זה היה בגלל cher

והרגע שמתי לב שהיא מחקה לי את ההודעה... זה אומר שלא?

עוד בדיחות

כמה מנהיגים קומינסטים צריך כדי להחליף נורה? ת: הם לא נשארים מספיק זמן כדי שהיא תישרף. כמה צוערים בקורס טייס צריך כדי להחליף נורה? ת: אחד. הוא רק יאחוז את הנורה והעולם יסתובב סביבו. תנו עוד. ערן שמכור להומור זול.

lowealpine

New member
קוואזיליון.....lol

באמת בדיחה עם זקן, אבל מצחיקה כל פעם מחדש. אין, אפשר לשבת שעות ולספר בדיחות שחורות, לא רק על ערבים (למרות שהן הכי מצחיקות..) אבל אני לא אספר כי אז שוב ניכנס לפוליטיקה וזה ממש ממש לא רצוי. lowe

imagine

New member
בזמן האחרון

כל שיעור עם המחנכת שלנו מריצים רצף בדיחות ערבים. הקטע הוא שהיא ממש ממש שמאלנית, היא נורא בעד מתן זכויות לערבים וממש ממש מצדיקה אותם, אבל כשהיא שומעת את הבדיחות היא נקרעת מצחוק! חוץ מזה אתמול בישיבה של צוות הדרכה שוב היה לנו מרתון בדיחות ערבים, והגרעינר, שבדרך כלל מנסה להצחיק אבל לא יוצא לו מזה כלום, סיפר איזה בדיחה לא זוכרת מה היא הייתה וצחקנו! אז הגעתי למסקנה שכל הבדיחות האלה מצחיקות ולא דווקא בגלל התוכן שלהם, אלא בגלל ה... ה.... נוו... אתם יודעים בגלל מה?

Hell is beige

New member
קודם כל...

אני ימני בטירוף ובדיחות על שרון מצחיקות אותי, אפילו שהוא קליבר! חוצמזה.. את בצופים??? וואו, ואני חשבתי שאני היחיד כאן, באיזה שבט? ועוד בדיחה: מה זה עוגת ברק? כמו נפוליאון רק בלי ביצים. החמשוש הצופיפניק

imagine

New member
צופים, לא ממש

העירוניים לא עושים לי את זה! אני בתנועת המושבים, כן החולצה הכחולה הזאתי, לא החאקי קקי.

עוד בדיחה

באמת בדיחות שחורות זה הכי מצחיחק, במיוחד בדיחות שואה שאני לא אכתוב אותן עכשיו כי בטח כולם מכירים. אז הנה עוד סתם בדיחה שסיפרו לי השבוע: לאיש אחד יש שלוש בנות והוא רוצה לבדוק אם הן תמימות. קורא לבת הגדולה, מראה לה את הזין שלו, שואל אותה - מה זה? היא עונה זה זין. הוא נותן לה סטירה. קורא לבת האמצעית, מראה לה את הזין, שואל אותה - מ זה? היא עונה -זה זין, נותן גם לה סטירה. קורא לבת הקטנה, מראה לה את הזין, שואל אותה מה זה? היא עונה - זה בולבול. הוא מחבק אותה, אז היא אומרת - ``אבא אני יודעת מה זה זין, זה בולבול.

למעלה