בדיחה:

בדיחה:

4 רופאים: אנגלי, גרמני, רוסי וישראלי נפגשו והחלו להתפאר בהישגים המדעיים של כל מדינה. אמר האנגלי: אצלנו בבריטניה הרפואה כל כך מתקדמת שאפשר להוציא כליה מאדם אחד להעביר לאדם אחר ותוך ששה שבועות החולה שהבריא כבר מחפש עבודה. אמר הגרמני: אצלנו בגרמניה הרפואה כל כך מתקדמת שאפשר להוציא ריאה מאדם אחד להעביר לאדם אחר ותוך ארבעה שבועות החולה שהבריא כבר מחפש עבודה. אמר הרוסי: אצלנו ברוסיה הרפואה כל כך מתקדמת שאפשר להוציא חצי מהלב מאדם אחד להעביר לאדם אחר ותוך שבועיים שניהם כבר מחפשים עבודה. אמר הישראלי: תעזבו..אתם עוד רחוקים מאד מאתנו. אצלנו המדע כל כך מתקדם שאפשר לקחת איכר שמן עם מוח מוגבל מאיזו חווה נידחת בנגב, לשים אותו במשרד ראש הממשלה, ועכשיו כבר חצי מדינה מחפשת עבודה...

Zack DA

New member
האמת ? לא משהו ../images/Emo10.gif

וחבל, כי יש לבדיחה הרבה פוטנציאל. היה אפשר לרדת על חוסר התרבות הישראלית או משהו כזה, והפוטנציאל הזה בוזבז.

אני מניח...

שהייתם נופלים על הרצפה אם מושא הבדיחה היה למשל יצחק רבין או אפילו יותר טוב,אהוד ברק.הלא כן?

Zack DA

New member
אני אהיה צבוע אם אומר שזה

היה אותו הדבר מבחינתי (כי הייתי יותר מזדהה) - אבל בכל אופן הבדיחה הזו לא טובה לפוליטיקה.

locutos

New member
באמת לא משהו ...

בלי קשר להיותך שמאלני. יש בדיחות יותר מצחיקות על מפגש של כמה עמים. את זאת כולם מכירים אמריקני ערבי וישראלי טסים במטוס. עוברים מעל ארה"ב, האמריקני זורק דולרים. שואלים אותו: "מה אתה עושה ?" הוא אומר "אצלנו יש הרבה כאלה" עובקים מעל סעודיה, הערבי זורק פצצות. שואלים אותו: "מה אתה עושה ?" הוא אומר "אצלנו יש הרבה כאלה" עוברים מעל ישראל, הישראלי זורק את הערבי ואומר "אצלנו יש הרבה כאלה" זה היה יכול להיות מצחיק אם זה לא היה כל כך עצוב ...

מכיר גם את זאת.

רק שהיא כל כך ישנה, וכל כך מוכרת, שהיא כבר לא מצחיקה. אגב - אתה יודע איך אופים "עוגת ברק" - בדיוק כמו "עוגת נפוליאון" - רק בלי ביצים

אתר הבדיחות שלך נהדר!

אני כל-כך אוהב בדיחות על עדות (לצערי). הוספתי אותו למועדפים.

למעלה