בדיחה

smile2life

New member
בדיחה

קליינר ומרזל מתכננים סיור באום אל פחם. מה הם מחפשים שם מצביעים או פרובוקציה?

smile2life

New member
גם לדעתי הסיור בחברון היה טעות

קמפיין צריך להיות חיובי ולא שלילי - ז"א לפרסם במה אתה תומך ולא נגד מה אתה פועל.....

בשם האיזון הקדוש יש לי שאלה

הכיצד זה שריד מסיר בשטחים לא שלנו ועוד נותנים לו כוחות שישמרו עליו ואילו כאשר קלינר רוצה לעשות סיור בתוך ארצנו אוסרים עליו!!! האין כאן איפה ואיפה?!

smile2life

New member
כמו שכתבתי להודעה שהגבת אליה

בלי לקרוא יותר מידי: והפעם אני אדגיש כדי שיהיה ברור לכווווווווווווולם
: [URL='http://'] פרובוקציה לשם פרובוקציה היא פסולה ואינה תורמת[/URL]

אני שואל על אפליה לא אם נכון/לא נכו

ראיתי את תגובתך אליה צרפת תמונה אני רק תוהה רק בהקשר האיזון הקדוש השאלה איננה רק אליך אלא למרצניקים בכלל

blackcat2

New member
אולי למשטרה היתה סיבה טובה ../images/Emo41.gif

אולי למשטרה היתה סיבה טובה למנוע את הסיור. אולי החשש מעימות היה כ"כ גדול שהעדיפו למנוע את ההפגנה של השניים בשטח.

אם מספקים שמירה לצורך סיור במקום

ספציפי הרי ברור שהמשטרה חושבת שיש סכנה אז האם במקרה אחד נכון לספק שוטרים לשמירה ואילו במקרה שני למנוע סיעור? אם הנך טוען כי מרזל הוא זה שיצית אקטיבית במעשיו הרי שליווי שוטים מונע אפשרות זאת שים לב שלא קבעתי עמדה אלא שאלתי שאלה

שותף

New member
מרצ דואגת גם למתנחלים!

אני לא יודע מה בדיוק חיפש שריד בחברון, אבל חשוב לדעת שכמו שמרצ דואגת לכל אזרחי המדינה - ללא הבדל דת, גזע, מין, לאום, נטיה מינית וכו´ כך היא גם שהמפלגה היחידה שדואגת למתנחלים! כמובן מרצ תומכת בפירוק ההתנחלויות והשבת המתנחלים למדינת ישראל - כדי להגביר את הביטחון, להילחם בטרור ולסיים את הכיבוש - אבל היא גם בעד פיצוי הוגן, לאזרחי המדינה שהוטעו ע"י ממשלות העבר (לפחות עד 93) ובעד ישוב מחדש בצורה מאורגנת לטובת המתנחלים. הצעת חוק בנושא של מוסי רז - להקים משרד לטיפול ועזרה למתנחלים - הופלה ע"י הממשלה. אז תצביעו למי שבאמת דואג לאזרח בישראל - ולא למי שעובד עליכם ומנצל אתכם לפני בחירות. הצביעו מרצ!

מרצ דואגת לתל אביב - מציעה לפרק אות

אותה ולתת פיצוי האין גבול לעיוות?! האינך מרגיש בהבדל בין לדאוג לבין לפרק?!

blackcat2

New member
עדיין מתבלבלים בין ת"א לנצרים../images/Emo35.gif

עדיין מתבלבלים בין ת"א לנצרים? אל תהיה מגוחך. דין השטחים שבתוך הקו הירוק אינו הדין לאלו המצויים מחוץ לו. אולי לא בעיניך, חסיד ארץ ישראל השלמה, אבל בעיני הרוב במדינה וגם עפ"י התפישה הבינלאומית. הסכסוך יתבסס על חזרה לגבולות 1967 וכדאי להתחיל להתרגל לזה.

ננסה להביר לך לאט

אולי אז מי שחושבים שהם אנשים חושבים גם יבינו הנ"ל כתב שמרצ "דואגת" לתושבי השטחים וזאת לדעתו על ידי פינויים [הכרחתם להתפנות..] ההשואה היא רק לצורך השואת הדאגה גרדא אפילו כנראה שהנך כלכך שונא עד כי אינך שם לב כי אין בזה כל דאגה האם אותו הדבר לגבי תלאביב היה גורם לך לחשוב שדואגים לה? זה שאתה מקובע על גבולות 48 לא הופך את זה לצודק לצערנו זה רק יביא את הקץ על ישראל יש לך טעות הן לגבי הרוב במדינה והן לגבי התפישה הבינלאומית כאשר בכל מקרה אלו יכוליםלהשתנות בתלות במעשנו והרי איש בעולם לא האמין שעראפת מתכון ברצינות לחלוקת ירושלים היום זה מובן מאליו..... גם אצל רבים אצלנו ואם בעולם יהיה מיעוט שמצדיק את ישראל אז אין היא צריכה להתקיים? איני חסיד ארץ ישראל השלמה [רק לידיעתם ארץ ישראל השלמה כוללת גםם את המדינה "ירדן" אשר כולה הנה שליטת גורם זר על ילידי המקום..] אני חסיד של מדינת ישראל וחפץ בקיומה מה שיביא עלינו את סופנו איננו מקובל עלי לפני אוסלו ניתן היה לשלות באשליות אחרי אוסלו התפכחנו ..רובנו... [למעט חיזרים ממרצ]

אתה מתגאה בניצול בתיהם ביפו העתיקה?

בגירוש תושבי סומייל והקמת שכונה על בתי הכפר [עדין נותרו כמה ליד השקם] בגירוש תושבי הכפר שכרגע אינני זוכר את שמו והקמת האוניברסיטה על אדמותיו?

מרצ דואגת לתל אביב - מציעה לפרק אות

אותה ולתת פיצוי האין גבול לעיוות?! האינך מרגיש בהבדל בין לדאוג לבין לפרק?!

../images/Emo41.gif ממש קמפיין חיובי היה לכם

כל מה שעשיתם היה רק לתקוף את לפיד ואת הליכוד. ראינו לאן זה הוביל אותכם. היום פורסם שבזמן הנותר תנסה מרצ לתקוף דווקא את העבודה כדי שלא יעברו אליה קולות מ"רחמים"....

כן ובמקום זה מה שינוי עושה?

תשדירים פוזיטיביים אבל תוקפת כול מה שחי והוא לא אשכנזי ליברלי ממעד הבניים. ככה זה שחיים בבועה אתנוצנטרית, sorry.

תמשיך לחלום ילד...

אתה פולט כל כך הרבה שינאה מתוזמרת היטב. כאילו שאתר מרצ מדבר כאן איתי. היחידים שחיים בבועה הם מרצ והבועה היא הבועה הקטנה שניפח ערפאת מסביבו. אתם היחידים במזרח התיכון שעדיין מאמינים לערפאת. וזו הסיבה המרכזית שאנשים לא יבחרו בכם.

למעלה