בדיחה

בדיחה

(אבל תחילה אני מוכרחה להודות שלא הבנתי למה בכלל זקן צריך להגיע לבנק זרע) אז ככה - זקן בא לבנק הזרע ... אומר לו הרופא קח את הקופסא הזו והחזר לי אותה מלאה.... אחרי שבוע חוזר הזקן והקופסא - ריקה. נדהם הרופא ושאול מה קרה? אומר לו הזקן ניסיתי ביד ימין - לא הלך. ניסיתי ביד שמאל - לא הלך. אישתי ניסתה ביד ימין - לא הלך. אישתי ניסתה ביד שמאל - לא הלך. אישתי ניסתה עם הפה - לא הלך. חברה שלנו ניסתה עם אישתי - לא הלך. חברה שלנו ובעלה עזרו - ו ל א ה ל ך. ממשיך הזקן ושואל את הרופא ... אולי תגיד לי אך פותחים את הקופסא המחורבנת הזו?

לא יותר פשוט לקחת מהסופר ?

מהקופסאות של הזיתים והחמוצים, איפה שכולם עושים את עצמם טועמים.... עושים פרצוף של אניני טעם והחמצה... כאילו... "לא, זה לא זה, נטעם אולי את המגולענים הירוקים... לא, אולי את הדפוקים השחורים...." - גיורא, מה אתה נעלב ?

yafit75

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את גדולה,,, סוף סוף מישהו הצליח להצחיק אותי מהבוקר,,, כי הכל הלך לי הפוך על הבוקר,,, שלא נדבר איך התחלתי את השבוע,,,,

ענק - והנה תוספת ../images/Emo6.gif

הזקן, היגיעה שעתו למות, עולה למעלה, מתקבל בכיף למחנה כייפי, משאיר הבגדים אצל הגברת, ומתיישב לו בכיסא נוח... פתאום עוברת בלונדית חתיכה, עומד לזקן, "בוא " אומרת לו החתיכה, "לפי החוקים פה, אם עומד לך, אתה חייב לשכב איתי" מבסוט , שוכב איתה הזקן, וחוזר לכיסא. כעבור חמש דקות תוקע הזקן נאד, מתייצב אצלו כושי ענק "בוא" אומר לו הכושי, " אני חייב לזיין אותך מאחורה", הולך בלי ברירה הזקן, מקבל בטוסיק, וחוזר לאישה, " גברת, תני לי הבגדים, לא רוצה להות פה" "למה?" שואלת הגברת? "כי עומד לי הזין פעם בשלושה חודשים.......אבל נאד אני תוקע כל עשרים דקות........"

למעלה