בדיחה

אפיגר

New member
בדיחה

היה שוטר תנועה שונא חרדים(אין כאלה),השוטר הבחין בסיורו בשתי חרדים נוסעים על אופנע ואמר לעצמו אני חייב לתת להם דו"ח עכב אחריהם לראות מתי יעשו את עבירת תנועה הכי קטנה ואז ישחיל להם, אבל לאכזבתו הם לא ביצעו אפי´ עבירת תנועה אחת, החליט לעצור אותם לבדוק רשיונות, אך לאכזבתו גם הרשיונות היו תקינים, ושאל אותם איך זה יכול להיות שהוא עוכב אחריהם כבר זמן מה ולא הצליח לתת להם דו"ח? והם ענו לו בתור דתים ש"אלוקים נוסע איתם", ואז השוטר נתן להם דו"ח על הסעת נוסע נוסף מעבר למה שמצויין ברשיון. מסקנה: אם שוטר רוצה, תמיד יכול לירשום לך דו"ח הוא כבר ימצא אל תדאגו שלום לכם,אפיגר

מתנדב

New member
הבדיחה מוכרת ../images/Emo6.gif

והיום כמעט כל רכב אפשר לתת לו דו"ח. חובה בכל רכב להחזיק גלגל רזרווה מנורה רזרווה לאור הקדמי ואור אחורי, ויש עוד דברים קטנים (כבר שחכתי), בכל מקרה אם שוטר מחליט לתת דו"ח הוא תמיד ימצא את האפשרות לתת דו"ח.

dino_din

New member
שמעתי פעם משהו

על כך שהמאפרות חיבות להיות נקיות באוטו ??

לא נגזים..

בכזה קצב נגיע שכל רכב צריך להיות עם ניילונים, ולעשות לו וואקס כל שבוע... לא להסחף...

dino_din

New member
לא להיסחף...

וואקס כל שבוע וחצי וניילונים רק במושב האחורי.. אבל אני רציני אגב ששמעתי משהו על ניקיון ומאפרות... דינו.

מתנדב

New member
אין שום צורך בנקיון הרכב.......

לא המאפרות, לא המושבים, ולא הרכב עצמו.

אז זהו שכן...

לא מאפרות, אבל חובה למשל שיהיה פח באוטו ועוד כלמני דברים כאלה שמיועדים לאנשים ששוטרים רוצים לדפוק להם קנס.

dino_din

New member
אומנם אני מדבר שטויות....

אבל אמרתי לכם שאני זוכר משהו שקשור לניקיון האוטו... אחד מאותם דברים שזוכרים רק כי הם כל כך שטותיים ! בברכה, דינו.

אפיגר

New member
מרכב מסחרי ומעלה,חייב

את סוגי העבירות הללו לא תמצאו בחנ"א, אבל בת"ת יש את העבירות הללו, החנ"א כמה שיש שם, זה רק מתומצת לעבירות שעוברים בד"כ שלום לכם,אפיגר

למעלה