בדיחה!!!

סבבב

New member
בדיחה!!!

אמנם זה לא ממש קשור לפורום, אבל אני מרגיש צורך לשתף... אז ככה: ראש-הממשלה, אהוד אולמרט, מגיע ביום תחילת הלימודים לכיתה א', ושואל את התלמידים - "מי יודע מה זה טרגדיה?" תלמיד אחד מצביע ועונה - "אוטו שפוגע בילד והוא נפצע זו טרגדיה". אולמרט עונה לו: "זו לא טרגדיה, זה אסון כבד". תלמיד אחר מצביע ועונה: "כשאוטובוס מלא ילדים עושה תאונה וילדים מתים, זו טרגדיה". אולמרט עונה לו: "זו לא טרגדיה, זו אבידה גדולה". אולמרט שואל, האם אף אחד כאן לא יודע מהי טרגדיה? לפתע הצביע יוסי, הילד השובב בכיתה, ובטרם הספיקה המורה לעוצרו, ענה: "כשמטוס ובתוכו ראש-הממשלה וכל שריו מתרסק, זו טרגדיה". יפה מאוד ענה אולמרט. זו אכן טרגדיה. עכשיו, יוסי, תסביר לכיתה בבקשה, למה זו טרגדיה? יוסי ענה: "כי זה לא אסון כבד ולא אבידה גדולה"

מצווה שלא לומר

משום שלדעתי וכנראה גם לדעת גולשים אחרים בדיחה צריכה להיות לפחות עם "טעם". גם אני מהחולקים על ראש הממשלה והמתנגדים הגדולים לתוכניותיו. לקראת השנה החדשה אני מוכן אפילו לאחל לו, שיזכה לראות את אולם הכנמת מיציע האח"מים, אבל להתייחס באופן זה לחייו, זה קצת חסר... בכל מקרה אין כאן ביקורת עליך, חלילה, שהרי ידוע, שאתה צדיק, אבל ביקורת עניינית יש ואין בה סתירה למעמדך האישי.

למעלה