בדיחה

און 27

New member
בדיחה../images/Emo66.gif

אחד מחפש עבודה בלישכת העבודה 5 שנים ולא מוצא, יום אחד הוא נכנס ללשכה הפקידה אומרת לו וואלה, יש לי עבודה בשבילך אבל לא יודעת אם תסכים, הוא שואל איזה? היא עונה לו לנקות חוף של נודיסטים. אמר אחלה! אבל תצטרך ללכת כמו כולם ערום. אחלה!! הגיע הבן אדם לחוף...מתפשט ויוצא לנקות....עוברת לידו בחורה ערומה והווווופ נעמד לו ה"זרג"... היא ניגשת אליו ושואלת קראת לי? לא, הוא אומר לה. היא מסבירה לו שפה יש חוקים ומי שעומד לו מתי שבחורה עוברת לידו סימן שהוא קורא לה והם צריכים לשכב......אוקיי אין לו ברירה הוא אומר לה בסדר יאלה...נכנסים לאיזה מקלחת ועושים סקס... אייך שהוא יוצא עובר לידו כושי ענק, ובטעות הפליק לו נווווד, הכושי ניגש אליו ושואל אותו....קראת לי? לא, הוא אומר. הוא מסביר לו שיש פה חוק שאם גבר עובר לידך ואתה תוקע נוד אז הוא צריך לתקוע אותך. אין לו ברירה שוב {מסכן} נכנסים למקחלת והכושי מבצע בו את זממו. אייך שההוא מסיים הבן אדם מתלבש ורץ ללשכת העבודה ואומר לפקידה שהוא לא רוצה את העבודה. היא שואלת למה הרי רק עכשו הלכת? הוא אומר לה מילא סקס עם בחורה עומד לי פעם בשנה ככה שאין בעיה....אבל נוווד יוצא לי כל 5 דק'.

למעלה