בדיחה

bar35111

New member
בדיחה../images/Emo6.gif

אישה מתעוררת באמצע הלילה ורואה שבעלה לא לידה במיטה היא לובשת חלוק ויוצאת מחדר השינה לחפש אותו, כשהיא מגיע לדלת המטבח היא רואה אותו יושב ליד השולחן, כוס קפה לפניו, הוא בוהה בקיר, מדיי פעם הוא לוגם מהקפה ומוחה דמעה. היא ניגשת אליו ברוך ומחבקת אותו מאחור, "מה קרה אהובי?" היא שואלת הוא עונה לה: "את זוכרת איך הכרנו לפניי 20 שנה כשהיית בת 16?" "כן בוודאי שאני זוכרת" היא עונה "ואת זוכרת איך עשינו את זה במושב האחורי של המכונית שלי?" "בוודאי שאני זוכרת" היא עונה בדמעות של אושר ונוסטלגיה אופפת אותה "ואת זוכרת שאביך, השריף של העיירה, תפס אותנו וכיוון אליי רובה קצוץ קנה ואמר שאו שאני מתחתן אתך או שהוא שולח אותי ל-20 שנה בכלא?" "כן אהובי, אני זוכרת" היא עונה באהבה בעלה משתנק בבכי קורע לב מוחה את דמעותיו ומקנח את אפו "היום יכלתי להשתחרר.........."

והנה עוד אחת יפה

גבר נכנס לבנק הזרע עם אקדח ומסכת גרב. הוא מגיע לדלפק הקבלה וצועק לפקידה: "תרימי ידיים, זה שוד!". "אבל אדוני", אומרת הפקידה, "זה בנק הזרע פה". "תסתמי את הפה ותביאי לי מבחנה!" הוא צועק. "אבל... זה...", ממלמלת הפקידה. "תסתמי את הפה ותביאי לי מבחנה!", הוא צועק שוב. הפקידה הולכת וחוזרת עם מבחנה. "עכשיו קחי את זה ותשתי את זה!", הוא צועק. "אבל... אדוני...", אומרת הפקידה. "נו, תשתי את זה עכשיו!", הוא צועק ומאיים עליה באקדח. הפקידה מרוקנת את המבחנה בשלוק, והשודד מוריד את המסכה. "את רואה מיכלי", הוא אומר, "כשאת רוצה את יכולה".

חחחחחיפה קחי עוד בדיחה ../images/Emo6.gif

קשיש יושב על ספסל ובוכה. ניגש אליו בחור צעיר ושואל: "סבא,למה אתה בוכה?" עונה הקשיש: "אל תשאל, הכרתי בחורה בת 25,יפה, מקסימה וסקסית, התאהבנו והיא עברה לגור אצלי." אומר הצעיר: "נו, יופי, אז מה הבעיה?" אומר הזקן: "מאז כל בוקר אנחנו קמים ועושים סקס שעתיים, אחר כך היא סוחטת לי מיץ תפוזים, אני יוצא לקופת-חולים, כשאני חוזר היא מחכה לי בבית, אנחנו הולכים לישון, אחר כך אנחנו עושים סקס ארבע שעות, היא מכינה לי ארוחה עם המאכלים שאני הכי אוהב, אחר כך אני יוצא למרכז לשחק קלפים עם החבר'ה, היא מחכה לי בבית, אני חוזר, היא עושה לי מסז', ואז אנחנו עושים סקס עד שאני בוכה משמחה. ככה כל יום. אומר הבחור הצעיר: "נו, יופי אז מה הבעיה ?" עונה הזקן: "זהו, שאני לא זוכר איפה אני גר...."

למעלה