בדיחה

בדיחה ../images/Emo6.gif

זוג צעיר יצא לפיקניק, הבעל התחיל לתפעל את המנגל והאישה נשכבה עם החצאית על סדין שפרשה לה, לפתע הופיעה דבורה והחלה לעוף מסביב לאישה, הדבורה מצאה את דרכה אל מתחת לחצאית ונכנסה לאישה פנימה. האישה נבהלה וצעקה אל בעלה: "משה, משה בוא מהר נכנסה לי דבורה פנימה". משה שמאוד רצה ילדים נבהל ולקח את אישתו במהירות אל הגינקולוג: "ד"ר אתה חייב לעזור לנו, נכנסה לאישתי דבורה וזה יכול להיות מסוכן". הד"ר השכיב את האישה על השולחן, פסק את רגליה והביט פנימה "כן, אני רואה, הדבורה נמצאת בדיוק בין החצוצרה לשחלה, זה יכול להיות מסוכן, תזוזה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדיםהבעל התחיל להילחץ: "ד"ר מה עושים, אולי תוציא אותה עם פינצטה? "חשבתי על זה - זה מסוכן,תנועה הכי קטנה, עקיצה בשחלה, דלקת ואין ילדים. "אז מה עושים ד"ר?" שאל הבעל הצעיר. הד"ר חשב וחשב ולבסוף הציע רעיון: "אתה תוציא את היוחנן שלך, נשים עליו בקצה דבש, אתה תכניס את היוחנן שלך, הדבורה תיראה דבש, תימשך ותוציא אותה החוצה. פניו של הבעל החליפו צבעים : "אבל מה אם היא תעקוץ לי את היוחנן? "אתה צודק" השיב הד"ר "אני אגיד לך מה - אני אעשה עבורכם את השירות. הבעל נרגע והביט על הד"ר שהוציא את היוחנן שלו ושם עליו דבש, הד"ר התחיל להכניס את היוחנן שלו אל האישה לאט לאט והאישה התחילה לזוז באי שקט. הד"ר הכניס את היוחנן שלו אל תוך האישה יותר עמוק ויותר מהר האישה התחילה לגנוח קלות. הד"ר התחיל פתאום לזוז בקצב מטורף - האישה התחילה לצרוח מהנאה. "ד"ר, ד"ר מה אתה עושה? " שאל הבעל. "שיניתי טקטיקה, אני הולך להטביע את הבת זונה".

jaky

New member
נהנתי מאוד

אחרי מה שניכתב ונאמר כאן בימים האחרונים סיבה טובה לצחוק..

אותי זה מצחיק../images/Emo6.gif

||ולכל הפמניסטיות: הכל בהומור הוראות איך להוציא כסף מהכספומט גברים 1. סע לבנק, תחנה, גש לכספומט 2. הכנס את הכרטיס. 3. הקש את הקוד והסכום הרצוי לך. 4. קח את הכסף, הכרטיס והפתקית 5. סע חזרה. נשים 1. סעי לבנק 2. תחני את המכונית. 3. נסי שוב 4. שוב…….. הצלחת 5. תבדקי את האיפור במראה. 6. שימי בושם. 7. תבדקי את התסרוקת עם היד. 8. חפשי את הכרטיס בתיק. 9. גשי לכספומט, הכניסי את הכרטיס… נדחה. 10. תחזירי את הטלכרד לתיק. 11. חפשי את כרטיס הכספומט. 12. הכניסי את הכרטיס. 13. חפשי את קופסת הטמפונים, (שם רשום הקוד הסודי) בתיק 14. הקישי את הקוד. 15. תלמדי את הוראות השימוששל הכספומט במשך 2 דקות……. נפלט הכרטיס. 16. הכניסי אותו שוב. 17. הקישי את הקוד…… שגוי. 18. נסי שוב………. הצלחת 19. הקישי את הסכום הרצוי. 20. לחצי "בטל" 21. הקישי סכום גבוה יותר 22. לחצי "בטל" 23. הקישי את הסכום המקסימלי. 24. החזיקי אצבעות. 25. הוציאי את הכסף. 26. חיזרי למכונית 27. חפשי את המפתחות בתיק. 28. בידקי איפור במראה. 29. התניעי את המכונית 30. סעי 50 מטר 31. עצרי 32. סעי חזרה לבנק 33. גשי חזרה לכספומט 34. הוציאי את הכרטיס והפתקית מהמכונה 35. חיזרי למכונית 36. זרקי את הכרטיס והפתקית על המושב לידך 37. בדקי את התסרוקת עם היד 38. נסי להשתלב בתנועה……. לא הצלחה 39. עיצרי 40. נסי להשתלב שוב….. הצלחת 41. המשיכי בנסיעה 42. ברמזור הראשון שחררי "הנדברקס" 43. המשיכי בנסיעה.

חתולון*

New member
יקירתי (קרן אור לי)

בתור חבר לפורום ומרשה לעצמי לומר לך החומר שאת מביאה לנו כבר נדוש (סליחה) תמשיכי בסיפור שלך... פרק שלישי איך אמרה לך ליהי? תשלחי אלי למייל לפני שאת מורידה לכאן כדי שאומר לך אם כבר פורסם אתמול, שלשום או בשבוע שעבר. תודה על תשומת הלב.... קרן אור לי בואי נפתח שרשור חדש ןנתחיל במסיבה. חתולון

חתולון*

New member
קרן אור לי

את לא קוראת את הפורום??? הבדיחה הזו הובאה כאן לפני יומיים לא חשוב..... מתביישים להגיד לך ??? או שלא קוראים כלל מה את כותבת??? לא להיפגע חמודה ערב טוב אני כאן יום חמישי, יצאתי לחופשת השבת תביאי את חן דורין קליאו דרדסית נורית סנדי מדליקה קסומה וכינרת ואת כל מי ששכחתי.......... ונתחיל לחגוג חתולון

למעלה