בדיחה

ניקולי

New member
בדיחה ../images/Emo6.gif

דייג אחד הלך לדוג דגים לפני כניסת השבת ישב ישב ...וממש לפני כניסת השבת דג דג זהב גדול ושמן..שמח הדייג, כשרצה להוציא את הדג המחקה אמר לו הדג : "דייג דייג, בבקשה ממך שחרר אותי.." הדיג הסתכל ל הדג הגדול והמסכן ואמר לו : "אני לא יכול אני חייב לתת לילדים שלי אוכל לערב שישי יש לי 7 ילדים" ענה לו הדג : "כן, גם לי שי ילדים ואני חייב לחזור אליהם, בקש בקשה אחת ואני אמלא לך אותה" לאחר לבטים רבים החליט הדייג לשחרר את הדג ואז ביקש בקשה אחת: "כל חיי חלמתי להיות עשיר הייתי רוצה להשתין בירה" מיד נענתה בקשתו והדייג התחיל להשתין בירה...רץ הביתה לאישתו וסיפר לה את הידיעה המשמחת..מיד החליטו להזמין את כל חבריהם להרים כוסית
וכולם לחיים
לחיים
..לפתע באה אליו אישתו ושאלה:"נשמה שלי מה יש לי לא מגיע לשתות
?? ענה לה הדייג : " את נשמתי שלי את תשתי ישר מהבקבוק

ניקולי

New member
עוד אחד..

זוג אחד רצה לעשות סקס הבעיה היא שהילדים היו בבית אמר הבעל לאישה : "תשמעי מה נעשה..נשב לאכול ארוחת ערב..ואז נתחיל לריב אחרי שנריב את תלכי לחדר אני אבוא אחרייך נסגור את הדלת ו.. את יודעת" האישה כמובן הסמיקה והסכימה... בארוחת הערב ישבו ההורים ושני ילדיהם ..לפתע פנה האבא לאמא : "שרה תוכלי גבינה צהובה" ענתה האם " לא רוצה" ושוב האבא : "תאכלי זה בריא" האמא : "לא רוצה אמרתי" וכך התחילו לריב, התחילו לצעוק..האמא עזבה את השולחן בקריזה והלכה לחדר, האבא הלך אחריה בקריזה ונכנס לחדר..סגר את הדלת..ובצחוק שקט שניהם החלו בביצועם.. הילד הקטן שנורא נבהל רץ אחריהם לחדר הציץ דרך חור המנעול..וראה את אבא **** את האמא .. מיד רץ לאחיו הגדולים ואמר : "תאכלו מהר מי שלא אוכל אבא **** אותו

ניקולי

New member
ועוד....

שיכור אחד הולך ברחוב לפתע רואה שוטר אומר לו : "סלח לי אדון שוטר..בוא שניה" השוטר קרב אליו ושאל.. " מה קרה?" שאל השיכור..: "תגיד לי אדון שוטר נכון אני שותה בירה?" ענה לו השוטר " נו.. כן אז מה" המשיך השיכור "בוא אליי אל תפחד וואלק אני לא נוגע בך רק שאלה קטנה..נכון אני שותה ווסקי?" ענה לו השוטר "נו.. כן שותה בירה ווסקי אז מה הבעיה?" המשיך השיכור : "וואלק אני אגיד לך מה הבעיה..קיבלתי חשבון מים, מי שותה מים?"

ניקולי

New member
ועוד אחד..

שני חברים נפגשים ברחוב.. אחד מהם נראה עצוב ועצבני שואל אותו חברו :" מה קרה חיים למה אתה עצוב ועצבני?" עונה לו חיים : "וואלה אחי אל תשאל, אתמול אני בא הביתה..דופק בדלת אישתי פותחת את הדלת לבשה ביבידול..ישר ידעתי שי מישהו בבית, חיפשתי חיפשתי וממש לקראת הסוף שכמעט התיאשתי נזכרתי שיש לנו מרפסת..פתחתי אותה ומה ראיתי?? ראיתי גבר ערום, שאלתי אותו מי הוא והוא אמר לי שהוא היה אצל השכנה למעלה כשלפתע בעלה נכנס הביתה הוא קפץ יש למרפסת שלי..מיד נתתי לו מים (שירגע) אח"כ נתתי לו חולמה ומכנסיים שלי... ואח"כ נתתי לו את מפתחות האוטו שיברח כל עוד נפשו בו"..אמר לו חברו : "נו מה אתה רוצה, עשית מעשה יפה מאוד.. אז למה אתה עצבני?" ענה לו חיים : "זהו עכשיו כשאני חושב על זה?? אני גר בקומה אחרונה"

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אני מתה על בדיחות ודרך אגב... כתבתי ספר של 80 בדיחות וכמעט את כל הבידחות אני זוכרת בע"פ....תהנה סידי תהנה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקולי

New member
עוד?????

שני גברים נפגשים בגן עדן.. שואל האחד : "היי למה אתה פה??" עונה לו : "אני, אני מתתי מקור ולמה אתה כאן?" עונה לו הראשון : "אני פה כי מתתי מצחוק" שואל השני : "מצחוק?? איך זה??" ענה לו הראשון : "אני אספר לך, אתמול באתי הביתה דפקתי בדלת אישתי פתחה לי את הדלת עם ביבידול, היית מאמין ככה באמצע היום ביבידול, לא נראה לך חשוד??, אקיצר התחלתי לחפש בבית, חיפשתי חיפשתי..וכשלא מצאתי הבנתי שאני עוה צחוק מעצמי, ישבתי בסלון והתחלתי לצחוק עד מתי שנחנקתי והנה אני כאן, ואתה איך מתת מקור?" עונה לו ... "אז זהו שאם היית פותח את המקרר שנינו היינו בחיים עכשיו"

ניקולי

New member
עוד.....

שיכור אחד הולך ברחוב.. מחפש משהו ליד פנס, מחפש מחפש.. לפתע עובר עובר אורח שואל אותו : "היייי מה קרה?? הלך לך משהו לאיבוד??" עונה לו השיכור : "כן מפתח" שואל אותו האיש..: "אה אז.. אני אעזור לך לחפש אותו.. מתחילים השניים לחפש את המפתח ליד פנס הרחוב ולאחר שעה שלא מצאו אמר לו האיש : "שמע אני לא רואה שום מפתח אתה בטוח שאיבדת אותו פה??" עונה לו השיכור : "מה פתאום פה שם (ומצביע בכלל למקום אחר)" שואל אותו האיש : "אם לא כאן אז להמ אנחנו מחפשים אותו כאן??" עונה לו השיכור : "כי כאן יש אור

ניקולי

New member
אולי עוד??????

זקנה אחת תמניה מסתובבת ברחוב לפתע עובר חייל ושואל אותה :" דודה מה קרה לך את מסתובבת סחור סחור?" עונה לו התמניה : "יאבני, אני רוצה להגיע לראש העין ואני לא יודעת איך?" עונה לה החייל : "מה הבעיה יש כאן אוטובוס 78 הוא יקח אותך לראש העין" מודה לו התמניה ומתישבת בתחנה.. החייל נוסע לבסיס וחוזר בערב.. ורואה שהזקנה עדיין בתחנה.. שואל אותה : "דודה מה קרה לא נסעת לראש העין?" עונה לו התמניה : "מה אני אגיד לך איבני.. מהבוקר אני מחכה מחכה עד עכשיו עברו 77 אוטובוסים עוד אחד ואני אסע לראש העין

ניקולי

New member
עוד.....

שואלים אשכנזי פרסי ומרוקאי כמה ט´ יש בסילבסטר סטלונה עונה הפרסי :"בסלבטר סטלונה יש שני ט´ אחד בסלבסטר אחד בסטלונה" עונה האשכנזי : "מה פתאום שניים יש שלוש ט´ כי זה מיסטר סלבסטר סטלונה" חושב המרוקאי חושב, חושב... אומרים לו הפרסי והאשכנזי : "מה קורה לך כולה סלבסטר סטלונה נו.. כמה ט´ יש?" עונה המרוקאי יש 72 " כולם היו פעורי פה ושאלו איך 72? ענה המרוקאי טננה, טננה..טנהה... טנננהה (המנגינה של רוקאי)

ניקולי

New member
מה יש עוד?????

בחור אחד נכנס לבר ניגש ישר לברמן ושואל : "תגיד לי חבר..אני הרבה זמן לא התחלתי עם בחורה.. אני לא זוכר איך אתה יכול לעזור לי" "בשמחה" ענה הברמן "אתה ניגש בחורה שמוצאת חן בעינייך ואומר לה : "עינייך מרגיעות כים, שפתייך יפות כדובדבן...שיערך שופע כמו החול" הבחור התלהב הודה לברמן, כשלפתע ראה בחורה נכנסת לשירותים החליט לה אני מחכה, כשיצאה הבחורה מהשירותים ניגש אליה ואמר : "עינייך מרגיעות כים, שפתייך יפות כדובדבן..(הבחורה כמעט התעלפה) המשיך..שיערך שופע כחול" לפתע נתקע לא ידע מה לאמר.. פנה בתחנונים לברמן ועשה סימן עם הידיים.. "נו.. מה עכשיו?" רמז לו הברמן.. "תזרום תזרום.." ואז המשיך הבחור "אז מה חירבנת??"

seeyou

New member
שוטר...

...אישה אחת רצה לתחנת המשטרה וצועק: "נאנסתי על ידי פולני!!!" שואל אותו השוטר הפקיד: "איך את יודעת שהוא היה פולני?" מספרת לו האישה: "הייתי צריכה להסביר לו מה צריך לעשות..."

ניקולי

New member
יוסי זה אתה??

ידידי מפורום בזולו?? אני לא מאמינה (אני חושבת שזה אתה)... אולי תשאר כאן קצת איתנו?? או בכלל אלי תעבור לכאן!! אה מה אתה אומר?? (אם זה יוסי ההוא )

seeyou

New member
הסמיקה והסכימה ?../images/Emo24.gif

....פולניה אחת הלכה לסקסולוג: "דוקטור יש לי בעיה גדולה. בעלי צועק כאשר הוא גומר". ענה לה הסקסולוג: "צעקות בעת אורגזמה זה דבר טבעי ויפה! איפה כאן הבעיה?" הפולניה: "מה זה איפה כאן הבעיה?! זה מפריע לי לישון!"

orbotek

New member
שמעו בדיחה....

פולניה פוגשת ברחוב חברה שלה פולניה אחרת אומרת לה פולניה1 " איפה היית? עונה לה פולניה שתיים תוך כדי סידור השיער:" במכון יופי" עונה לה פולניה 1 : " אני מבינה שהיה סגור" חחחחחחחחחחחחח

ניקולי

New member
חחחחחח מגניב שמעי שמעי

אחד בא לרופא אומר לו : "דוקטור כבר הרבה זמן שקורה לי שאני שוכח דברים אני לא יודע מה קורה לי" שאל הרופא : "כמה זמן אתה סובל מזה??" שואל החולה : "מי מה?"

למעלה