בדיחה

ramoni1

New member
בדיחה../images/Emo6.gif

איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש ופאוול שיושבים שם ?" ‏הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם..." ‏האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" ‏בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית." ‏האיש בתמיהה: "באמת? ומה עומד לקרות בה ?" ‏בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". ‏האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת: "בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ‏ואז בוש פונה לפאוול, טופח לו על הכתף, ואומר: "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים

rrredshay

New member
12:38 זה הפעם הראשונה שחייכת????

מאמי, רוצה שאני אשלח לך SMS בבוקר, אולי תחייכי יותר מוקדם?..... תשאלי את מי שכבר קיבל....

רק שיר

New member
אילו ידעת

עד כמה אני עובדת קשה ...ממש בלי הכרה.
הייתי רוצה עזרה ברצח ממוקד של הבוס שלי

rrredshay

New member
תשמעי, תראי...

גדלתי בבת ים אמנם.... אבל יצאתי חננה. בזה אני לא יכול לעזור..... אבל אולי רמי יספר לו כמה בדיחות ואז הוא ימות מצחוק...

3 שרונית

New member
ועוד אחת...

בחור אחד פוגש בחורה אחת יפה ומיד מתאהב בה. הוא פונה לבחורה ומציע לה להתחתן איתו. הבחורה צוחקת ואומרת לו "הרי נפגשנו לפני כרבע שעה וכבר אתה רוצה להתחתן? אנחנו לא מכירים אחד את השני!" אומר לה הבחור "נכיר אחרי החתונה"... לאחר שכנוע קצר, נענית הבחורה והם מתחתנים. במהלך ירח הדבש, שניהם שוכבים ליד הבריכה. פתאום קם הבעל, עולה למקפצה הגבוהה, וקופץ. תוך כדי קפיצה הוא מבצע בורג כפול ושני "פליפ פלופ". האישה מסתכלת עליו בתדהמה... אומר הבעל לאישה "הייתי אלוף אולימפי בקפיצה אומנותית, את רואה - לאט לאט אנחנו מכירים"... לאחר כמה דקות קופצת האישה למים ומבצעת 30 בריכות במהירות מדהימה, אחר כך היא יוצאת מהמים וחוזרת לבעלה. הבעל שואל "גם את אלופה אולימפית לשעבר?" עונה האישה "לא, אני הייתי זונה בוונציה ועבדתי בשני צידי התעלה, אתה רואה - לאט לאט אנחנו מכירים!..."

למעלה