בדיחה...

jane34

New member
בדיחה...../images/Emo57.gif

יום אחד ניגש בעל לאשתו ומקש ממנה: כשאני אמות אני מבקש שתקברי אותי עם כל
שלי..... כשהלך לעולמו ,אחרי הלוויה יושבת האלמנה עם חברתה והחברה אומרת לה: אני מקווה שלא היית כזו מטומטמת באמת לעשות את מה שהוא ביקש... האלמנה עונה לה: מה קרה לך? את לא יודעת שאני אישה מאמינה? בטח שעשיתי מה שהוא ביקש ובשמחה אפלו...... הפקדתי את כל הכסף שלו בחשבון שלי ואותו קברתי עם שיק אם תהיה לו דרך לפדות ולפרוע את השיק ...דיינו.....

jane34

New member
כורדי ומרוקאי... ועוד כורדי....

ברכות וצחוק לכל ילדי יום ההולדת...מזל טוב כורדי אחד נוסע באוטו החדש שלו. מתנגש בו מרוקאי מאחור. יוצא הכורדי עצבני ומתחיל לצעוק :תראה מה עשית לי? אתה לא רואה ? אוטו חדש? לא חרם? עונה לו המרוקאי : מה ישך אתה? מה 'תה צ'בני על הבוקר? אתה יש'ך אוטו חדש ומשוכלל .... תנפח מהאגזוז -תנשוף חזק הכל יחזור לקדמותו....והמרוקאי בורח וואלה עומד הכורדי ומתחיל לנשוף בכל כוחו.... בא אח שלו (עוד כורדי....) שואל אותו:תגיד לי מה אתה עושה? אומר לו: המרוקאי דפק אותי ואמר לנפח מכאן הכל יחזור להיות כמו שהיה.. פורץ האח בצחוק אדיר חחחחחחחחח ואומר לו: יא מטומטם, אתה לא רואה שכל החלונות באוטו פתוחים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jane34

New member
קבלי מותק........ריטלין טבעי?

איך גורמים ל
לצעוק באמת באמצע זיון? מנגבים את הז' בוילון..................... דינה לא תמחוק נכון? סתם כי בא לי לדבר

מצורע ונרקומן

יושבים על הספסל בחצר בית החולים הסגור, פתאם למצורע נופל האף, מרים אותו ומעיף מאחורי הגדר, נופלת לו האצבע, מרים אותה מעיף מעבר לגדר,נופלת לו רגל,מעיף מעבר לגדר אז הנרקומן מתקרב אליו ואומר לו: "קלטתי אותך אחי, בורח הא?????"

jane34

New member
צרפתיות:

למה הצרפתיות לא אומרות פריז paris אלא פרי pari..... כי קשה להן להוציא את ה ז מהפה.....

jane34

New member
הגשת תלונה במשטרה.....

אחת מגיעה ליומנאי וצועקת אנזו אותי אנזו אותי!!!!!!! מרגיע אותה היומנאי ואמר לה: שבי גברתי ותרגעי ספרי לי מה קרה? ולמה את אומרת אנזו אותי? אומרים אנסו אותי ולא אנזו היא אומרת לו : אתה אל תגיד לי עם מה אנזו אותי זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

Rinattt

New member
ככה לא מתלוננים ג'ייןןןןןןןןן

אישה אחת רצה למשטרה וצועקת "פולני אנס אותי, פולני אנס אותי" השוטרים בוהים בה ושואלים: "איך את יודעת שהאנס פולני?" אז היא עונה: "כי הייתי צריכה לומר לו מה לעשות"

jane34

New member
מגדל בבל......

1. איך אומרים בצרפתית זונה? קרואה (כן כמו קרועה) ואיך אומרים בן זונה? קרוא סון 2. איך אומרים באפריקנס בתולה? לא באו בה איך אומרים באפריקנס זונה? באו בה..... איך אומרים באפריקנס בת זונה? לא באו בה באו באבואה באו בה

jane34

New member
הומואים

למה אומרים על ההומואים שהם עליזים? כי אין להם אישה...... כל הפמינסטיות לירגע.....

jane34

New member
עוד על הומואים

מה רשום בכניסה לבית של הומואים? יש לך 2 אפשרויות להיכנס : 1. מהחור. 2. מאחור. תבחר מה שבא לך אני בכל מקרה נהנה........ וגם אני סתם כי בא לי לדבר!!!!!!!!!!!!

jane34

New member
אמא ובן......

ילד אחד מתעורר בבוקר ושואל את אמא שלו: אמא, אמא, למה את חוזרת כל יום כל כך מאורח מהעבודה? האמא עונה לו שתוק ! יא בן זונה!!!!!!!!!!!!

jane34

New member
אבא ובן

ילד אחד נגש לאביו ושואל אותו: אבא מה ההבדל בין תיאורטי ומעשי? חושב האב ועונה לו: לך תשאל את אמא שלך אם היא מוכנה למצוץ לשכן המכוער והמסריח מהמרתף תמורת 1000 ש"ח! הולך הילד שואל את אימו והאם משיבה בחיוב! חוזר הילד אל אביו ועונה לו:אמא אמרה שכן. יופי, אומר האבא. עכשיו תשאל את אחותך את אותה השאלה..... שואל הילד את אחותו את אותה השאלה ואף היא השיבה בחיוב. שוב חוזר הילד אל אביו ועונה לו: גם אחותי אמרה שכן. טוב ילד זה המצב...... תיאורטית :יש לנו 2000 שח ביד! מעשית ? יש לנו 2 שרמוטות בבית!!!!!!!!!!!! אללה יוסתוררררררררררררררר

jane34

New member
בדיחה סודית!!!!!!!!

למה לא מספרים לזין סוד? כי הוא עובר מפה לפה.........

jane34

New member
../images/Emo89.gifעל ../images/Emo133.gif../images/Emo90.gif ו

מה משותף לגברים ולשעון מעורר? כל הלילה דופקים ובבוקר שוכחים לצלצל......... מה משותף לנשים ולשעון מעורר? כל הלילה מתקתקות לך במוח ובבוקר שולחות אותך לעבודה שלוש ארבע כי הבוקר בא.... אתה חייב את זה לעצמך אתה חייב למשפחה... אז שלוש ארבע ולעבודה......

jane34

New member
מה דומה בין ../images/Emo89.gif ו../images/Emo23.gif

שניהם מתים אם הם לא דופקים!!!!!!!

jane34

New member
העקר שנהנתי אין לך איזה אחת בשבילי?

גם לא אחת קטנה? פיצי כזאת? משהו? נו...............

למעלה