בדיחה ששמעתי מיורם טהר לב..........

שקדי

New member
בדיחה ששמעתי מיורם טהר לב.......... ../images/Emo22.gif

לא......לא גסה......גם הבנות יכולות להמשיך ולקרוא......... יהודי אחד שוכב על ערש דווי ויודע שהוא הולך למות הוא קורא לבנו ואומר לו: הייתי רוצה בני יקירי לפני שאני מת לטעום עוד פעם אחת את שטרודל התפוחים המעולה של אמא אני כבר מביא לך עונה הבן המסור והולך למטבח אחרי רגע הוא חוזר ואומר: אני מצטער מאד אבא אמא אומרת שהשטרודל זה לאחרי ההלויה................

נתיבה

New member
בילינו עם יורם טהרלב-הנשיקה הראשונה

ערב מקסים עם בדיחות..בנוסח יש ערימה של דשא..ושל חברה..אין עוד כאלה אנשים..שיודעים מהי הארץ הזו..בשבילנו..ופעם הכביש ל[אחרי]נהלל עבר ליד משק יגור..וזה היה קרוב..עכשיו כשהרחיקו את הכביש מהקיבוץ גם התרחקה קצת הארץ.!

magy

New member
בנות נבהלות מבדיחות גסות?

היורם הזה ....יש לו פיליטונים ביידיש......למות......

שקדי

New member
הגבעטרון יצאו פעם עם שירים באידיש

מתורגמים ע´´י יורם טהר לב לעברית בהופעה אצלנו יורם היה גם המנחה ועשה זאת בחוכמה ובחן כדרכו ושילב המון סיפורים מהווי העירה וקיבוצו יגור הכל מצולם ומוקלט אצלי בוידאו ובעתיד בטח יצא טיפין טיפין

נתיבה

New member
רק בגלל שכתבת גבעטרון..תחליף את

הארון.! [אגב בשנה וחצי האחרונה עברתי למחלקה שפשוט לא הבינו על מה אני מדבר.. כי אלה היו בלשון המעטה מהגרים..אבל משום מה..[?] אני בטוח שהבנת אותי.]

אטיוד5

Active member
זה מזכיר לי את ...

אותו אחד שנמצא בחו"ל ומכייף בחברת בת-זוג והוא מקבל מברק למלון שבו הוא שוהה שאביו נפטר, מקפל את המברק לכיס, ואומר "ייייווו, כמה שאבהל מחר "

למעלה