בדיחה של נשואים ...

בדיחה של נשואים ...

שיהיה לכולכם סוף שבוע סוערררר( יאללהההה מכבי - לא! לא נמאס לי !!!) בהצלחההההה

יאללה מכבייי אולהה אולהה אירופה

אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!! אירופה צהובה!!!

חולהההההההה על מכבייייייייייייייייי

בוכה כשמפסידים צורח עד השמיים כשמנצחים!!!!

חחחחחחחחחח מהבול אתה כמוני

אם תראה מה הכנתי בשביל המשחק הערב אתה מתתתתתתת מ 9 בבוקר אני במטבח .. יאמי יאמי כמה טעיםםםםםםםם קרמשניט..
מלוחים
עוגיות ממולאות תמרים ואגוזים
כן כן יש גם גרעינים .. בלה בלה חמוצים בירות וכל השאר... ואחורי זה ארוחת ערב סוףףףף...
חחחח אתן לך להציץ קצת קצת .. הוטי שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםם ובהצלחההההההההההההההההההההה יאללללהה מכביייייייייייייי

הודעה בשם סיירוס=======פיינל 4

והרי ההודעה: צוות תפוז שמח לארח את הצהובים בנשמה ולהזמינכם(רק את הצהובים) למפגש פיינל פור בפראג!!!! כרטיס טיסה+כרטיס כניסה למשחק הגמר על חשבון תפוז. כמובן כל המקדימים להרשם מקומם מובטח!! אהה ואגב 2 לילות במלון 5 כוכבים דה לאקס כלולים!!! מספר המקומות מוגבל.

ישששששששששששששששששששששששששששש

מכבי אלופהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

מי שלא קופץ אדוםםםםםםםםםםםםםםםם

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש עשינו זאת ובגדוללללללללללללללללללללל און ניצחנוווווווווווווווווווווווווווווווווו אוף רק מחר תדע ותראה זאת.. ): אני צרודההההההההה איזה דאנקקקקקקקקק איזה שלשות של בסטוןןןןןןןןן( חחחחחחחחחח
) פארקר יא תותח עללללללללללללללללללללללללללללללללללל ניקולהההההההההההההההה - welcome back big time!!!!!!!! סולמון תראה להם שאתה לא אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מכביייייייייי עולה עולה למות למענךךךךךךךךךךךך אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתת
לכל אלה שלא מבינים את הטירוף שלי ( בעיקר הנשים שפה אניי מניחה) אז סורי חב'רה מגיל 9 הושרש בי הצהוב .. מודה ( ולא מצטערת) אני חולה!

צהוב עולהההההההההההההה !!!!!

אוווו אההה מה קרהההההההההההההההההההההההה צסקאאאאא תאכללל אותהההה !!! ( בעזרת השם ובעזרת פיניייייייי אוחחחחח יאללה מכביייי ) פארקרררר המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אוחחח אין עוד מבלעדייךךך !!

זהו זה סוף סופי סופני סופי אירופה..

ביום ראשון צהובההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ::)))))))))))))))))))))))))))))

או אה מה קרה טאו טאו אכלה אותההה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ב" ה יום ראשון נשיר את ... או אהההה מה קרה צ ס ק א אכלה אותה חובה דז'וו או לא???? ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש יום שני אנחנו בכותלללללללללללללללללללללללללללל

syrus

New member
אני לא מבין משהו אחד

הקבוצות באירופה לא למדו שאסור להופיע עם מדים אדומים מול מכבי?

צחוק הגורל הוא ש...

גם ברצלונה וגם צסקא א דו מ ו ת - חחחחחחחחחחחחחחחחח יאלההההההההההההההההההההההה מכביייייייייייייייייייייייייי אוף שתצא שבת כבר- איפו אוןןןןןןןןןן אמאלה כבר אין לי קוללללללל

למעלה